Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem kozłem ofiarnym w klasie 2 technikum informatycznego :( Co mam robić?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Mam bardzo duży problem ponieważ niemogę z tym sie pogodzić że jestem nękany codziennie , wyzywany i robią ze mną co chcą. Ale od początku od 4 klasy podstawówki miałem mało przyjaciół czy koelgów gdyż było nas tylko 5 w klasie . Ale jakoś się z nimi dogadywałem , Potem przeszedłem do gimnazjum I od początku roku miałem problem z kolegami  i udałem sie do psychologa szkolnego i powiedziała mi pani żebym zaczął szukać innych kolegów.w ale milej się odzywał . Zastosowałem się do tego ale to nic nie dało bo doczepiali się do mojego wyglądu i potem w 2 klasie jakoś sie odetkałem zaczynałem nabierać pewności siebie i jakoś dawałem  sobie rade. NIestety do teraz to z niektórymi mam kontakt taki facebook bo mieszkam z dala od nich jakies 25 km . Rok temu poszedłem do technikum informatycznego i z począ roku wydawało by się że jest ok , ale już od połowy 2 semestru doczepywali się do mojego wyglądu że wyglądam na 13 lat niestety tak jest. Wstyd mi gdzieś wyjść z kolegami którzy są w moim wieku a ja wyglądam dalej jak dziecko. I potem było lato przyeżdżałem skuterem i oczywiście jak na złość mi go przestawiali na środek ścieżki akurat zajmowało całe przejście , a potem było coraz gorzej tzn przyszła 2 klasa i we wrzęśniu mi już cisnęli jak się da. A ja niemogę sobie nawet z nimi poradzić chciałbym im dowalić żeby wiedzieli że nie jestem słaby ale jak próbowałem do jeden mi dojebał i do tego momentu robia co ze mna chca . jest nas 20 w klasie jedynie 3 osoby moze nic mi nie mowia sa mojego wzrostu i wiedza ze moga sie rownac ze mna i nie zaczna ale reszta jest napakowana chodza na silownie . Ja tez chodze juz z 2 miesiace ale niestety to nic mi nie daje narazie. Do dziewczyn też nie umiem podejść i zagadać bo się wstydzę chociaz chcialbym miec kogos obok siebie ale beda sie ze mnie smiac . Po za tym byłem na półmetku i żadna dziewczyna niechciała ze mna zatanczyc bo jestem za mlody a jak juz przyszlo sie napic wodki to wladowywali mi ile wlezie i ciagle mnie wyzywaja ogolnie niewiem co mam robic . Nie mam do kogo się wyżalić a na forum może ktos sie znajdzie rozsadny i mi pomoze co mam robic w takiej sytuacji . Dodam ze mam problem z tym ze nie mysle co robie albo jak nauczyciel do mnie gada to musze pomyslec chwile co on powiedzial albo powiem cos innego. NIewiem czy mam sie zabic czy co... A tu jeszcze 2 lata  . Lepiej sie meczyc czy sie zajebac . Juz popadlem w depresje przez to bo mysle o tym codziennie .. Prosze o pomoc za 5 miesiecy mam 18 lat prawo jazdy jak ja bede wygladal ktoś pomysli 13 latek jezdzi autem i napewno beda mi dokuczac jeszcze bardziej .NIewiem Oplaca sie zmienic szkole czy co ? 2 lata mi zostalo ale ja juz nie wytrzymuje nie czuje sie jak bym mial 18 lat.. NAwet na 18 nikt niechcialby przyjsc... jestem zalamany > prosze o normalne odpowiedzi. Rodzice mnie nie rozumiaja w tej sytuacji

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znajdź kolegów,potrenuj jakies sztuki walk,przypakuj i za pare lat wylapuj ich pokolei i sie pytaj czy cie pamiętają,że cie gnębili :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Pierdolenie wal w pysk od razu ,no i co z tego że dostaniesz .Jak jednemu obijesz ryj to będą wiedzieć że nie dasz się robić tak jak dawniej ,a z takich lepszych sposobów to zapisz się na siłownie .Łatwo tam znaleźć fajnych i pomocnych ludzi .

sygna00e9.png
Opublikowano

Dam ci kilka opcji

Kup sterydy zrob bicepsy bedziesz mial +20 do szpanu w szkole

Kup elektryka i pal go na lekcji pokaz dissrespect xD moze jak pokazesz ze jests JP w uj to cie beda lubieć :D

Zrob dziecko kolezance z klasy to tez bedzie respect xD najlepiej nauczycielce :D 

Graj w csa pokaz ze jestes zajebistym graczem beda cie szanowac xD 

Idz ogladaj odcinki szkoły tam sa takie przypadki jak twoje xD 

Opublikowano

Jeśli to nie troll to masz problem jak wyglądasz jak 13 latek fizycznie ;/ Jak Cię stać to kup sobie mega massy itd. I idź na siłkę będziesz mały, ale wariat. Jakbyś temu największemu cwaniakowi zajebał(wal mocno w żuchwę, padnie na 100%)  przy wszystkich i zakończyłoby się to KO wtedy byś miał gwarantowany Respect. Mówię na swoim przykładzie tylko, że ja nie miałem problemu wyglądu 13 latka bo w wieku 6 wyglądałem jak 13 i ja od razu zacząłem od rozlewu krwi .

Opublikowano

Miałem podobnie w gimnazjum. Pakowanie czy coś gówno Ci da, bo nie wiem od kiedy to wygląd/budowa decyduje o szacunku/strachu do kogoś.

Sama siłownia też pierdolnięcia nie daje(chociaż są te śmieszne typki, co dobiją 40+ i czują się jakby sporty walki 20lat trenowali, każdemu dojebią itd)

Jeśli jesteś słaby psychicznie, to po prostu zmień szkołę. Udawać kogoś kim nie jesteś, by zaimponować grupie debili, to c*****y pomysł.

Ewentualnie zlewaj ich. Takie ignorowanie może bardziej zaboleć, niż cios w ryj.

Edit. @kubatoja nie dawajcie mu rad, żeby komuś najebał. Jak nie umie się bić, to jeszcze sam sobie rękę złamie.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Jeśli to nie troll to masz problem jak wyglądasz jak 13 latek fizycznie ;/ Jak Cię stać to kup sobie mega massy itd. I idź na siłkę będziesz mały, ale wariat. Jakbyś temu największemu cwaniakowi zajebał(wal mocno w żuchwę, padnie na 100%)  przy wszystkich i zakończyłoby się to KO wtedy byś miał gwarantowany Respect. Mówię na swoim przykładzie tylko, że ja nie miałem problemu wyglądu 13 latka bo w wieku 6 wyglądałem jak 13 i ja od razu zacząłem od rozlewu krwi .

To nieźle musiałeś stoczyć tych walk skoro taka pustka w głowie i treść postu poziomu 10 latka.

Co do tematu to zmień szkołę lub zacznij uprawiać jakiś sport, a kolegów na pewno nowych znajdziesz :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

To nieźle musiałeś stoczyć tych walk skoro taka pustka w głowie i treść postu poziomu 10 latka.

Co do tematu to zmień szkołę lub zacznij uprawiać jakiś sport, a kolegów na pewno nowych znajdziesz :)

Po co mi opisujesz siebie? Tak najlepiej uciekać od problemów jak ty, skończ żłobek to wtedy możesz dyskutować . @artur0 nie słuchaj  o tej zmianie szkoły bo pójdziesz tam i tez Cię będą cisnąć. Nauka jakiejś sztuki walki też nie wchodzi w grę bo to nie jest co się można nauczyć w rok. Tak spokoju CI nie dzadzą jak im nie dowalisz. immorala nie słuchaj bo pewnie jeszcze jest w gorszej sytuacji niż Ty.

Opublikowano

Przypierdol któremuś w pysk, prosto w nochala, żeby się farbą zalał. Najwyżej wpierdol dostaniesz, ale Ci kretyni będą wiedzieć, że "zabawa" z tobą nie będzie taka łatwa.

Opublikowano

Po co mi opisujesz siebie? Tak najlepiej uciekać od problemów jak ty, skończ żłobek to wtedy możesz dyskutować . @artur0 nie słuchaj  o tej zmianie szkoły bo pójdziesz tam i tez Cię będą cisnąć.

Ja swoje problemy w gimnazjum rozwiązałem bez bójek. Przypierdoli komuś, złamie sobie rękę i tylko więcej wstydu sobie narobi.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Hie hie hie

Ja mam 30 na karku, żonę i dziecko a w sklepie mam problem piwo kupić bez dowodu. Poszedłbym do Twojego liceum i nikt by się nie kapnął, że nie jestem uczniem. Też miałem problemy w szkole, długo byłem kurduplem. Jednak nie można sobie dawać dmuchać w kaszę. Kilka razy zdarzyło mi się dostać w papę i kilka razy musiałem dać komuś, bo przesadzał ( i w tym wypadku zdarzyło mi się też oberwać choć nie zawsze). Ktoś wyżej już pisał: walcz i bądź przygotowany na wpierdol :)

Od małego jednak miałem swoją ekipę, którą powoli rozbudowywałem o kolejne osoby z którymi coś mnie łączyło - głównie muzyka i zamiłowanie do ostrego melanżu. I to jest raczej droga, znajdź swoją ekipę.

Jako gówniarz też nauczyłem się śmiać z samego siebie. Zaakceptowałem to, że byłem i ciągle jestem chudy i potrafię z tego żartować.

Na własną 100-dniówkę poszedłem sam, bo jakoś zawsze nieśmiały byłem. A jednemu lachonowi wpadły w oko moje bujne długie włosy :)

Jeśli już serio rozmyślasz nad samobójstwem, to wybierz sposób, który pozwoli użyć Twoich organów do przeszczepu i zrób to w okolicy szpitala, żeby się nic nie zmarnowało.

A tak ogólnie, to nie bądź cipą i nie łam się, bo nigdy nie wiesz co jeszcze Cię czeka w przyszłości. 

Oglądnij to: 

https://www.youtube.com/watch?v=nNr5nj_NjjQ 

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Haha prawie się poszczałem od tych rady typu ,,przypierdol im''.Ludzie czy wy nie chodziliście do szkoły? Co on ma podejść do 5 osobowej grupki koksów i strzelić komuś w ryj? Nawet gdyby był napakowany to by go wgnietli w ziemię. W przypadkach gdy grupa jest przeciwko jednostce nigdy problemu nie rozwiązuje się siłą. Do autora: Musisz sobie sam odpowiedzieć na pytanie czy jesteś w stanie wytrzymać w obecnej sytuacji do końca szkoły? Myślę, że skoro tyle wytrzymałeś to dasz radę. Polecam znaleźć sobie jakąś pasję i odskocznie od spraw szkolnych i to najlepiej taką gdzie poznasz nowych ludzi.Jeżeli faktycznie jesteś na granicy wytrzymałości to widzę jedno wyjście - zmiana szkoły. Szkoła to nie jest poligon przetrwania, że musisz się użerać z gównem ludzkim tylko miejsce gdzie się chodzisz edukować i masz prawo to robić w komfortowych warunkach. Samobójstwo sobie w ogóle wybij ze łba. Jeśli to zrobisz to oni płakać nie będą a rodzicom zrobisz wielką krzywdę. I pamiętaj samobójcy to tchórze.

Cyrk.png

Opublikowano

Napakowany czy nie, to nie ma znaczenia. Tak samo jak 1v5 nie równa się 5 górą(ludzie myślą, że masa czy liczba to klucz do zwycięstwa - błąd). Chodzi o to, że tak naprawdę siła/przemoc nie rozwiązuje problemu, tylko go zaostrza. Pamietaj, że tutaj na mpc każdy ma knagę +20cm, przeruchał każdą laskę itd. Ego w internecie zawsze większe. Zmień szkołę i tyle. Nie znam Cię i nie chcę oceniać, ale jeśli myślisz o samobójstwie przez takie bzdury, bo to są bzdury, to życzę Ci powodzenia w dalszym życiu. Zmień szkołę, albo weź się za siebie. Nie chodzi tu o 180kg mięsa, bo samym wyglądem nic nie wzbudzisz. Ważniejsze to mieć twardy charakter. Ignoruj zaczepki, idź dalej. Sam pewnie widzisz, że ta grupa oprawców nic sobą nie prezentuje. Są to zwykłe śmiecie, tymbardziej powinieneś mieć ich w dupie. 

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Słuchaj ziomek, jedyna rada ćwicz na siłowni ale nie chodzi, tu o głupie ćwiczenie bez pojęcia itp. Nie ćwicz bo chcesz im dojebać, zmienisz swoje ciało, znajdziesz w tym swoje hobby a przy okazji już nie będą mieli odwagi cię gnębić, ale musisz być cierpliwy. Chodzisz na siłownię i nie masz efektów bo zapewne masz słaby plan treningowy o ile w ogóle masz, brak diety... No i nabierzesz większej pewności siebie, dotyczy to też nieśmiałości w stosunku do dziewczyn. Zgłoś się do mnie na pw ułoże ci trening i dietę, zapewne jesteś ektomorfikiem.

Opublikowano

Słuchaj ziomek, jedyna rada ćwicz na siłowni ale nie chodzi, tu o głupie ćwiczenie bez pojęcia itp. Nie ćwicz bo chcesz im dojebać, zmienisz swoje ciało, znajdziesz w tym swoje hobby a przy okazji już nie będą mieli odwagi cię gnębić, ale musisz być cierpliwy. Chodzisz na siłownię i nie masz efektów bo zapewne masz słaby plan treningowy o ile w ogóle masz, brak diety... No i nabierzesz większej pewności siebie, dotyczy to też nieśmiałości w stosunku do dziewczyn. Zgłoś się do mnie na pw ułoże ci trening i dietę, zapewne jesteś ektomorfikiem.

Nie no pozdro, nie moge z tych internetowych speców. Typa nie znasz, nigdy nie widziałeś. "e ziomeg jesteś ekto i c**j"

Takie rady też są śmieszne, dopakuj/przypierdol bla bla bla.

Człowiek powinien się czuć dobrze, takim jaki jest. Ważąc 60kg, czułem się swobodnie przy dziewczynach, tak samo jak teraz, ważąc 90. Pewność siebie powinna być wrodzona. Nie, że pójdę sobie na siłkę, bo mnie gnebią. Każdy tu radzi "przypierdol" "przypakuj". Szkoda, że nikt nie napisał, że charakter spełnia kluczową rolę.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Wyglądając na 13 lat i chyba pisał, że jest chudy to nie będzie endo... Nie jesteś w jego sytuacji to się nie wypowiadaj, siłownia buduje charakter i pewność siebie. Zmienia człowieka a do tego będzie zdrowszy :) to samo można powiedziec o twoich radach, co mu powiesz ? Zmienń myślenie ? Proszę.... Przynajmniej zacznie coś robić a nie będzie użalać się nad sobą.

Opublikowano

Twoja wiedza do czego się ogranicza? Chudy to ekto? Mezo/endo też jest chudy. Nie rodzisz się od razu przypierdolonym bykiem. Sam w gimnazjum byłem drobny, a teraz hmmm nie powiedziałbym. Charakter buduje życie. Ta twoja siłownia to dosyć obszerne określenie, bo znam typeczków, co dojebali troszkę w łapę i od razu największe kozaki. Jeśli dla was jedyne rozwiązanie to dopakować trochę, to pozdrawiam serdecznie. Wg Ciebie jest on teraz chudym miernotą bez jaj? +17 do bicka i nagle alvaro don juan gray? Panie proszę. Siłownia dobra rzecz, niech spróbuje, ale na pewno nie powinien się za to zabierać z chęci zemsty, czy też zmiany aktualnej sytuacji. Ćwiczę 4 lata. Charakter, pewnośc siebie dalej na tym samym poziomie, ponieważ jestem tym samym człowiekiem, mającym trochę więcej na wadze. Ja się nie użalałem na sobą. Porozmawiałem z chłopakami, którzy mi dopierdalali dzień w dzień przez rok. Skończyło się. Charakter > Siła, Siła=/=Charakter

Edit. K***a, byłem w podobnej sytuacji, jak już pisałem. Tak byłem małym śmieciem, którego gnoili w gimnazjum i bardzo to bolało.

Życie może bardziej dopierdolić, niż jakaś grupka zmasowanych/wyrośniętych gimbów/patoli.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Gdzie mieszkasz??Bo jeżeli niedaleko Katowic to z chęcią mogę Ci pomóc :P

Nigdy nie byłem dręczony więc nie wiem jak wyszedłbym z takiej sytuacji ale jedno jest pewne tak zostawić tego nie możesz !

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Mezomorfik to potężny chłop nawet jak.jest chudy to się wyróżnia... Może być jedynie jeszcze wychudzonym endo bo skinny fat nie istnieje... Oczywiście, że chciałbym od niego zdj jak niby miałbym mu dobrać kcal na podstawie tylko wagi...

Gratuluję ci, że masz taki.charakter

Nie dokończyłem...

Tak to z pewnością zasługa twojego jakże silnego charakteru, że gnoili cię w szkole i byłeś pizdą a dopiero po wizytach na siłce sb z nimi porozmawiałeś, rozumiem, że podczas gdy nosiłeś im plecaki nie mogłeś sb z nimi pogadać i tego załatwić

Opublikowano

Mezomorfik to potężny chłop nawet jak.jest chudy to się wyróżnia... Może być jedynie jeszcze wychudzonym endo bo skinny fat nie istnieje... Oczywiście, że chciałbym od niego zdj jak niby miałbym mu dobrać kcal na podstawie tylko wagi...

Gratuluję ci, że masz taki.charakter

Nie dokończyłem...

Tak to z pewnością zasługa twojego jakże silnego charakteru, że gnoili cię w szkole i byłeś pizdą a dopiero po wizytach na siłce sb z nimi porozmawiałeś, rozumiem, że podczas gdy nosiłeś im plecaki nie mogłeś sb z nimi pogadać i tego załatwić

Potężny, nawet jak chudy. Seems legit. Jak nazwiesz chudych budowlańców, co jebią 30 lat na budowie i łamią Cię na liścia? Zresztą gratulacje, że po zdjęciu ocenisz wzrost/wagę. Osiągniesz wielki sukces w swojej dziedzinie. Znowu masz rację, po 6 miesiącach przybrałem 28kg i z nimi porozmawiałem. 

Skończ p********. Ja rozumiem, że możesz mieć zajawkę na siłownię, ale nie każdy taki jest. Sport fajny, ale na pewno nie dla każdego. Zauważyłem, że dużo osób, które coś tam pakują, robią z siebie wielki pro c**j wie co. Każdemu zaraz plan ułożę, dietkę zrobię itd. Prawie jak studenci prawa. Bierz poprawkę na to, że takie problemy można rozwiązać bez tego.

Plecaków nikomu nie nosiłem, kieszonkowego nie oddawałem. Tylko mnie bili :)

Są rzeczy, które można znosić do czasu. Wychodząc na miasto, podbija typ nachlany i startuje do Ciebie. Co robisz? Od razu go lejesz? No chyba nie. Zdrowy rozsądek mówi, że gościu przesadził i mu hula troche. Także go zbywasz. Tak samo zrobiłem z "kolegami" i nie ważyłem wtedy +90 

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Chudy ale wyróżnia się szerokie barki itp, jestes jakiś ułomny ? Nie napisalem tego, ale chyba wiadome, że musi podać też wagę do zapotrzebowania...

28kg w 6 miesięcy ? Brawo tylko, że większość to tłuszcz i woda, gdyby to było 12-15kg w 6 mięsiecy byłoby lepiej.

Jasne, że nie bije pijanego i i nie bije nikogo, nie polecam też tego robić. Chodzi zwyczajnie o to, że ludzie patrzą jak wyglądasz i przykładowo jakieś dresiwo na ulicy zaczepi takiego sucharka 50-60kg ale Cb już nie bo ma pełne gacie i wie, że by dostał, chociaż on mógłby przykładowo Tobie dowalic to nie zaczepi Cię bo tak dziala psycha. Zresztą widać to w szkole np aż mi się śmiać chcę.

Opublikowano

Wszyscy ci, którzy piszą, że gość jest pizdą, ma ćwiczyć żeby spuścić natrętom wpierdol są albo niedorozwinięci, albo popieprzeni.

Człowieku, od tego są odpowiednie służby. To podchodzi pod paragraf, możesz coś z tym zrobić i po prostu zmienić szkołę - a nie sądzę, żebyś był ich jedyną ofiarą, bo takie łebki szukają zaczepki w każdym rogu każdego zakamarka. Przemoc rodzi przemoc, tutaj masz sprzężenie zwrotne, a nie powinieneś do tego dopuścić. Weź się za siebie, dorosły facet w końcu jesteś, więc zacznij tak myśleć. Rozumiem, że jest ciężko, ale patosy najczęściej dają najlepszą szkołę życia. 

W każdym razie jeśli chcesz poprawy, przestań zachowywać się tak, jakbyś chciał być tacy jak oni (dotrzymywanie kroku z alkoholem i w ogóle). Bądź sobą i poznaj swoją wartość, potem jej broń. Bez tego ani rusz.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Przecież nawet słowa nie napisalem o biciu i o tym, że to popieram. Chodzi o to, że zwyczajnie przestaną go zaczepiać jak będzie większy od nich i jego kompleks, że wygląda jak dzieciak się skończy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...