Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devias Gate | EXP: 500x | DROP: 69% | S6EP3 | NON RESET | START: 23/01 22:00 GMT+1

Devias Gate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie uruchomilismy staly event o ktorym byla mowa wczesniej

Kazda nowo utworzona postac dostaje teraz podstawowy set +15+16+luck

a o to zacheta dla graczy stan licznika na godzine przed eventem

VAMMINw.png

Szukalem Was teraz Wy mnie znalezliscie...

Bogatym nie jest ten co posiada lecz ten kto daje...

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Chciałbym wszystkich zachęcić którzy się może ostatecznie wahają nad wejściem na server bądź myślą że jak są osoby zmaksowane to , to nie ma sensu , że to bzdura , ponieważ sam tak myślałem jak zaczynałem ponad tydzień temu , a się mocno pomyliłem. Każdego dnia przybywa coraz więcej graczy spragnionych prania itemów , mocnego PVP oraz nerwowych CS'ow , a to w dzisiejszych czasach na obecnych serveach raczej rzadkość.

Exp jest miły nie za szybko nie za wolno , o itemy ? troszkę trzeba poświecić żeby mieć wszystko czego chcemy , lecz oto po części też tutaj chodzi prawda ?.;P

Server jest dobrze ustawiony , nie ma lagów co to jest bardzo ważne, więc stabilność jeszcze bardziej przyciąga bo wiesz że możesz zagościć na dłuższa mete  :)

Mała wzmianka o administracji , a mianowicie ode mnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Błędy jeżeli takowe występują są automatycznie poprawiane w trybie natychmiastowym co się ceni  :) Pomocni oraz mili  :)

Z mojej strony wszystkich serdecznie zapraszam i gorąco polecam ! Do Zobaczenia !!!  :)

Opublikowano

za latwo ludzie graja na 4/5 kontach o set latwo dziennie mozna uzbieraz 700b 700s albo i lepiej ,ale powodzenia panowpanie latwy 

panie latwy zapraszam na brame ,zobaczymy co osiagnoles ze swoim 700/700 i setem.

a1cvbkk.jpg

Opublikowano

zapraszam do rzeczywistosci ziomeczku a nie na brame ;p

ja tylko dalem swoja opinie na ten temat w koncu po to jest to forum prawda?

nie zniechecam nikogo do gry , ale server jest latwy i nie mow mi ,ze nie

Opublikowano

licznik za dnia naprawde zacheca a z racji ustawien serwera wiekszosc graczy jest active

4IDUMGC.png

dzien w dzien sa organizowane eventy w ktorych moga nie tylko brac udzial ale rowniez wygrac na rownych szansach nawet nowi gracze z 20 lvl...

w eventach mozna zdobyc mase kamieni min 100 / 100 

bronie 380, ancienty  oraz wcoiny i rozne takie tam...

na serwer zawitalo duzo narodowsci - jest ekipa vietnamcow, wlochow a teraz dolaczyla takze ekipa z argentyny i peruwiance

jutro drugi CS a w niedziele nastepny

wejdz ze swoja guldia a jesli jestes ogarnieci to w tydzien robicie postacie / set ktore umozliwia Wam zdobycie zamku i pokazanie innym gdzie ich miejsce

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzisiejszy CS wygrala guildia:  GUARDIAN  z GM: Facebook

Zapraszamy do walki w kazdy czwartek i niedziele. Ponizej zamieszczam rozpiske cyklu...

Monday - IDLE TIME

Tuesday - Register Guild

Wednesday - Register Sign of Lord 

Thursday - Castle Siegie Fight 18:00 GMT +1

Friday - Register Guild

Saturday - Register Sign of Lord

Sunday - Castle Siegie Fight 15:00 GMT +1

* You are NOT allowed to register fake guilds to occupy participating slots at Castle Siege.

Opublikowano

Miło się gra, ciągle nowi gracze, przez co na dobry poziomie jest handel. Z CS są jaja (z tej pozytywnej strony). Więc zapraszam.

Ciapopo!

Opublikowano
A o to dzisiejszy changelog:

# Increased chance for socket items +luck from 20% to 50% 

# Removed socket items +1s from drop. 50/50 chance for 2s or 3s. 

# Removed 380 pants from Ilusion of Kundun on Devias Gate now drop only 380 weapons and armors.

# now you can store / trade ww rings 

# now you can drop demon 

# Golden Invasion every 1 hour -  5 mobs

# Lunar Rabbits every 1hour - 5 mobs

# Selupan drop only +3s+luck

# On Vulcanus map exp is now + 20%

# 14 New spots on Vulcanus map

# Increased Illusion Temple components drop on Vulcanus

# Increased chance for sphere(Tri) on Vulcanus.

# Removed Sphere(Tri) drop from other maps.

# New Pink Chocolate Box drops only on  Vulcanus (jewels bundle: bless, soul, chaos, joh, gemstone  from +1 to +3, condor feather, condor flame)

# New Blue Chocolate Box drops only on  Vulcanus  ( random fruits )

#Gaion Event Drop:
Monday - Saturday: Jewel of Bless/Soul +2/+3, xGreat Dragon tier items 2exc option + luck
Sunday: 380 weapons +skill+luck , xGreat Dragon tier items +13 + 2exc option + luck

W razie pytan gg or something...

Opublikowano

Jak widać, administracja cały czas pracuje, co jest chyba nowością na polskiej scenie mu online. Przeważnie wygląda to tak: Admin zrobi serwer i róbta co chceta. Nie chodzi o lizanie przeze mnie dupy administracji, tylko ilustrowanie wam że warto wbić. 

PS i tak administracja nic mi za to nie da! :(

Opublikowano

Póki co, najlepszy server od paru miesięcy na jakim grałem, szkoda tylko, że nie ma resetów na takim rate exp.

Opublikowano

No z takim zaangażowaniem admina i resetami i mniejszym expem mógłby powstać np. drugi bardzo dobry serwer z mnóstwem graczy online.

Opublikowano

Czy planujecie za jakiś czas otwierać inny server z resetami czy pozostajecie tylko i wyłącznie przy tym ?

Opublikowano

Czy planujecie za jakiś czas otwierać inny server z resetami czy pozostajecie tylko i wyłącznie przy tym ?

Z tego co się orientuje, planują otworzyć kolejne serwery. 

Opublikowano

Prosiłbym o oficjalne info dot. otwarcia oraz informacji nt. rate exp, drop etc. o ile rzeczywiście planują otwarcie. 

Opublikowano

Z tego co się orientuje, planują otworzyć kolejne serwery. 

Prosiłbym o oficjalne info dot. otwarcia oraz informacji nt. rate exp, drop etc. o ile rzeczywiście planują otwarcie. 

Jeżeli będą takie plany to na pewno Was poinformujemy. Na razie nie rozsiewajcie fałszywych informacji żeby w przyszłości nie było nieścisłości :D 

Zapraszam wszystkich na serwer :) 

iHacks  <3

Opublikowano

Moim zdaniem powinniście zrobić taki sam PvP tylko że na nowszych plikach np S9. :)

No dobra, ale dlaczego akurat s9?

@topic serwer godny polecenia dla osób, które lubią pvp na 400lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...