Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] HardDamage

Miedziuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!

!

R

E

K

L

A

M

A

!

!

!

!

!

!

!

!

bde6d148a4fa3.jpg

"Serwer od Graczy, dla Graczy"

50eff88cdfd55.png

» IP Serwera: harddamage.ench.pl

» Strona Serwera: www.58773.enmc.pl

»TeamSpeak3: 86.105.51.88:9993

» Sloty: 500

» RAM: Bez Limitu

» Wersja: 1.7.2

» Przewidywany nowy start serwera: 21.02.2016

ed25bcac30f0f.png_______________________________________________________

Dlaczego my? Ciężko to określić, najlepiej by było postawić się na naszym miejscu i przeżyć to dokładnie tak samo jak my. Wiele miesięcy, dni, godzin, minut, sekund spędziliśmy na rożnorakich serwerach, począwszy od Easy Survival'u, aż po sam Hardcore, z których gra nie dawała nam takiej satysfakcji, aby grać tam bez końca. Przez co chcielibyśmy się zapisać w kartach historii naszego wirtualnego kwadratowego świata Minecraft. Z dumą prezentujemy nasz nowy serwer dedykowany właśnie wam! Graczom! Chcielibyśmy, aby gra na naszym serwerze dostarczyła wam wiele frajdy i emocji. Czegoś, z czym jeszcze nie mieliśmy doczynienia.

1b249a88a14c0.png

» Na naszym serwerze można spotkać takie rzeczy jak:

»  Nowe Craftingi

»  BoyFarmer/SandFarmer (wykonujący za nas zaporę z obsydianu/piasku),

» Waluta serwerowa (umożliwiająca kupowanie lepszych przedmiotów),

»  NPC (sprzedają rzeczy za walute serwerową),

»  Nowe miecze/sety/łuk (prot. 7, sharp.7),

»  Wymieniarki (można się wymieniać na spawnie rzeczami, bez obawy o kradzież),

»  Labirynt i Parkour (z ciekawymi nagrodami),

»  Kilof HD (wpadnij to zobaczysz).

82d87564c66fb.png

6efe49af85a76.png

Do zalozenie Gildi beda potrzebne itemy. Rangi VIP/SVIP potrzebuje polowe mniej itemow niz Gracz

70de38b24bbea.png

64x Diamenty

64x Emeraldy

64x Zlota

64x Biblioteczki

32x Obsydianu

32x TNT

16x Kowadel

8x Perel Kresu

ebcf8d2dc87ea.png

7256aa03606a6.png

17e5eb1f1c29c.png

25hlpiu.jpg2n99nnk.jpg69m1z6.jpg2rcqr07.jpg

2.png

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tym poscie bede informowal o nowych rzeczach, ktore zostaly wprowadzone na serwer!

Oglaszam Konkurs.

-Pierwsza osoba ktora wejdzie na serwer wygrywa SVIPa

Dwie nastepne VIPa

- Gildia, ktora bedzie posiadala najwieksza ilosc PKT rankingu 31.01.2016 otrzyma od nas PSC (PaySafeCard) o wartosci 10€ !

@EDIT:

+ Dodamy ciezkie do scraftowania "rzucane TNT !"

Postanowilismy dodac do sklepu NPC Jajko Creepera(nie latwo do zdobycia..)

POSZUKUJEMY YOUTUBEROW !

Opublikowano

fajna prezentacja

Moze wypowiedzialby sie Pan troszke sensowniej ? :D

Ale i tak dziekuje za mile slowa.

Opublikowano

Polecam serwer, doświadczona administracja, przejrzysta prezentacja. Odkąd interesuję się grami PC myślałem że nigdy nie będę grał w Minecraft, niestety 29 stycznia, piątek godz: 18:00. Moje zdanie się zmieni.

Dziękuje za podjęcie współpracy.

Opublikowano

Polecam serwer, doświadczona administracja, przejrzysta prezentacja. Odkąd interesuję się grami PC myślałem że nigdy nie będę grał w Minecraft, niestety 29 stycznia, piątek godz: 18:00. Moje zdanie się zmieni.

Bardzo mi milo ;)

Opublikowano

Rozumiem, że to ty jesteś właścicielem ts'a @Lukass  ? Naprawdę nie musisz pisać tych zdań, skąd ty możesz wiedzieć, że administracja jest doświadczona, przecież dopiero zacząłeś grać w minecraft. Rozumiem, że chcesz aby twój ts był bardziej znany, ale naprawdę ile osób na niego wejdzie ? może 5-6 ? Oszczędź sobie wstydu i edytuj tą pseudo reklamę :)

A co do serwera, to wygląda jak pie*dyliard innych serwerów survival.

Opublikowano

Rozumiem, że to ty jesteś właścicielem ts'a @Lukass  ? Naprawdę nie musisz pisać tych zdań, skąd ty możesz wiedzieć, że administracja jest doświadczona, przecież dopiero zacząłeś grać w minecraft. Rozumiem, że chcesz aby twój ts był bardziej znany, ale naprawdę ile osób na niego wejdzie ? może 5-6 ? Oszczędź sobie wstydu i edytuj tą pseudo reklamę :)

A co do serwera, to wygląda jak pie*dyliard innych serwerów survival.

Zeby rozpoznac "doswiadczona administracje", nie trzeba przeciez grac w gry ? Wystarczy sama "dluzsza" rozmowa z Administracja, zeby poznac czy jest doswiadczona. 

Czlowiek doswiadczony, wie o czym mowi, potrafii ludziom "swierzym" tak wytlumaczyc, ze nawet oni zrozumia co sam mial na mysli. Wiec to troche taka zbedna krytyka ;)

Ze serwer wyglada jak ?.

Gdzie Ty teraz widzisz serwer Typu Hardcore/MediumHC ?

Bo na mpcforum, co znajdziesz to min. jeden ogarniety "HardCore", a nawet zadnych MediumHC

I jakbym mogl prosic, to moze napisalbys "dlaczego" serwer wyglada jak wyglada. 

Bo ja mam na ten Temat inne zdanie, ale przyjmuje krytyka na Klate !

@ref

Opublikowano

@Miedziuu

Dla czego uważam, że jest to kolejny SV+Gildie...

1.Jak widać na załączonym zrzucie ekranu jest plugin FunnyGuilds;

2.Wersja 1.7.2 jest potrzebna do działania niektórych pluginów (w tym FunnyGuilds), dla tego wybraliście tą wersję;

3. Sandfarmer, Boyfarmer, Stoniarka, czy te nazwy nie kojarzą ci się z EasyHC/MediumHC ?;

4. "harddamage.ench.pl" widzę tutaj hosting z enderchesta, klasyka wśród tego typu serwerów (najtańsza i niekoniecznie dobra oferta);

5. Dajecie najlepszej gildii paysafecard o wartości 10 euro, tym przyciągniecie graczy tylko na chwile;

Na pierwszy rzut oka myślałem, że faktycznie macie autorski plugin na gildie, ale jak się przyjrzeć to jest to plugin FunnyGuilds z odrobinkę zmienionym kodem i nie wmawiaj mi, że tak nie jest :)

Opublikowano

Czemu mialbym wmawiac Ci ze tak nie jest, nie potrafie pisac sam "pluginow", zajalem sie troszke edycja. Do wszystkiego mamy zezwolenie,  poprostu Typu serwer MediumHC nie ma az tak za bardzo duzo na Polskiej liscie serwerow minecraft. Chcemy sprobowac swoich sil i zobaczyc jak nam to wyjdzie. Kazdy z nas kiedys od czegos zaczynal, na bledach czlowiek sie uczy. Wiec z czasem hosting mozna zmienic, a zawsze mozna zalatwic jakiegos Technika, ktory by potrafil pisac pluginy. 

Wiec jak moga ludzie sobie myslec, kiedy zobacza nie "autorskie pluginy", a napewno znow jakis serwer na kase. Nic takiego, kazdy w Administratorow ma prace. Zarabia sam na siebie.. Bedzie mozna zobaczyc na serwerze ze Rangi nie sa przesadzone, w ogole !.

I co do tego przyciagniecia poprzez PSC. Czemu na chwile ? Poprostu chcemy zachecic jak najwiecej ludzie, zeby sprawdzili nasz serwer, ocenili itp..

Na dniach bedzie reklama od naszego YouTubera, myslimy troszke naprzod..

No nic, ale i tak dziekuje za wypowiedz. Bede mial nad czym pomyslec. !

Opublikowano

@Miedziuu

Wiem, że każdy od czegoś musi zacząć, ale polecam ci zmienić jednak hosting na np VPS, o wiele tańszy i lepszy, jest masa poradników jak wgrać tam serwer.

Miło się dyskutowało, chciałem poznać poziom Właściciela, większość od razu wyzywa na prywatnym, a ty okazałeś się wyjątkiem. Życzę powodzenia i wielu, wielu graczy na serwerze, ale jednak nie zajrzę bo mam swój projekt :)

Opublikowano

A juz myslalem ze zadnych milych slow od Ciebie nie "uslysze"/"zobacze"

Dziekuje jeszcze raz za wszysztkie rady.

Zycze milego dnia !

Opublikowano

Przepraszam, że tak ostro, ale na samym początku myślałem, że mam do czynienia z kimś zupełnie innym. A ty okazało się, że na tym serwerze jest całkiem fajny Właściciel, a to przecież podstawa ;)

Opublikowano

Nie naprawde nic sie nie stalo, nie kazdy jest"Bogiem". Nikt nie jest perfekcyjny, prezentacje nie zrobilem tylko po to zeby zwabic ludzi, lecz rowniez po to, zeby  tez czegos sie od nich dowiedziec/nauczyc, nie wazne ile mamy lat, codziennie uczymy sie czegos nowego i to jest w tym wszystkim dobre. 

Opublikowano

Ogólnie nie wiem co się stało ze po jednym dniu znaleźliście sobie inny serwer TeamSpeak3. Dziękuję za to ze nawet nie napisaliście że rezygnujecie z współpracy. Nie pozdrawiam. Dziękuję.

Opublikowano

Ogólnie nie wiem co się stało ze po jednym dniu znaleźliście sobie inny serwer TeamSpeak3. Dziękuję za to ze nawet nie napisaliście że rezygnujecie z współpracy. Nie pozdrawiam. Dziękuję.

Nie mialem czasu zeby wam powiedziec, chcialem to zrobic dzisiaj. Wczoraj dostalem poprostu telefon od znajomego zalatwil TeamSpeaka3 itd. Jestem zapracowany, dopiero dzisiaj potrafilem wrocic wczesniej z pracy do domu. Wiec jeszcze raz przepraszamy za problemy, to nie tak mialo wyjsc. ; ) A tak na marginesie, Twoj teamspeak sam za doby nie jest, zanim sie kanal stworzy trzeba czekac dobre, 10/20 sekund. + Moglem stworzyc tylko dobre 10 kanalow, do tego zero spacerkow itp.

Jeszcze raz najmocniej przepraszamy.

Ładna prezentacja ale widzę spiny w ekipie ;P

Ekipa ? Poprostu zaproponowal nam TeamSpeak3, gdzie dostalismy wlasna strefe jakies tam rangi, i max chyba 15 kanalow, gdzie zadnego spaceru nie potrafisz zrobic. Wiec tak troszke lipnie to wygladalo, w Administracjii jest nas tylko 3 . Wiecej nie bedzie, jestesmy przyjaciolmi, znamy sie od malego. No moze kiedys tam bedzie rekrutacja na ChatModa/Helpera.

Wiec mowiac krocej, nie ma zadnej spiny, poprostu nie dogadalismy sie   ;)

@Edit

Zapraszam sie do wypowiadania na temat serwera/prezentacjii, co mozemy jeszcze dodac ! Wszystko zalezy od was !

Wszystko przyjmuje na klate

Nie zapomnij dac nam diaksa ! http://www.mclista.pl/17083

Opublikowano

Nie mialem czasu zeby wam powiedziec, chcialem to zrobic dzisiaj. Wczoraj dostalem poprostu telefon od znajomego zalatwil TeamSpeaka3 itd. Jestem zapracowany, dopiero dzisiaj potrafilem wrocic wczesniej z pracy do domu. Wiec jeszcze raz przepraszamy za problemy, to nie tak mialo wyjsc. ; ) A tak na marginesie, Twoj teamspeak sam za doby nie jest, zanim sie kanal stworzy trzeba czekac dobre, 10/20 sekund. + Moglem stworzyc tylko dobre 10 kanalow, do tego zero spacerkow itp.

Ekipa ? Poprostu zaproponowal nam TeamSpeak3, gdzie dostalismy wlasna strefe jakies tam rangi, i max chyba 15 kanalow, gdzie zadnego spaceru nie potrafisz zrobic. Wiec tak troszke lipnie to wygladalo, w Administracjii jest nas tylko 3 . Wiecej nie bedzie, jestesmy przyjaciolmi, znamy sie od malego. No moze kiedys tam bedzie rekrutacja na ChatModa/Helpera.

Wiec mowiac krocej, nie ma zadnej spiny, poprostu nie dogadalismy sie   ;)

@Edit

Zapraszam sie do wypowiadania na temat serwera/prezentacjii, co mozemy jeszcze dodac ! Wszystko zalezy od was !

Wszystko przyjmuje na klate

Nie zapomnij dac nam diaksa ! http://www.mclista.pl/17083

Jeśli poszukujesz ts3 napisz na PW dogadamy sie ;3

Opublikowano

Jeśli poszukujesz ts3 napisz na PW dogadamy sie ;3

Dziekuje Ci bardzo, ale nie potrzeba . Mamy wlasnego, w piatek bedziemy wykupywac wlasna domene ;)

Opublikowano

Mam pytanko, dałoby radę zmniejszyć drop do np. diament 0,5%. Ciągle czekam na serwer gdzie będzie można trochę dłużej pograć, a taki drop to gwarantuje ;)

Opublikowano

Mam pytanko, dałoby radę zmniejszyć drop do np. diament 0,5%. Ciągle czekam na serwer gdzie będzie można trochę dłużej pograć, a taki drop to gwarantuje ;)

Uuu no nie wiem, drop w sumie nie jest wysoki.

Mamy drop na diament 1.5% i dluzej sie nad tym zastanawialismy, jak to ustawic. No i dogadalismy sie ze tak zostawimy. Ale jeszcze przemysle.

Aktualizacja serwera

Rzucanego TNT nie bedzie !

Za to dodalismy Jajko Creepera do NPC, no oczywiscie, oczywiscie... Zeby je kupic.. Nie bedzie tak latwo !.

Opublikowano

Miałeś nas poinformować? Haha.. Jakoś się do tego nie zachęcałeś. Mówisz że mój serwer za dobry nie jest? Zobaczymy jak twój wystartuje czy przeboleje małe testy.. Bo takie cwaniakowanie jest najlepsze.. Jeżeli chodzi Ci o to ze kanał dopiero pojawiał się po 10/15sek to już zostało wszystko naprawione, dlaczego próbujesz sobie wmówić że mogłeś tylko maksymalnie zrobić 10 podkanałów? Pisałem Ci że możesz tyle zrobić ile potrzebujesz. cspacer nie pozwoliłem bo to jest główny kanał który oddziela sektory a nie jakieś serwery czy kanały VIP.. Tak jest na moim serwerze i tego nie zmienię.

Co do twojego żałosnego serwera Minecraft - Też przejdziemy małe testy. Akurat ja tam na Minecraft się nie znam ale wiem do kogo mam się zgłosić w tej sprawie.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

"Prezentacja do dupy, naprawde nic sie nie dowiedzialem.."

Ty mnie hejtujesz? o.O amator. ;3.

0 informacji, nic się nie dowiedziałem. To że są w prezentacji zdjęcia nie znaczy, że się dowiem coś... Pokaż nam coś ciekawego żebyśmy grali ;)

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...