Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] HardDamage

Miedziuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałeś nas poinformować? Haha.. Jakoś się do tego nie zachęcałeś. Mówisz że mój serwer za dobry nie jest? Zobaczymy jak twój wystartuje czy przeboleje małe testy.. Bo takie cwaniakowanie jest najlepsze.. Jeżeli chodzi Ci o to ze kanał dopiero pojawiał się po 10/15sek to już zostało wszystko naprawione, dlaczego próbujesz sobie wmówić że mogłeś tylko maksymalnie zrobić 10 podkanałów? Pisałem Ci że możesz tyle zrobić ile potrzebujesz. cspacer nie pozwoliłem bo to jest główny kanał który oddziela sektory a nie jakieś serwery czy kanały VIP.. Tak jest na moim serwerze i tego nie zmienię.

Co do twojego żałosnego serwera Minecraft - Też przejdziemy małe testy. Akurat ja tam na Minecraft się nie znam ale wiem do kogo mam się zgłosić w tej sprawie.

Nie pozdrawiam.

Widze wielki bol dupy i jakie cwaniakowanie? Widzisz co Ty teraz robisz? grozisz mi, to jest cwaniakowanie. I nie zachowuj sie jak szczeniak naprawde, bo nic Ci nie zrobilem, nie ukradlem Ci jakiejs Twojej najlepszej "zabawki" . Poprostu musisz zrozumiec, ze pewni ludzie chodza do Pracy, zarabiaja na siebie. A nie siedza przed komputerem 24/7, nie jestem robotem. Wiec wyluzuj ;)

Po drugie, co do Twojego TeamSpeaka, powiedzialem wszystko co przykulo mi moja Uwage, nie wmowilem Ci tego, tylko tak poprostu bylo. Tworzylem sobie "podkanaly" pod "kanal glowy", tworze, tworze i tworze. A tu nagle blad wyskakiwal i zadnego kanalu wiecej nie moglem stworzyc, dlaczego mialbym klamac, pomysl troszke. Po Twoim takim pisaniu, pierw wypisujesz "piekne" slowa na temat nas, a potem bo "wielce"  zerwalismy wspolprace, a inaczej "zrobil znajomy wlasny" TS3 tak najezdzasz ? 

"Prezentacja do dupy, naprawde nic sie nie dowiedzialem.."

Ty mnie hejtujesz? o.O amator. ;3.

0 informacji, nic się nie dowiedziałem. To że są w prezentacji zdjęcia nie znaczy, że się dowiem coś... Pokaż nam coś ciekawego żebyśmy grali ;)

IP Serwera: XTOP.PL 

Sloty: -/-

Typ Serwera: Survival + Gildie

Wersje: 1.7.x-1.8.x

Reklama: https://www.youtube.com/watch?v=nfGv4rP6xL4

O serwerze:

» DROPDzięki odpowiedniemu ustawieniu,

drop na naszym serwerze jest dopracowany.

Drop można sprawdzić za pomocą komendy /drop gracz lub /drop elitarnyvip ( dla płatnej rangi )

U Nas spotkasz się z masą efektów!

» KODNa serwerze co 4minut pojawia się informacja z kodem.

Po przepisaniu kodu automatycznie dostaję się 2 szt. enchantowanych złotych jabłek ( 2x koxy )

Zdjęcia z poziomu gry:

ss1.png

ss2.png

ss3.png

ss4.png

ss5.png

ss6.png

ss7.png

Więcej zobaczysz na serwerze!

A nie mam racjii ? Poprostu jestem szczery, ponizasz sie i naprawde piszac ten post pod moja prezentacja, "JESZCZE" bardziej sie ponizasz, kazdy czlowiek ma prawo na wypowiedzenie tego co mysli, ja to zrobilem. A Ciebie boli " dupa" ze taka jest prawda. 

Moze dla Ciebie moja prezentacja jest bez "informacjii", no dobrze. Niech i tak do Ciebie zostanie

*REF

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze wielki bol dupy i jakie cwaniakowanie? Widzisz co Ty teraz robisz? grozisz mi, to jest cwaniakowanie. I nie zachowuj sie jak szczeniak naprawde, bo nic Ci nie zrobilem, nie ukradlem Ci jakiejs Twojej najlepszej "zabawki" . Poprostu musisz zrozumiec, ze pewni ludzie chodza do Pracy, zarabiaja na siebie. A nie siedza przed komputerem 24/7, nie jestem robotem. Wiec wyluzuj ;)

Po drugie, co do Twojego TeamSpeaka, powiedzialem wszystko co przykulo mi moja Uwage, nie wmowilem Ci tego, tylko tak poprostu bylo. Tworzylem sobie "podkanaly" pod "kanal glowy", tworze, tworze i tworze. A tu nagle blad wyskakiwal i zadnego kanalu wiecej nie moglem stworzyc, dlaczego mialbym klamac, pomysl troszke. Po Twoim takim pisaniu, pierw wypisujesz "piekne" slowa na temat nas, a potem bo "wielce"  zerwalismy wspolprace, a inaczej "zrobil znajomy wlasny" TS3 tak najezdzasz ? 

A nie mam racjii ? Poprostu jestem szczery, ponizasz sie i naprawde piszac ten post pod moja prezentacja, "JESZCZE" bardziej sie ponizasz, kazdy czlowiek ma prawo na wypowiedzenie tego co mysli, ja to zrobilem. A Ciebie boli " dupa" ze taka jest prawda. 

Moze dla Ciebie moja prezentacja jest bez "informacjii", no dobrze. Niech i tak do Ciebie zostanie

*REF

Zmieniasz temat, nic nie pisałeś o tsie. Elo. Nie wystartujesz, 0 online. ;v

banner.png

Opublikowano

Jak chcesz ze mna pisac, to pisz pelnymi zdaniami, a nie jak przedszkolaczek. Bo nic nie zrozumialem co powiedziales, TeamSpeak nie byl skierowany do Ciebie. 

+Leci Raport za nabijanie bezsensownych postow.

Opublikowano

Kolejny serwer " hardcore " rzygam juz tymi serwerami co gra 5osob a po tygodniu upada a administracja to 13letnie dzieci co maja pluginy sciagniete z internetu

Opublikowano

Kolejny serwer " hardcore " rzygam juz tymi serwerami co gra 5osob a po tygodniu upada a administracja to 13letnie dzieci co maja pluginy sciagniete z internetu

Zaden Hardcore, poprostu serwer Medium. Prosze sie wypowiadac na temat Prezentacjii, poniewaz jest to zapowiedz, a serwer jeszcze nie wystartowal. Co do ilosci osob, to nie mam jak sie tutaj wypowiedziec. Szukamy YouTuberow, kupilismy premium reklame na "mclista", zobaczymy jutro jak to bedzie. Administracja jest +18, jak masz jakies watpliwosci zapraszam na serwer glosowy. Ja spadam spac, jutro Praca. Dobranoc wszystkim ;)

Opublikowano

Zaden Hardcore, poprostu serwer Medium. Prosze sie wypowiadac na temat Prezentacjii, poniewaz jest to zapowiedz, a serwer jeszcze nie wystartowal. Co do ilosci osob, to nie mam jak sie tutaj wypowiedziec. Szukamy YouTuberow, kupilismy premium reklame na "mclista", zobaczymy jutro jak to bedzie. Administracja jest +18, jak masz jakies watpliwosci zapraszam na serwer glosowy. Ja spadam spac, jutro Praca. Dobranoc wszystkim ;)

Czlowieku... Jaka praca przy robieniu serwera minecraft + przy takim serwerze jak wy... Nawet domeny nie potraficie zakupić lub nie macie pieniędzy. Biedny Polaczku Cebulaczku ;3.

banner.png

Opublikowano

Czlowieku... Jaka praca przy robieniu serwera minecraft + przy takim serwerze jak wy... Nawet domeny nie potraficie zakupić lub nie macie pieniędzy. Biedny Polaczku Cebulaczku ;3.

Nie wiem czy wiesz ale praca to tez takie cos gdzie idziesz cos robic za hajs i chyba w tym znaczeniu mu chodzilo a nie praca nad serwerem...
Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale praca to tez takie cos gdzie idziesz cos robic za hajs i chyba w tym znaczeniu mu chodzilo a nie praca nad serwerem...

Tylko, znając życie to ten dzieciak ma mniej niż 15 lat. Aż szkoda mi czasu z nim pisać; ). Nabijam posty tak prawda. Dziękuje za to.

@nie polecam serwera, założyciel sam pokazuje poziom, który reprezentuje. Serwer na $$$ ktorego mu brakuje ;/ ;vvv

banner.png

Opublikowano

Moim zdaniem własna domena nie jest do niczego potrzebna. Jeśli serwer się rozwinie to dopiero wtedy radzę ją kupić. Jeśli to jest pierwsza edycja to nie radzę tyle płacić za "dodatki". A co do mclisty to lepiej kupić premium po starcie :)

Opublikowano

Tylko, znając życie to ten dzieciak ma mniej niż 15 lat. Aż szkoda mi czasu z nim pisać; ). Nabijam posty tak prawda. Dziękuje za to.

@nie polecam serwera, założyciel sam pokazuje poziom, który reprezentuje. Serwer na $$$ ktorego mu brakuje ;/ ;vvv

No to z przykrością mówię, nie znasz życia.

Jest wiele osób +18, które grają w Minecrafta.

Kolega wyżej wyjaśnił - idź sobie z nim na ts3 - ale pewnie nie wejdziesz, bo się boisz ;)

Czuję, że projekt może wypalić. Fajnie zaprezentowany serwer, Medium jakich mało :p Powodzenia

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Chodzilo mi o normalna Prace.. Po co mam wydawac narazie pieniazki na Domene, jesli nie wiem jak to dokladnie bedzie z serwerem ? Jesli hosting oferuje mi strone, no to jest jasne ze ja uzyje, bo tak jak wspomnialem wczesniej, po co mam wydawac ta kase.. Pozniej, jak serwer sie wybije mozna nad tym pomyslec, a na start do Serwera jest najwazniejszy sklep, ktory posiadamy, jest jakis jest, na start starczy. 

Ile razy mam sie powtarzac, nie znasz mnie, nie oceniaj ! Masz problem z glowa czy cos? Chcesz czegos ode mnie, wejdz na serwer glosowy chetnie Ci "popiszcze" w glosniczkach tak jak to tam uwarzasz ;)

A co do pieniedzy na serwer, jest wystarczajaco, zobaczysz jak zaczniesz pracowac sam na siebie, bedziesz musial sam wszystko oplacac, nie dostaniesz wiecej jedzenia pod buzie od Twojej mamusi itp Dopiero wtedy zrozumiesz jak bardzo "warte" so te papierki na ktore tak ciezko zarabiasz ;)

No to z przykrością mówię, nie znasz życia.

Jest wiele osób +18, które grają w Minecrafta.

Kolega wyżej wyjaśnił - idź sobie z nim na ts3 - ale pewnie nie wejdziesz, bo się boisz ;)

Czuję, że projekt może wypalić. Fajnie zaprezentowany serwer, Medium jakich mało :p Powodzenia

­

Mam nadzieje ze wypali, dziekuje za te mile slowa ;)

Dzis START SERWERA ! <3

Opublikowano

Serwer juz rozwalony /RakTM

Jest takie cos jak backup ;*

Przepraszamy za wszystkie bledy, prosze Administracje o zamkniecie Tematu.

Widzimy sie nie dlugo !

Opublikowano

Jest takie cos jak backup ;*

Przepraszamy za wszystkie bledy, prosze Administracje o zamkniecie Tematu.

Widzimy sie nie dlugo !

To dlaczego startujecie server i nawet go nie zabezpeiczacie czy co ? :) za niedługo tzn ?

­

1RkW7od.png

Opublikowano

Nie wiem, sprobujemy wszystko domknac na ostatni guzik. Poszukamy YouTuberow, znajde jakiegos dobrego Technika.

Nie wiem 2/3 tygodnie. Wiec zostawmy prezentacje.

Przewidziany nowy start serwera : 21.02.2016 

jeszcze raz przepraszam !

Opublikowano

ja wiem kto rozwalił wiem wienecj niż admin tego serwera :)

Ty najpierw doucz sie Ortografii, a potem mi tutaj zasmiecaj Prezentacje ;)

Dokladnie wiem kto serwer rozwalil ;)

Opublikowano

Serwer widać chcecie zrobić dobry aczkolwiek brakuje wam wiedzy..

Na początek polecam zmienić maszynę.. Ten pseudohosting nie utrzyma wam nawet 100 slotów bez lagów..

Propsuje ładnie wyglądającą reklamę! ;]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer widać chcecie zrobić dobry aczkolwiek brakuje wam wiedzy..

Na początek polecam zmienić maszynę.. Ten pseudohosting nie utrzyma wam nawet 100 slotów bez lagów..

Propsuje ładnie wyglądającą reklamę! ;]

Dziekuje za te slowa, bede rozpatrywal serwery vpsy, na ktore mozemy sie przeniesc. 

Aczkolwiek szukamy rowniez Technikow, ktorzy potrafiliby dobrze skonfigurowac paczke, ktora bysmy chcieli ;) Mowie tu o autorskich programach itp.

Wiec jesli sa jacys ludzie, ktorzy by chcieli zaczac z nami wspolprace zapraszam na PW lub na GG : 57449852

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...