Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzucam palenie papierosów

Ashea.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozliwe ale ja poprostu lubie . Nie wyobrazam sobie dnia bez fajki. A jak chce ktos rzucic to jest sposob taki: schodzisz schodkowo czyli np: 1 tydzien normalnie paczka dziennie , 2 tydzien 18 fajek itd

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozliwe ale ja poprostu lubie . Nie wyobrazam sobie dnia bez fajki. A jak chce ktos rzucic to jest sposob taki: schodzisz schodkowo czyli np: 1 tydzien normalnie paczka dziennie , 2 tydzien 18 fajek itd

Próbowałem w ten sposób i to się nie sprawdziło,więc zacząłem brać tabletki i pomaga 

4 luty 10 dzień jak nie palę  ;)

Opublikowano

5 luty  ;) 11 dzień terapii wciąż bez papierosa,i powiem Wam szczerze że jakbym nie brał tabletek to też bym wytrzymał,ale dla świętego spokoju jeszcze biorę 

Opublikowano

5 luty  ;) 11 dzień terapii wciąż bez papierosa,i powiem Wam szczerze że jakbym nie brał tabletek to też bym wytrzymał,ale dla świętego spokoju jeszcze biorę 

>sugerowanie, że te tabletki to nie jest efekt placebo

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

No nic życzę powodzenia, ja sam popalałem, ale mam ten problem z głowy także wiem, że na początku to nie jest łatwe, najlepiej znaleźć sobie hobby, w którym można się wyładować.

Opublikowano

9 luty 2016r 15 dzień terapii i nie palę tylko teraz trzeba mieć silną wolę  :)

nie, biorąc te tabletki wmawiasz sobie że nie chce ci się palić za czym idzie efekt placebo, zresztą jak ktoś ci zaproponuje chociaż 1 to wrócisz do nałogu więc po co się starasz

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Gdybyś miał silną wolę, nie potrzebowałbyś tabletek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdybyś miał silną wolę, nie potrzebowałbyś tabletek.

pan ma racje.

nie, biorąc te tabletki wmawiasz sobie że nie chce ci się palić za czym idzie efekt placebo, zresztą jak ktoś ci zaproponuje chociaż 1 to wrócisz do nałogu więc po co się starasz

ten pan też ma racje.

bez urazy ale jesteś za cienki i ci sie nie uda.

prędzej czy później do tego wrócisz..

jakbyś miał silną wole to byś rzucił palenie bez tabletek i bez zakładania durnych tematów rzucam palenie chwalisz się czy zaliż? bo cie k***a w tej chwili nie rozumiem

Opublikowano

to jak ja gdy uzależniłem się od tramalu i klonazepamu. Zrobiłem przerwę 2 miesiące żeby udowodnić sobie jak to wcale nie potrzebuje ćpania, a i tak do tego wróciłem, przynajmniej raz w tygodniu musiałem się ugrzać bo bym zwariował. Jeśli wciąż myślisz o papierosach i żyjesz nimi tak jak ja tym ciepelkiem to ci się nie uda, wiem coś o tym. Wytrzymasz miesiąc, dwa, może pół roku? a co dalej? musisz przestać o tym myśleć, taki temat i tabletki w tym ci nie pomogą. Tabletki są na uzależnienie fizyczne (tak mi się wydaje, nie jestem ekspertem w tym temacie) ale chyba skręt ci już nie grozi. Nie wiem jak można wydawac tyle na fajki, ja nie potrafiłbym. Jedna paczka starcza mi na kilka miesięcy, polecam ten styl palenia

generalnie to uzależnienie psychiczne pozostaje na całe życie ;_;

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I do dzisiejszego dnia nie palę  :D

Gratulacje :) Z własnego doświadczenia wiem, że to nie jest takie proste, a tabletki w niczym nie pomagają. Trzymaj tak dalej, jesteś już coraz bliżej celu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Wiesz co mi strasznie pomaga przy motywacji i pozytywnym myśleniu? Audiobooki!

Jest ich mnóstwo i na wszelkie tematy. Sprwadź https://www.youtube.com/watch?v=faecL6BKYaw

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

Gratuluje i nie słuchaj tych debili co mówią, że się nie uda i po co masz rzucać.

Czujesz już jakieś pozytywne skutki zaprzestania palenia?

Cyrk.png

Opublikowano

A bierzesz jeszcze te tabletki? Jeżeli nie, to gratulacje ;)

Już nie biorę  :D

Gratuluje i nie słuchaj tych debili co mówią, że się nie uda i po co masz rzucać.

Czujesz już jakieś pozytywne skutki zaprzestania palenia?

Powiem ci tak na pewno samopoczucie i ulgę tak jakbyś zrzucił z siebie kilka kg i lepiej się oddycha nie dusi i kaszlu nie ma  :D

Opublikowano

GZ,długo wytrzymałeś bez palenia , tak trzymać ! FYYLCxe.gif

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

GZ,długo wytrzymałeś bez palenia , tak trzymać ! FYYLCxe.gif

Trzymam trzymam  :D

Opublikowano

Ee tam, nie ma co rzucać tych pięknych nałogów xD

Zobaczymy jak będziesz wyglądał za kilka pięknych lat,jak nie rzucisz papierosów  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...