Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy Się Zakochaliście ^^ <3

Zakochanie - Wiek  

199 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy si? zakochali?cie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie nieco kiedy się pierwszy raz zakochaliście , gdyż chcę policzyć taki średni wiek ;)

Ankieta Start ;]

Może ktoś się czymś tu doradzi

PS. Jak jakieś pytania chcecie zadać to w temacie jak sądzę drodzy użytkownicy tego forum spróbują odpowiedzieć

,,,Miłość to rzecz normalna - nie trzeba jej ukrywać''

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehhkhm,taka milosc to nic nie warta tyle powiem chociaz sam mam 13lat to sie samemu o tym przekonalem.

oczywiscie mowa o 12-14lat

Opublikowano

I w związku z tym mam pytanie czy to się jakoś ułożyło ? Bo sam mam 13 lat (rocznikowo 14 ) i się zakochałem w takiej koleżance z klasy więc niewiem czy podrywać ( że tak powiem ) ją jeszcze czy nie warto ???

userbarwb.png

Opublikowano

Hah ja tam sie zakochałem jak mialem z 11 lat :) i ta miłość nadal trwa ;p więc powinieneś ją podrywać jak naprawde ci sie podoba :)

banned [*]

Opublikowano

OK może by to przetrwało ale jest ale

Niewiem gdzie ona mieszka wogle

Napewno do innej średniej pójdziemy tzn. Ciągnąć to przez 2 lata jeszcze bo całkiem miło :) Może to być jakieś ,przygotowanie, do offical związku ?

userbarwb.png

Opublikowano

OK może by to przetrwało ale jest ale

Niewiem gdzie ona mieszka wogle

Napewno do innej średniej pójdziemy tzn. Ciągnąć to przez 2 lata jeszcze bo całkiem miło :) Może to być jakieś ,przygotowanie, do offical związku ?

Pokaż jej swojego wojownika w metinie i już masz żonę. Nigdy.

Opublikowano

Ja jak miałem 13 lat to zakochałem się z odwzajemnieniem no i 1 rok tylko to przetrwało ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

4x UP

Weż wypowiadaj się normalnie bo mi zależy na DOBRYCH wypowiedziach a nie takich że nie znajdziesz dziewczyny bo grasz w metina

Weż się ogranij prosze

userbarwb.png

Opublikowano

Ja się też chyba zauroczyłem* pierwszy raz gdzieś tak 12-14 :D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

W sumie to był wiek 13 lat czyli nie tak dawno bo mam 15, ale potem zrozumiałem, po przeprowadzce do innego miasta, że po prostu nie chciałem żeby była z kim innym ;x

Była inna, psychicznie dojrzała,mądra etc. Ja też raczej szybko dojrzałem do takich spraw, przynajmniej tak myślałem a teraz sam się z siebie śmieje jakim byłem wtedy debilem ;]

Ludzie, ja rozumiem, że się można w wieku 12-13 lat zakochać, czy raczej "zakochać" dla szpanu etc...

Pokaż jej swojego wojownika w metinie i już masz żonę. Nigdy.

Mistrz ^^.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Jak jakaś na prawde ci sie podoba i ty sie jej podobasz to nie musiscie od razu ze soba chodzic ^^

Ale najlepiej ją przekonać zeby nie chodziła z kims innym i zacząc prawdziwa milosc dopiero w 15 - 16 roku zycia ;x

Ja tak sie z moją umówiłem jak mielismy 10 lat, teraz mamy 14 i juz sie powoli zaczyna ;D

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

10-12 ale to nie była miłość tylko zauroczenie...

Na prawde się zakochałem niedawno (15 lat)

1358809676-U384748.png

Gość Mounthains
Opublikowano

IS DED

XXReydaRXX@ Owneda nie zmienisz, on swój własny styl i trzeba się do niego przyzwyczaić ;)

Opublikowano

Kurwa pytam sie 2 raz - czy warto ciągnąć to 2 lata jeszcze bo dłużej raczej nie bo ona idzie do średniej z bioli a ja z bioli mam 2

userbarwb.png

Opublikowano

Chyba ty powinieneś wiedzieć co czujesz a nie my, chociaż jak masz takie podejście i o swoim życiu prywatnym wolisz żeby decydowali obcy ludzie z forum to ja bym podziękował ;x

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ja tam już w podstawówce miałem takie króciutkie i głupie zauroczenia ale tak żeby porządnie się zakochać to teraz :P (15 lat) Jest moją dziewczyną i jakoś to że w liceum idzie gdzie indziej mnie nie przeraża, kiedyś i tak byśmy się rozstali a teraz jestem z nią szczęśliwy to nie myślę za bardzo o tym. A wg. mnie to powinieneś spróbować, 2 lata to kupa czasu.

Mariuszw13.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...