Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy Się Zakochaliście ^^ <3

Zakochanie - Wiek  

199 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy si? zakochali?cie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś mnie wogle słucha ???

Piszę że ja się w niej zakochałem ale ONA tego nie odwzajemnia propo ona dziwnie się czuje że taki do niej jestem , jeszcze jej koleżanka powiedziała : Y ( Moje imię) nie dręcz swoimi sprawami X ( Jej imie ) Dobrze ??

Sam już niewiem ... nie zdam się na odwagę ! :P

PS. Fifolski - to ty Fifol ten z Martial Heroes ? :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

12-14 lat na szczęście przeszło, teraz kijem bym nie dotknął.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

fajna sygna :)

@topic

no teraz się zakochałem ale także nie mam odwagi coś powiedzieć ale ja siedze w anglii to inaczej :)

od września do PL szkoły lece więc nie mam co sobie nią głowy zawracać :)

Opublikowano

Też się zakochałem niedawno, lecz nie mam odwagi jej o tym powiedzieć. Na razie o tym wiem tylko ja, ale mam zamiar w najbliższym czasie jej powiedzieć. Jest ona z mojej klasy, a zakochany jestem od tego półrocza. Wcześniej się tym tak nie interesowałem, ale teraz... Zaznaczam odpowiedź drugą, czyli "12-14 lat".

Pozdrawiam

RaZoRPL

Opublikowano
Proszę o dodanie specjalnie dla mnie ankiety

NIGDY SIĘ NIE ZAKOCHAM !!

zmienisz zdanie tylko, żeby to nie było w kimś tej samej płci co ty ^^

___

13lat

___

problem ten sam co założyciel ;) nieśmiały :D

___

Owned! :)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

8 lat hehe i bylo to przez 2 lata niewiem jak tak dłógo mogliśmy

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Opublikowano

hmm to było tak:

miałem 14 lat , 1 września patrze : jakaś laska idzie

pół klasy ale laska xD

patrze i dochodzi do naszej klasy

każdy taki podjarany, że wkońcu jakaś laska w klasie a nie same pasztety xD

to już trwa 3 lata, jesteśmy ze sobą ok rok i jakoś tam idzie...

shavarth.jpg
Opublikowano

Z tego co pamietam to bylo w osmej klasie podstawowki, to chyba jakies czternascie lat, ale dzis juz nie wiele z tego pamietam , jak spotykam dzis tego chlopaka na ulicy, to sama sie dziwie, co ja w nim widzialam;-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak miałej 5 lat, w sąsiadce :P

a tak na serio, to ja zawsze zbyt głęboko się zadurzam, najbardziej ostatnio :P

dodaj opcję wcześniej niż 10 lat :P

Opublikowano

Teraz moją dziewczyną jest Kasia. A 4 mies. temu była Monika. Zakochałem się w Monice jak miałem 14 lal, a ona odwzajemniła moje uczucia. Więc nawet długo byliśmy razem :P

Warto Warto....

Opublikowano

w 1 klasie ;p tylko w 2 już sie przeprowadziła (raczej zauroczenie miałem ;x...) hehe pamietam jak kolege z klasy bilismy (damian alicja-ja karolina!;d) a on w 2 sie zauroczył

chciał 2 wyrwać nup popisywał sie jak.. ale to nie otym ;d trudno powiedzieć "Bardzo cie lubie" w oczy :) boimy sie odrzucenia

Opublikowano

Kaled święta prawda, nie tylko boimy się odrzucenia, lecz można też wstydzić się rozpowiedzenia po szkole, czyli trzeba się liczyć z tym, że można zostać wyśmiewanym. Ale na szczęście to najmniejszy problem u mnie bo mnie tak naprawdę, mało obchodzi to, że ktoś mnie nazwie obraźliwie lub żartobliwie, częstosam się z tego śmieję. Przykładowo na matmie ustało mi się, że jestem wszechwiedzący. Ale zbaczam z tematu :) Nie każdy jest na tyle śmiały, żeby powiedzieć przy pierwszej lepszej okazji prosto w oczy to co naprawdę czuje się do danej osoby, duża część ludzi wstydzi się powiedzieć te kilka słów, ja mam też takiego lekkiego pietra, nawet nie wiem dlaczego :)

Przepraszam, że niektórym zajęło tą minutę więcej czytanie głupot, jakie tu napisałem :D

P.S. do kaled - fajne cytaty masz w sygnie ;P

Pozdrawiam

RaZoRPL

Opublikowano

Papa to true zip i tyle :P

@

Nie jestem Fifolem z "Martial Heroes" :)

Prosty typ ze mnie i tyle :)

@topic

Jak idą podboje ? :P

@cler

Jeżeli nie posiadasz "kochones" i pamiętasz czasy 8 klasowej podstawówki to miło mi poznać :)

f.png

Opublikowano

Kaled trafiłeś jak w jaja trolla !!

Właśnie boje się wyśmiania - powiedzcie co robić

PS.

Nie sądziłem że wyjdą 4 strony ! Podklejamy ;p ( żart )

userbarwb.png

Opublikowano

Jak odpowiecie na pytanie reydara to odpowiadajcie w temacie, bo też bym sobie poczytał wasze sposoby na przełamanie strachu ;]

@Down

Mi nie sprzedadzą :)

@EDIT

Dzisiaj już miałem mówić, po konkursie, na którym była też ona, przeciągałem dotąd, aż ona szła, a potem się okazało, że koleżankę chce odprowadzić. Przy następnej możliwej okazji rozmowy w 4 oczy postaram się przełamać strach i powiem co do niej czuję :)

Opublikowano

Lepiej tak odrazu nie mówić co do niej czujesz bo jak ona do ciebie tego nie czuje to od razu masz przerypane i będzie ci potem bardzo trudno, lepiej powolutku do celu dążyć :D Niby proste rozmowy a jak wiele zmieniają xD

Mariuszw13.png
Opublikowano

Wy nie czytacie moich postów ? Pisałem w jakiej sytuacji jestem :

Wobec Klasy - zwykły dzieciak z klasy mam 6/27 kolegów reszta to znajomi ...

Klasa raczej dużo mówna ( Rozgada takie gówno )

Ta koleżanka - lubi robić ze mnie sobie żarty średnio mnie lubi

Ja + Powiedzenie : Podobasz mi się + Szkoła = oO Idzie ten co się w dziewczynce zakochał ( Ehh... )

userbarwb.png

Opublikowano

Nie musisz mówić tego w szkole, możesz zrobić to po szkole. Ja właśnie staram złapać ją tak, żebym kończył razem z nią i żeby sama wracała do domu (odprowadzam ją przeważnie po kółku na które razem chodzimy) i powiedzieć w końcu, bo często w nocy rozmyślam o tym co by to było gdybym to powiedział i mi to spokoju nie daje :)

Lepiej tak odrazu nie mówić co do niej czujesz bo jak ona do ciebie tego nie czuje to od razu masz przerypane i będzie ci potem bardzo trudno, lepiej powolutku do celu dążyć :D Niby proste rozmowy a jak wiele zmieniają xD

A jeśli ta dziewczyna też do ciebie coś czuje, ale też wstydzi się powiedzieć, a potem okaże się, że będzie już za późno, bo się rozmyśli i ktoś inny zacznie z nią chodzić? Lepiej powiedzieć wcześniej i mieć, tak jak to ująłeś, "przerypane" niż potem żałować, że nie zrobiło się tego wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...