Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzucam palenie papierosów

Ashea.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż dzisiaj od samego rana postanowiłem rzucić palenie papierosów  ;) w jaki sposób ? już tłumaczę  :)

Wstaje godz 06.00 rano robię sobie kawę oczywiście z chęcią bym sobie zapalił papierosa ale postanowienie to postanowienie,więc nie palę przy kawie.Czekam do godz 07.00 i biorę 1 tabletkę  :) .Co 2 godziny mam brać 1 tabletkę przez cały dzień 6 tabletek,więc 1 tabletka o godz 07.00 2 tabletka o godz 09.00 itd aż do godz 17.00.Codziennie będę tutaj pisał post czy zapaliłem papierosa jeśli nie zapalę to będzie sukces ale nie po to biorę te tabletki żeby zapalić.Więc trzymajcie kciuki za mnie i wiem że dam radę,do usłyszenia w następnym poście i mam nadzieję że napiszę że nie zapaliłem.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy taki temat ma sens, bo to troche nie­potrzebny spam.

Generalnie dobry jest desmoxan. Jeśli się stosujesz do zaleceń z ulotki to łatwo rzucisz palenie. Wiem, bo mój partner używał półtora roku temu.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wierzę, że w końcu rzucisz to ścierwo! :)

Też mam taką nadzieję 

Nie wiem czy taki temat ma sens, bo to troche nie­potrzebny spam.

Generalnie dobry jest desmoxan. Jeśli się stosujesz do zaleceń z ulotki to łatwo rzucisz palenie. Wiem, bo mój partner używał półtora roku temu.

Ja akurat tego leku nie stosuje,używam innego leku ale nazwy nie podam żeby nie reklamować,ale też jest to lek sprawdzony i wierzę że się uda.

Opublikowano

Skoro pisanie na forum może ci pomóc, to czemu nie.

Normalnie bym powiedział, żebyś pisał na b**gach, bo tam jest miejsce tego wątku, ale o b**gach i Voldemorcie się nie rozmawia na tym forum. Pierwsza zasada Fight Klubu tak mówi.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Skoro pisanie na forum może ci pomóc, to czemu nie.

Normalnie bym powiedział, żebyś pisał na b**gach, bo tam jest miejsce tego wątku, ale o b**gach i Voldemorcie się nie rozmawia na tym forum. Pierwsza zasada Fight Klubu tak mówi.

Uwierz kolego że pomoże,z drugiej strony jest ważne wsparcie innych osób to też się z tym wiąże ale pisanie na forum w takiej sprawie chyba nie przeszkadza prawda ? a może pomóc  ;)

Opublikowano

Te tabletki to placebo. Jeśli naprawdę chcesz przestać palić, to po prostu wyrzuć fajki i nie kupuj ich więcej.

Opublikowano

Pierdolenie, gdy masz silną wolę to żadne zjebane tabsy i inne ścierwa nie są Ci potrzebne.

Postanowienie i koniec.....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

i tak nie rzucisz, bo za dobre jest to chujostwo 

To jest dobre ? chyba nie wiesz co piszesz jak palisz nie czujesz smrodu i ciągłego kaszlu ? palisz dlatego ponieważ organizm tego potrzebuje,a nie dlatego że jest to dobre

Powodzenia, choć jeśli naprawdę chcesz rzucić palenie, to nie musisz brać żadnych tabletek.

Wiem o tym że nie muszę brać tabletek,ale tabletki ograniczają głód nikotynowy i pewnym sensie tabletki wpływają na ciebie jak psycholog

Opublikowano

Z czego słyszałem (nie wiem czy to tru) że kiedy bierzesz te tabletki to sie do nich przyzwyczajasz a nie do papierosow :v i tak tez hajs tracisz

ale GL

Opublikowano

To jest dobre ? chyba nie wiesz co piszesz jak palisz nie czujesz smrodu i ciągłego kaszlu ? palisz dlatego ponieważ organizm tego potrzebuje,a nie dlatego że jest to dobre

Wiem o tym że nie muszę brać tabletek,ale tabletki ograniczają głód nikotynowy i pewnym sensie tabletki wpływają na ciebie jak psycholog

pale bo lubie, od 5 lat

Opublikowano

Z czego słyszałem (nie wiem czy to tru) że kiedy bierzesz te tabletki to sie do nich przyzwyczajasz a nie do papierosow :v i tak tez hajs tracisz

ale GL

100 tabletek = 35 zł /// 30 paczek papierosów - śr 14 zł paczka więc = 420 zł  Wolę dać 35 zł na miesiąc za tabletki niż 420 zł miesięcznie za papierosy i w dodatku się truć .

Opublikowano

Powiem  tak żeby rzucić palenie trzeba chcieć.

Brałem desmoxan wg ulotki. Nie paliłem. Ale jak skończyłem kuracje i tabletki przestały działać to zacząłem od nowa palić.. . 

Tabletka jedynie zastępuje papierosa

Opublikowano

Ja średnio wypalam 30 papierosów dziennie,mamy godzinę 19.30 i od rana nie zapaliłem ani 1 papierosa i wierzę że się uda

Opublikowano

Dobry ruch, powiem szczerze i mało delikatnie, nie rozumiem idiotów którzy palą i zdają sobie sprawę że to im szkodzi. To takie trochę powolne samobójstwo.

Opublikowano

Nie rozumiem tematu. Jak palisz, to potrzebna Ci czyjaś uwaga. Teraz nie chcesz palić i też potrzebujesz uwagi? Ja gdybym rzucał, to nie czułbym potrzeby, żeby się chwalić.

Może to mu daje z tego jeszcze większą satysfakcję co?

76561197963952284.png

Opublikowano

Nie rozumiem tematu. Jak palisz, to potrzebna Ci czyjaś uwaga. Teraz nie chcesz palić i też potrzebujesz uwagi? Ja gdybym rzucał, to nie czułbym potrzeby, żeby się chwalić.

Ja się nie chwalę,tylko chcę z kimś o tym podyskutować może są tu osoby które też chcą rzucić palenie a ty się zaraz bulwersujesz że temat bezsensu

Dobry ruch, powiem szczerze i mało delikatnie, nie rozumiem idiotów którzy palą i zdają sobie sprawę że to im szkodzi. To takie trochę powolne samobójstwo.

Zgadzam się z tobą może to nie samobójstwo ale na pewno skraca życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...