Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzucam palenie papierosów

Ashea.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

desmoxan to gowno, w dodatku drogie. Tabex, pomimo ze zawiera te same skladniki, jest o wiele tanszy.

#topic: proponuje Ci przeczytac ksiazke, Allena Carra. Po jej przeczytaniu, dochodzisz do wniosku, dlaczego palisz, co Ci daje tak na prawde palenie i jak w latwy sposob mozesz rzucic palenie, bez "wkurwow" itp. Sam dzieki niej rzucilem, bez zadnych tabletek, ani silnej woli

Dlaczego gówno? Mój partner rzucił palenie z tym i bardzo sobie chwali desmoxan. Tylko kwestia stosowania się do tego co piszą w ulotce. Bo jeśli się bierze jak chce to nic dziwnego, że nic nie pomaga.

­

­VeIMQWU.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego gówno? Mój partner rzucił palenie z tym i bardzo sobie chwali desmoxan. Tylko kwestia stosowania się do tego co piszą w ulotce. Bo jeśli się bierze jak chce to nic dziwnego, że nic nie pomaga.

­

Kazde specyfiki tego typu to gowno. Jak ktos chce rzucic, to nie musi brac zadnych tabletek/plastrow, ale gawedz sobie daje wmawiac, ze to pomaga i tak portfele sie otwieraja.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Kazde specyfiki tego typu to gowno. Jak ktos chce rzucic, to nie musi brac zadnych tabletek/plastrow, ale gawedz sobie daje wmawiac, ze to pomaga i tak portfele sie otwieraja.

Problemem jest to, że wiele osó nie ma wystarczająco silnej woli by z tym walczyć, a objadanie się czy inne metody zamiany palenia to również bzdura i niezbyt dobry sposób na rzucenie palenia. Ja po prostu poleciłam coś co zostało sprawdzone przez mojego partnera i tyle ode mnie w temacie. Nie przychodzę się tu wykłócać, a dać dobrą radę. A autor tematu zrobi z tym co uważa.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Problemem jest to, że wiele osó nie ma wystarczająco silnej woli by z tym walczyć, a objadanie się czy inne metody zamiany palenia to również bzdura i niezbyt dobry sposób na rzucenie palenia. Ja po prostu poleciłam coś co zostało sprawdzone przez mojego partnera i tyle ode mnie w temacie. Nie przychodzę się tu wykłócać, a dać dobrą radę. A autor tematu zrobi z tym co uważa.

­

Kryptoreklama.

Ja polecam silna wole. Sprawdzone osobiscie.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Trzymaj się w swoim postanowieniu! :) Też się zbieram do rzucania, no ale chyba sprawdzę pierw moją silną wolę, bez tabletek. :>

Opublikowano

30 styczeń godz 10.24  5 dzień terapii ani jednego papierosa przez 5 dni  ;) super i spoko się czuję przy okazji nie biorę Desmoxanu tylko coś innego Pozdrawiam 

Opublikowano

30 styczeń godz 10.24  5 dzień terapii ani jednego papierosa przez 5 dni  ;) super i spoko się czuję przy okazji nie biorę Desmoxanu tylko coś innego Pozdrawiam 

Podaj nazwę, może komuś pomoże (mimo, że osobiście uważam takie rzeczy za głupotę)

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

Podaj nazwę, może komuś pomoże (mimo, że osobiście uważam takie rzeczy za głupotę)

Akurat używam tabletek Tabex  ;) i powiem Wam że pomagają może nie w 100% ale pomagają więcej wkładam od siebie tzn psychika musi pracować.

Przepraszam za to że pytam, ale jakie paliłeś? :D Powodzonka :)

A co to za różnica jakie paliłem ? papieros to papieros  :) nie ma większej różnicy chyba że miedzy mocne a light 

31 styczeń godz 11.29 6 dzień terapii ani jednego papierosa nie zapaliłem,ciągnie jeszcze nie powiem ale wytrzymuje i wiem że dam radę Pozdrawiam 

Opublikowano

Najlepsza terapia - lenistwo. Pomysl, jak cholernie ci sie nie chce isc do sklepu po fajki i od razu ci przejdzie ochota xD

Właśnie w tym jest problem że ciągnie do sklepu,ale jak coś potrzeba ze sklepu to wysyłam kogoś innego  :D

Opublikowano

Powodzenia, chociaż śmieszne jest i tak to, że paliłem około 1,5 roku i nagle powiedziałem sobie "od jutra nie pale, nie kupie ani jednej szlugi" i tak sie stalo, czasem tam koledzy poczęstowali elektrykiem bądź smakowym to czasem się wzięło. Nie palę już sporo czasu, dobrze robisz gościu, że postanowiłeś to rzucić.

Najlepsza beka jest z tych, co mówią, że niby zapalisz jednego i przez całe życie nie odzwyczaisz się, jak widać wystarczy silna wola i za nic nie brać fajki do buzi.

Pomogło mi w sumie też to, że w wolnym czasie(przerwy etc.) zamiast spędzać je ze znajomymi z którymi paliłem i częstowali to spędzałem z tymi, którzy nie palą :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Powodzenia, chociaż śmieszne jest i tak to, że paliłem około 1,5 roku i nagle powiedziałem sobie "od jutra nie pale, nie kupie ani jednej szlugi" i tak sie stalo, czasem tam koledzy poczęstowali elektrykiem bądź smakowym to czasem się wzięło. Nie palę już sporo czasu, dobrze robisz gościu, że postanowiłeś to rzucić.

Najlepsza beka jest z tych, co mówią, że niby zapalisz jednego i przez całe życie nie odzwyczaisz się, jak widać wystarczy silna wola i za nic nie brać fajki do buzi.

Pomogło mi w sumie też to, że w wolnym czasie(przerwy etc.) zamiast spędzać je ze znajomymi z którymi paliłem i częstowali to spędzałem z tymi, którzy nie palą :)

Właśnie ale przebywam w towarzystwie osób które palą i jest to dla mnie ciężkie ale daje radę 

Opublikowano

Powodzenia w rzucaniu ;)  ja raczej za szybko nie rzucę nałogu. xD

Jak sobie postanowisz i uwierzysz w siebie to dasz radę zaufaj mi  ;) ja już nie palę 8 dni 

Opublikowano

Moi rodzice rzucili z dnia na dzień, tak po prostu. Wzajemnie się pilnowali, bez tabletek itp., nie palą już kilka lat. 
Nie wmawiaj sobie, że rzucasz dzięki tabletkom. Rzucasz sam i tego się trzymaj - by nie wrócić do palenia gdy tabletki się skończą. 

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Po co rzucac fajki ? Jak masz kase to kto ci broni palic. Zreszta jak sobie zyczysz.

Opublikowano

po co rzucać? bo są c*****e, niepotrzebne i nie mają żadnych zalet, jeśli myslisz inaczej to masz wyprany mózg przez koncerny tytoniowe.

ja nie pale już jakieś 3-4 miechy, nie licze nawet

Opublikowano

Po co rzucac fajki ? Jak masz kase to kto ci broni palic. Zreszta jak sobie zyczysz.

Nie chodzi o kasę ja palę od 12 roku życia,jak popalisz 20 lat to zobaczysz dlaczego chcę rzucić

Dziś 3 luty nie palę 9 dni już  ;)

Opublikowano

papierosy nie mają żadnych zalet to tak jakby powiedziec ze fast foody nie mają zalet to po co je jecie :p śmieszą mnie tacy ludzie mogę się założyć ze sługi to on tylko w sklepie widział, Beka haha

9 lat góra 10 ^^

Opublikowano

papierosy nie mają żadnych zalet to tak jakby powiedziec ze fast foody nie mają zalet to po co je jecie :p śmieszą mnie tacy ludzie mogę się założyć ze sługi to on tylko w sklepie widział, Beka haha

9 lat góra 10 ^^

Szlugi to gówno, jakiekolwiek. Widziałem pewnie na oczy więcej, tak samo więcej szlugów, skrętów i innego gówna wyjarałem od Ciebie. Po prostu to jest ścierwo, które nic nie daje, jedynie odbiera. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...