Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależnienie od neta?

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre prowo widzę :D 

Do kina łaze co chwile,w piłke grac nie będe bo nie lubie. Na sport nie mam pomysłu a co do ksiazek to myslalem nad tym

Książki odpuść, podobno psują wzrok. Co na tym internecie przeglądasz^^? 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jezeli jestes uzalezniony od kompa i to ma jakis wplyw na ciebie (zle oceny, wkurw rodzicow xD) to powinienies cos zrobic. Lecz kiedy masz dobre oceny itd. to graj dalej. Nie znajduj hobby na sile. 

Opublikowano

Dobre prowo widzę :D

Książki odpuść, podobno psują wzrok. Co na tym internecie przeglądasz^^? 

Prowo? Po czym stwierdzasz że to prowo? Mówie całkowicie poważnie :D

Czytam wszystko co mnie interesuje,fizyka,teorie spiskowe,ciekawostki i rózne rzeczy

Idiotów widać ze nie masz kolegów ani dziewczyny wpisz w GG losowego rozmówcę pewnie jesteś taki inteligentny ze będziesz na internęcie czytał jak pisać

A po polsku napiszesz o co ci chodzilo?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Znajdź sobie kobietę :D Wierz mi wtedy nawet chwili na granie nie będziesz miał ;) ( O ile to nie Twoje zdj. na avku ) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Znajdź sobie kobietę :D Wierz mi wtedy nawet chwili na granie nie będziesz miał ;) ( O ile to nie Twoje zdj. na avku ) 

Jakbym to był ja to bym prędzej opiekunki szukał niż kobiety. Mam już ręke,mówilem

79160594027661829163.png

Opublikowano

C***a prawda, ręką to nie kobieta dlatego czujesz się niedowartościowany. Widzisz dziewczyna to nie tylko ruchanie w dupsko i seks 24/7 dzięki kobiecie czujesz się dowartościowany, kiedy budzisz się wiesz że masz dla kogo żyć, twoje życie staje się cudowniejsze i zapominasz komputerze, chcesz wychodzić z nią ciągle i być tylko z nią a nie komputer.

Opublikowano

C***a prawda, ręką to nie kobieta dlatego czujesz się niedowartościowany. Widzisz dziewczyna to nie tylko ruchanie w dupsko i seks 24/7 dzięki kobiecie czujesz się dowartościowany, kiedy budzisz się wiesz że masz dla kogo żyć, twoje życie staje się cudowniejsze i zapominasz komputerze, chcesz wychodzić z nią ciągle i być tylko z nią a nie komputer.

Wiem.

Ale z renatą to sarkazm :D Nie ma nic ciekawego tutaj,jak nie pusta to fajna ale zajeta.

Ps: nie czuje sie niedowartosciowany

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ziomuś, kto nie próbuje ten nie zyskuje, trzeba próbować zagadywać i się starać, mówić to jedno a robić to drugie musisz poczuć że chcesz zdobyć dziewczynę, oczywiście musisz mieć cierpliwość bo to nie jest tak że jeden dzień i masz dziewczynę, musisz znaleźć ta jedyną. Aktualnie nie wiem ile masz lat ale uwierz mi że w swoim życiu zdobędziesz dziewczyny i to nie jedną bo zawsze to jakoś wychodzi, człowiek jest stworzony do bliskości a nie być samotnym i nie wiadomo ile będziesz trzepał kapucyna ręką to i tak odczujesz samotność. Miej w chuju każdego kto gada że jesteś przegrywem bo nie masz dziewczyny, głowa do góry ogarnij się i odpędź się od komputera i pokaż im że jesteś w stanie zdobyć dziewczynę. 

Opublikowano

Ziomuś, kto nie próbuje ten nie zyskuje, trzeba próbować zagadywać i się starać, mówić to jedno a robić to drugie musisz poczuć że chcesz zdobyć dziewczynę, oczywiście musisz mieć cierpliwość bo to nie jest tak że jeden dzień i masz dziewczynę, musisz znaleźć ta jedyną. Aktualnie nie wiem ile masz lat ale uwierz mi że w swoim życiu zdobędziesz dziewczyny i to nie jedną bo zawsze to jakoś wychodzi, człowiek jest stworzony do bliskości a nie być samotnym i nie wiadomo ile będziesz trzepał kapucyna ręką to i tak odczujesz samotność. Miej w chuju każdego kto gada że jesteś przegrywem bo nie masz dziewczyny, głowa do góry ogarnij się i odpędź się od komputera i pokaż im że jesteś w stanie zdobyć dziewczynę.

Nikt mnie nie wyzywa od przegrywa xD

16 w marcu

Nie potrzebuje narazie dziewczyny chyba :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

16? oczywiście że potrzebujesz dziewczynę i nie wychujasz tutaj mnie, pewnie fajnie byłoby ci tak wyjść z domku razem ze swoją lubą iść gdzieś na imprezkę czy do tej galerii i tam pochodzić zostawiając komputer za sobą, przekonasz się jak zdobędziesz dziewczynę ale w świecie rzeczywistym a nie k***a przez fejsbunia. 

Opublikowano

16? oczywiście że potrzebujesz dziewczynę i nie wychujasz tutaj mnie, pewnie fajnie byłoby ci tak wyjść z domku razem ze swoją lubą iść gdzieś na imprezkę czy do tej galerii i tam pochodzić zostawiając komputer za sobą, przekonasz się jak zdobędziesz dziewczynę ale w świecie rzeczywistym a nie k***a przez fejsbunia.

Nie chodze na imprezy,jestem porządnym gimbusem xP

Ps:wychujam cie bo niepotrzebuje

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jakby nie patrzeć uczyniłeś już pierwszy krok ku zmianie - bo sam doszedłeś do wniosku oraz przyznałeś się przed sobą, że masz problem. Jakby nie patrzeć dla wielu osób taki krok jest zbyt trudny. Nie ma też sensu bym Cię namawiał do zastąpienia jednego nałogu, innym bo tak trochę sam nie wiesz co byś chciał innego robić, a zdawanie się na pomoc innych w takich sprawach mało się zda, bo to Twoje życie nie nasze. Co do porad "kolegi metaamfetaminy", cóż... screen w spoilerze mówi chyba wszystko o jego złotych radach, dupeczkach, imprezach itd. Na kobietę przyjdzie czas w swoim czasie i nie warto tego na siłę przyspieszać.

lp3q8z.jpg

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jakby nie patrzeć uczyniłeś już pierwszy krok ku zmianie - bo sam doszedłeś do wniosku oraz przyznałeś się przed sobą, że masz problem. Jakby nie patrzeć dla wielu osób taki krok jest zbyt trudny. Nie ma też sensu bym Cię namawiał do zastąpienia jednego nałogu, innym bo tak trochę sam nie wiesz co byś chciał innego robić, a zdawanie się na pomoc innych w takich sprawach mało się zda, bo to Twoje życie nie nasze. Co do porad "kolegi metaamfetaminy", cóż... screen w spoilerze mówi chyba wszystko o jego złotych radach, dupeczkach, imprezach itd. Na kobietę przyjdzie czas w swoim czasie i nie warto tego na siłę przyspieszać.

lp3q8z.jpg

Po co spedzac sylwester z 2 kolegami jak mozna z milionami internautów xD

Ogolnie tez tak mialem,24 i poszedlem puscic jakies petardy (nie w metinie. Jest postep) i wrocilem przed kompa ;_;

79160594027661829163.png

Opublikowano

1:35

Taka jest prawda i świetnie to człowiek ujął. To jest jedynie Twój wybór, masz masę możliwości,

możesz robić ogrom rzeczy, znaleźć sobie znajomych, dziewczynę, kogoś z kim będziesz spędzał czas.

Może to prowokacja, może napisałeś to z nudów, jeśli tak jest to masz naprawdę nudne życie, że musisz

zabawiać się w takie gierki na forum, jednak mam nadzieję, że tak nie jest.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Doceniaj to że masz czas ja tego nie robiłem i załuję też siedziałem przed komputerem dokładnie tak jak Ty ale po ukończeniu szkoły znalazła się praca po pracy wiadomo zmęczenie robi swoje i na komputerze max. siedzę po 2h dziennie później przed snem odpalam sobie film i wstaje do pracy :)
Na Twoim miejscu znalazłbym coś ciekawszego do robienia niż siedzenie przed komputerem np. idź pograj w piłkę, jazda na rowerze jest milion rzeczy do robienia. :)

image.png

Opublikowano

Ale... po co? Jeżeli to lubisz i nie jest tak, że nie chcesz wychodzić ze znajomymi byle tylko grać i grać, jeżeli nie zawalasz przez to szkoły, to problemu nie ma. Bylebyś pamiętał, że wychodzenie i kontaktowanie się z ludźmi też jest ważne. Po prostu częściej do znajomych wychodź. Jeżeli myślisz nad tym co robić i się wahasz między znajomymi a komputerem, to przestań myśleć i w takich sytuacjach wyjdź z domu.

I tak temat to pewnie prowo :makka:

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

1:35

Taka jest prawda i świetnie to człowiek ujął. To jest jedynie Twój wybór, masz masę możliwości,

możesz robić ogrom rzeczy, znaleźć sobie znajomych, dziewczynę, kogoś z kim będziesz spędzał czas.

Może to prowokacja, może napisałeś to z nudów, jeśli tak jest to masz naprawdę nudne życie, że musisz

zabawiać się w takie gierki na forum, jednak mam nadzieję, że tak nie jest.

Mocne i głębokie daje do myslenia ten koles,z serca to było.

Ale... po co? Jeżeli to lubisz i nie jest tak, że nie chcesz wychodzić ze znajomymi byle tylko grać i grać, jeżeli nie zawalasz przez to szkoły, to problemu nie ma. Bylebyś pamiętał, że wychodzenie i kontaktowanie się z ludźmi też jest ważne. Po prostu częściej do znajomych wychodź. Jeżeli myślisz nad tym co robić i się wahasz między znajomymi a komputerem, to przestań myśleć i w takich sytuacjach wyjdź z domu.

I tak temat to pewnie prowo :makka:

Ile razy mam mówić że to nie prowo? Kontakt z ludzmi mam zaebisty..

Dodam jeszcze że kiedys byłem niesmiały,0 zycia,humoru i wgl. Ale przez otoczenie w internecie tych wszystkich ludzi nauczyłem sie dystansu do siebie i wielu innych ciekawych rzeczy. W pewnym sensie mi bardzo pomógł internet bo wątpie ze taki bym był gdyby nie ludzie w nim

79160594027661829163.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...