Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devias Gate | EXP: 500x | DROP: 69% | S6EP3 | NON RESET | START: 23/01 22:00 GMT+1

Devias Gate

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem do admina, jednak bez skutecznie więc spróbuję  tutaj napisać. Jest jeden gracz, nie muszę mówić kto bo wszyscy wiemy (admin również), który ciągle na poście wszystkich obraża w sposób bardzo wulgarny typu "zejeb.. ci matkę" i dużo dużo gorsze teksty których nie będę przytaczał. Z resztą ktoś już raz dodał screen z jednej z rozmów w tym wątku który z tego co widzę został usunięty (prawdopodobnie ze względu na bardzo wulgarną treść). Pewne rzeczy można znieść ale bez przesady, jak można na okrągło obrażać rodzinę, matkę każdego gracza dlatego, że jest z innej gildii. 

Widziałem, że gry admin pojawił się w grze kilka osób pisało do niego aby banował takich graczy (moim zdaniem wystarczy tego jednego bo to on wszystkich prowokuje). Jeden z drugim dostaliby bana i w końcu byłaby normalna atmosfera na serwerze. Jednak ze strony admina zero odzewu.

Czekam na rozwiązanie tego problemu, w przeciwnym razie powrzucam screeny na każdej z publikacji, niech wszyscy wiedzą co ich czeka.

Pozdrawiam

Opublikowano

Pisałem do admina, jednak bez skutecznie więc spróbuję  tutaj napisać. Jest jeden gracz, nie muszę mówić kto bo wszyscy wiemy (admin również), który ciągle na poście wszystkich obraża w sposób bardzo wulgarny typu "zejeb.. ci matkę" i dużo dużo gorsze teksty których nie będę przytaczał. Z resztą ktoś już raz dodał screen z jednej z rozmów w tym wątku który z tego co widzę został usunięty (prawdopodobnie ze względu na bardzo wulgarną treść). Pewne rzeczy można znieść ale bez przesady, jak można na okrągło obrażać rodzinę, matkę każdego gracza dlatego, że jest z innej gildii. 

Widziałem, że gry admin pojawił się w grze kilka osób pisało do niego aby banował takich graczy (moim zdaniem wystarczy tego jednego bo to on wszystkich prowokuje). Jeden z drugim dostaliby bana i w końcu byłaby normalna atmosfera na serwerze. Jednak ze strony admina zero odzewu.

Czekam na rozwiązanie tego problemu, w przeciwnym razie powrzucam screeny na każdej z publikacji, niech wszyscy wiedzą co ich czeka.

Pozdrawiam

Wymysle jakies rozwiazanie aby ograniczyc sytuacje o ktorym wspomniales...  Jutro napisze co z tego wyniklo...

Pozdrawiam 

Obawiam się że admin reprezentuje taki sam poziom jak te spamujące post gimby :)

Kim Ty jestes ze szulfadkujesz ludzi i oceniasz innych wyssanymi z palca argumentami??

Obawiam sie ze ktos Cie PKowal na serwie i tutaj teraz wylewasz swoje zale...

Kaziu2007 umial napisac konstruktywny post a Ty co chiales swoim osiagnac??

@edit:

Changelog 0.01 - 30.01.2016

# Chance for bless / soul from BOH is doubled
# 10 new spots on AIDA map
# Aida map now is NON PVP ML EXP
# 8 new spots Karutan1
# Karutan now gens map
# Kundun, Medusa, Selupan - now 3h respawn
# Buff DMG/DEF EE from 100% na 75%
# Pet durability increased to 200% 22:04
# Removed Chaos/Creation bundle from CC reward.
# Chance for ancient increased from 15% to 30%

Tomorrow we will post info about Castle Siege and PvP update.

Szukalem Was teraz Wy mnie znalezliscie...

Bogatym nie jest ten co posiada lecz ten kto daje...

Opublikowano

Mimo wszystko mam nadzieję, że zależy mu na rozwoju serwera oraz na jak największej ilości graczy i rozwiąże ten problem

Wychodzac naprzeciw gracza postanowilismy wprowdzic system kar za nadgimnne obrazanie innych.

1 raz bedzie to otrzezenie

2 raz ban 24h

3 raz ban 7dni

4 ban 30 dni

Powstanie specjalny dzial na forum do zglaszania kandydatow na owe nagrody...

Zmiany te zostana wprowadzone wraz z nastepnym updatem...

Aktualnie pracujemy nad duzym update PVP ktory ujrzy swiatlo dzienne na dniach...

Opublikowano

nic tylko wbijac codziennie przez serwer przewija sie ponad 400 osob 

Jf51WAh.jpg

Opublikowano

Witam 

mam  problem  pobrałem patcha ze stronki wkleiłem do foldera z grą odpalam maine wszystko sie ladnie laduje jest sub ale nie mam okienka z loginem i haslem a po 3s wywala mnie z gry co teraz??

Opublikowano

Witam 

mam  problem  pobrałem patcha ze stronki wkleiłem do foldera z grą odpalam maine wszystko sie ladnie laduje jest sub ale nie mam okienka z loginem i haslem a po 3s wywala mnie z gry co teraz??

z tego co opisales to wyglada jakby Ci sie ten nowy patch nie wgral / skopiowal...

wez jeszcze raz daj patcha i powinno byc  ok

Pozdrawiam i zapraszam codziennie organizowane WARTOSCIOWE eventy by pomoc nowym...

Opublikowano

Witam 

Możliwe, że padł GS, albo problem leży po Twojej stronie. Na wszelki wypadek pobierz cały folder z grą ze stronki, wypakuj,  i wsadz tam patcha którego wczesniej pobrales.

Opublikowano

Na stronce są same instalki więc nie ma gdzie tego wypakować pobrałem inny sez6 i działa normalnie jest ok a na tym cos nie działa ;] potrzebny mi client którego mozna wypakowac.

Aaa i wczesniej normalnie grałem działało mi wszystko poprawnie od tego patcha coś sie zwaliło

Opublikowano

Na stronce są same instalki więc nie ma gdzie tego wypakować pobrałem inny sez6 i działa normalnie jest ok a na tym cos nie działa ;] potrzebny mi client którego mozna wypakowac.

Aaa i wczesniej normalnie grałem działało mi wszystko poprawnie od tego patcha coś sie zwaliło

Ten patch zmienił tylko serwer ftp więc to nie jego wina :P 

iHacks  <3

Opublikowano

na stronie masz instalke ktorej uzywasz do zainstalowania gry...

gdy juz ja zainstalujesz do wybranego przez Ciebie katalogu wklejasz to miejsce zawartosc folderu Patch ( to co jest w nim w srodku a nie caly folder ) i musi dzialac na 1000%...

Dzisiaj na www pojawia sie nowe instalki z zawartym patchem w nich...

Pozdrawiam

EDIT:

reasumujac - jest nie pojawia Ci sie okno logowania oznacza to ze w zle miejsce dales patcha...

Opublikowano

Dzisiejszy CS wygrala guildia:  WATYKAN  z GM: MECHWALESA

Zapraszamy do walki w kazdy czwartek i niedziele. Ponizej zamieszczam rozpiske cyklu...

Monday - IDLE TIME

Tuesday - Register Guild

Wednesday - Register Sign of Lord 

Thursday - Castle Siegie Fight 18:00 GMT +1

Friday - Register Guild

Saturday - Register Sign of Lord

Sunday - Castle Siegie Fight 15:00 GMT +1

* You are NOT allowed to register fake guilds to occupy participating slots at Castle Siege.

Opublikowano

zapraszamy wszystkich nowych

na start dla kazdej postaci set +15 dla szybszego rozwoju

sEnbe0I.jpg

Opublikowano

Witam już zrobione działa wszystko :D

Aaa i jeszcze jedno z tego co widzę to ciężko dropnac co fajnego z exe oczywiscie albo droipa bez Lucka a jak juz dropie to z zenami albo maną;]] 

wczoraj siedziałem w lt3 z 3,5h dropie Scale i nic mi nie droplo ;P

moze troche podkrecie drop exe chociasz zeby padały z L :D

Opublikowano

Witam już zrobione działa wszystko :D

Aaa i jeszcze jedno z tego co widzę to ciężko dropnac co fajnego z exe oczywiscie albo droipa bez Lucka a jak juz dropie to z zenami albo maną;]] 

wczoraj siedziałem w lt3 z 3,5h dropie Scale i nic mi nie droplo ;P

moze troche podkrecie drop exe chociasz zeby padały z L :D

Przypominam że Box of Kundun zawsze dropi +L+2opcje więc warto się przejść na cogodzinną inwazje :)

iHacks  <3

Opublikowano

Witam mam problemik z odpaleniem gry po zaladowaniu paska do konca gra sie automatycznie zamyka

-Win xp 

-Patch poprawnie dodany

-Na innym s6 nie mialem podobnego problemu

Jakies pomysly?

Opublikowano

Witam mam problemik z odpaleniem gry po zaladowaniu paska do konca gra sie automatycznie zamyka

-Win xp 

-Patch poprawnie dodany

-Na innym s6 nie mialem podobnego problemu

Jakies pomysly?

• Otwórz okno System, klikając przycisk Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818, klikając prawym przyciskiem myszy polecenie Komputer, a następnie klikając polecenie Właściwości.
  • Kliknij łącze Zaawansowane ustawienia systemu18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.
  • W obszarze Wydajność kliknij przycisk Ustawienia.
  • Kliknij kartę Zapobieganie wykonywaniu danych, a następnie kliknij opcję Włącz funkcję DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej.

Dodaj tam main.exe.

Możliwe że będziesz potrzebował restartu systemu. 

iHacks  <3

Opublikowano

• Otwórz okno System, klikając przycisk Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_818, klikając prawym przyciskiem myszy polecenie Komputer, a następnie klikając polecenie Właściwości.
  • Kliknij łącze Zaawansowane ustawienia systemu18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_48. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.
  • W obszarze Wydajność kliknij przycisk Ustawienia.
  • Kliknij kartę Zapobieganie wykonywaniu danych, a następnie kliknij opcję Włącz funkcję DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej.

Dodaj tam main.exe.

Możliwe że będziesz potrzebował restartu systemu. 

Dzieki za pomoc :) 

A co do tych setow +15 na start to trza jakis wymog spelnic czy automatycznie sie dostaje ?

Opublikowano

Dzieki za pomoc :)

A co do tych setow +15 na start to trza jakis wymog spelnic czy automatycznie sie dostaje ?

Automatycznie. Event będzie włączony dziś o 18 :P 

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...