Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Zimowy turniej HaxBalla

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebna pisemna zgoda rodzica?

Oczywiście że tak nie. 

­

Opublikowano

izi win co nie @1373230489-U611928.pngKinga Duda?

a jak ktoś zajmie 2 miejsce i będzie miał już championa to jest możliwość dostania blue/wyczyszczenia całego paska?

Opublikowano

co tam fresko na dehaxie

zapowiada sie spk turniej mam nadzieje ze nie bedzie tak jak kiedys ze wszystko fajnie poszlo  z zapisami a gdy przychodzi co do czego to nikomu sie juz nie chce grac albo czasu nie maja, licze ze @1373230489-U611928.pngManderigon_Back zagra oraz @pestka bo bez nich nie bedzie poziomu

ps: ja wszystkie mecze bede rozgrywał po 18 bo dopiero wtedy wracam z pracy jak coś także nie srajcie jak z gunnersami rozegrać meczu wcześniej nie bedziecie mogli a 13 prawdopodobnie bede mieć wolne pzdr

Opublikowano

izi win co nie @1373230489-U611928.pngKinga Duda?

a jak ktoś zajmie 2 miejsce i będzie miał już championa to jest możliwość dostania blue/wyczyszczenia całego paska?

Pasek masz dość pokaźny, ale z wymianą na inną plakietkę nie będzie problemu.

Opublikowano

­@x070x pewnie, że zagram. Fajnie gdyby to był turniej 3v3, ale ciężko będzie ogarnąć tyle osób.

I nie lepiej nagrywać każdy mecz a później jakieś np -5% za najładniejszego gola, króla strzelców? Taka nowość, nigdy czegoś takiego nie było, a -5% to nic takiego.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

­@x070x pewnie, że zagram. Fajnie gdyby to był turniej 3v3, ale ciężko będzie ogarnąć tyle osób.

I nie lepiej nagrywać każdy mecz a później jakieś np -5% za najładniejszego gola, króla strzelców? Taka nowość, nigdy czegoś takiego nie było, a -5% to nic takiego.

Zapraszam :). Może kiedyś będzie to 3v3, ale sam wiesz jak to jest z graczami bo osobiście robiłeś taki turniej, zapisze się z 20 drużyn a z tego 5 zagra normalny mecz. 

Co do -5% napisałem do Valze może się zgodzi. Jc. dam edita. 

­

Opublikowano

Zapraszam :). Może kiedyś będzie to 3v3, ale sam wiesz jak to jest z graczami bo osobiście robiłeś taki turniej, zapisze się z 20 drużyn a z tego 5 zagra normalny mecz. 

Co do -5% napisałem do Valze może się zgodzi. Jc. dam edita. 

­

Wiesz, taka odskocznia od każdego turnieju.

Dodatkowe nagrody, ale tylko -%. Takie coś za najwięcej bramek w turnieju by się przydało.

A co do 3v3, to tylko za czasów raja mogło się udać :D

Wtedy złote czasy haxa na mpc.

I mentor? Dziwne ale gratki xD

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

co tam fresko na dehaxie

zapowiada sie spk turniej mam nadzieje ze nie bedzie tak jak kiedys ze wszystko fajnie poszlo  z zapisami a gdy przychodzi co do czego to nikomu sie juz nie chce grac albo czasu nie maja, licze ze @1373230489-U611928.pngManderigon_Back zagra oraz @pestka bo bez nich nie bedzie poziomu

ps: ja wszystkie mecze bede rozgrywał po 18 bo dopiero wtedy wracam z pracy jak coś także nie srajcie jak z gunnersami rozegrać meczu wcześniej nie bedziecie mogli a 13 prawdopodobnie bede mieć wolne pzdr

Kim jesteś?

Mogę zagrać na swoim "normalnym" nicku Fresco? O ile użytkownik, który zajął wcześniej mój nick na forum nie zgłosi się do turnieju?

Opublikowano

Kim jesteś?

Mogę zagrać na swoim "normalnym" nicku Fresco? O ile użytkownik, który zajął wcześniej mój nick na forum nie zgłosi się do turnieju?

Gramy z takimi nickami jak na mpcforum :).

­

Opublikowano

Ogólnie fajny pomysł na zrobienie turnieju haxa, ale czy to wypali? Organizatorem jest osoba, która w ogóle w to nie grała, trochę dziwne, ale powodzenia.

4. Mecze rozgrywane są na mapie Classic do 3 goli.

Ten punkt to jakaś żenada. Powinny być dwie połowy po 3/4 minuty.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ogólnie fajny pomysł na zrobienie turnieju haxa, ale czy to wypali? Organizatorem jest osoba, która w ogóle w to nie grała, trochę dziwne, ale powodzenia.

Ten punkt to jakaś żenada. Powinny być dwie połowy po 3/4 minuty.

Skąd możesz wiedzieć, że w to nie grałem? ;-;

Mecz będzie do 3 goli i czasem 30 min  10 min. Pierwsze mecze to eliminacje a nie jakieś półfinały, finały. 

­

Opublikowano

@Kinga Duda faktycznie lipa z tym czasem i limitem bramek. Powinno być goal limit none i time limit 5 min. Jeżeli już coś robić, to najlepiej by było jak w normalnych ligach.

@Immoral a ty czemu nie grasz?  o.O

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć, że w to nie grałem? ;-;

Mecz będzie do 3 goli i czasem 30 min. Pierwsze mecze to eliminacje a nie jakieś półfinały, finały. 

­

No to po co Ci czas skoro gracie do trzech goli? :pls:

Proponuję zrobić ankietę dot. meczów, bo wątpię, że gracze chcieliby wejść na rooma i zagrać na tzw.odpierdol, wchodzisz - trzy bramki - koniec meczu, totalny bezsens.

@1373230489-U611928.pngGnabry

Bo chcę, żebyś w końcu coś wygrał :D:D

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...