Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oficjalny klan MPCforum w Blade&Soul!

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze nawet taki klocek jak ja moze dojsc do tego klanu? Jak tak to zaczne.

Lubimy klocki :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Arcymistrz
Opublikowano

Ze nawet taki klocek jak ja moze dojsc do tego klanu? Jak tak to zaczne.

TampSa mamy w klanie, to Ty tym bardziej nie będziesz zawadzał xp

Arcymistrz
Opublikowano

Dobra kochane mordeczki z mpc zatanawialem sie dlugo i jednak zaczne od nowa z Wami jesli jeszcze macie miejsce :)

Ts3 jakis jest ? :)

Na razie nie ma. Pewnie pojawi się wraz ze startem TSa MPC. 

Opublikowano

mam dziwne wrażenie, że styl prezentacji jest zerżnięty z mojej grafiki do Antarisa xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1503850-5-projekt-antaris-kolejna-porcja-informacji-o-rozgrywce/

Mimo to fajnie wyszło :)

Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry. Ja na razie mam przestój z powodu sesji egzaminacyjnej, mam nadzieje, że mnie nie prześcigniecie :> :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Na razie nie ma. Pewnie pojawi się wraz ze startem TSa MPC. 

Czy posiadacie jakis TS3 ?

Panie Rybo, wystarczy czytać.

Untitled-1.png

Opublikowano

mam dziwne wrażenie, że styl prezentacji jest zerżnięty z mojej grafiki do Antarisa xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1503850-5-projekt-antaris-kolejna-porcja-informacji-o-rozgrywce/

Mimo to fajnie wyszło :)

Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry. Ja na razie mam przestój z powodu sesji egzaminacyjnej, mam nadzieje, że mnie nie prześcigniecie :> :)

Tak jak napisałam na PW, grafikę robiłam patrząc na BnS oraz prezentację Antarisa, jeżeli @Lord Makin ma coś przeciwko, to edytuje się grafikę w prezentacji klanu Mangekyou  :)

Miejsce w klanie jest, więc można dojść.  

Opublikowano

Tak jak napisałam na PW, grafikę robiłam patrząc na BnS oraz prezentację Antarisa, jeżeli @Lord Makin ma coś przeciwko, to edytuje się grafikę w prezentacji klanu Mangekyou  :)

Miejsce w klanie jest, więc można dojść.  

Nie ma problemu jeśli o mnie chodzi, ważne, że dobrze to wygląda. Tylko nie podoba mi się to, że mnie nie ma na screenach. :D A teraz mam taką piękną stylówe. Outfit z lycana, czapa z Temp of Exile, gauntlety z faction coinsów, ogon ze skorpiona, na dodatek białe okulary z premium. No dosłownie hipster xD

Zapraszamy, zapraszamy. Trzeba nabić osiągniecie max membersów w clanie :P

igNMhIy.png

Opublikowano

Siema wszystkim, zrobiłem dziś postać na servie gdzie pogrywacie, nick : Kruszyn. Tak więc jak macie miejsce przygarnijcie :D Pozdrawiam

Musisz dołączyć do frakcji czerwonej, wtedy będę mógł wysłać zaproszenie do klanu. :)

//zaprosiłem do znajomych.

Opublikowano

1045/2841, gdy będe mógł wejść do gry napisze na pw, czy może jakiś kontakt ts3?

Możesz napisać do kogoś w grze czy nawet tu na forum.

Opublikowano

Razem z progress'em w grze przyjdzie Ci quest w którym będziesz musiał wybrać frakcję. Dołączysz wtedy do Crimson Legion. 

Untitled-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...