Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game4Speak.pl - Serwer Prowadzony z Pasją

NosFile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pełni mogę polecić owy serwer, ze względu na kolegę "Bl@ncika", jest dość konkretną osobą, świetnie się z Nim współpracuje.

Serwer ma coś w sobie co mnie lekko przyciąga, jeszcze jakby ogarnąć do końca administrację byłoby cudownie.

Odczuwam lekkie wrażenie, że niektórzy czują się jak "Królowie" internetu, co mnie dość śmieszy.

Wracając polecam.

ps.. Znajomy slogan, aż lezka się w oku kręci.

Opublikowano

W pełni mogę polecić owy serwer, ze względu na kolegę "Bl@ncika", jest dość konkretną osobą, świetnie się z Nim współpracuje.

Serwer ma coś w sobie co mnie lekko przyciąga, jeszcze jakby ogarnąć do końca administrację byłoby cudownie.

Odczuwam lekkie wrażenie, że niektórzy czują się jak "Królowie" internetu, co mnie dość śmieszy.

Wracając polecam.

ps.. Znajomy slogan, aż lezka się w oku kręci.

Klasskai dziękujemy za opinię myślę że Administracja wkrótce naprawdę się zmieni robimy wszystko co w naszej mocy by serwerek się rozwijał dziękujemy za współpracę z mbotem ;).

owner.png

Opublikowano

Kolego po patrz na swoich Administratorów i na pana Rokat'a czyli VMWare który sam wysyła keyloggery my użytkownikom naszego teamspeak'a nic nie robimy proszę nie wypowiadaj się już w tym temacie bo twój poziom inteligencji to 0.

Dobrze, że poziom inteligencji to 0.

Bo jeszcze administracja Game4Speak to analfabeci.

Właściciel MatiTM pisać nie umie, nie polecam!

Błędy interpunkcyjne w nazwach kanałów!

Opublikowano

Właścicielem bym go nie nazwał, z tego co wiem jest jeden właściciel i jest to Bl@ncik.

Opublikowano

@Gorzał Powiem ci tak MatiTM nie umię pisać tak kolego pokaż mi jakiś ss że błędy interpunkcyjne są w nazwach kanałów kolego powiem ci szczerze skończyłeś się wypowiadać to po co dalej ciśniesz kolego po serwerze i bo Administratorze szkoda że twoje konto bana nie dostało za udostępnienie nazwiska jednej osoby wczoraj w nocy koleś.

@KlassKai.. dziękujemy za opinie nasza Administracja naprawdę się zmieniła myślę że współpraca dalej będzie taka jak powinna być ;). @KlassKai.. Mati™ nie jest właścicielem jest on współwłaścicielem ma range Prezes ale razem z Bl@ncikiem traktują siebie równo jakby byli oboje Właścicielami serwer naprawdę z klasą.

Opublikowano

@Gorzał Powiem ci tak MatiTM nie umię pisać tak kolego pokaż mi jakiś ss że błędy interpunkcyjne są w nazwach kanałów kolego powiem ci szczerze skończyłeś się wypowiadać to po co dalej ciśniesz kolego po serwerze i bo Administratorze szkoda że twoje konto bana nie dostało za udostępnienie nazwiska jednej osoby wczoraj w nocy koleś.

@KlassKai.. dziękujemy za opinie nasza Administracja naprawdę się zmieniła myślę że współpraca dalej będzie taka jak powinna być ;). @KlassKai.. Mati™ nie jest właścicielem jest on współwłaścicielem ma range Prezes ale razem z Bl@ncikiem traktują siebie równo jakby byli oboje Właścicielami serwer naprawdę z klasą.

Tego administratora NosFile też nie polecam.

Udostępnia kradzione boty, od naszego kolegi klasskaia i jeszcze się podpisuje pod tym.

MatiTM też, kupił mbota i na nim zarabia ehh...

Administracja z poziomem inteligencji 0...

Nie polecam.

Opublikowano

Mboty mati nie rozdaje a po 1 Blancik kupił m bot a ty gorzał ty masz 0 inteligencji  

O ten kolejny, przychodził do nas i pytał się jak tabelki do mbota wgrać albo jak tam jakieś screen'y daemony instalować.

Kolejny specjalista z Game4Speak.

Sami widzicie jaka burza panuje w tej administracji, szkoda słow.

Nie polecam.

Opublikowano

@Gorzał naprawdę masz złe informacje kolego NosFile już dawno nie jest Administratorem a ja nie rozdaję mbotów KlassKai'a kolego weź się troszeczkę puknij w ten chory łeb bo widzę 

że naprawdę słabo poinformowany jesteś ;).

owner.png

Opublikowano

@Gorzał naprawdę masz złe informacje kolego NosFile już dawno nie jest Administratorem a ja nie rozdaję mbotów KlassKai'a kolego weź się troszeczkę puknij w ten chory łeb bo widzę 

że naprawdę słabo poinformowany jesteś ;).

Wybacz Drogi Mateuszu.

Ta prezentacja jest trochę uboga, niczym cały serwer...

Może zaktualizujesz tu listę administracji? Użytkownicy wówczas będą lepiej poinformowani.

Jeśli chodzi o mbot'a, to sam mi go wysyłałeś. Mam go wraz z Twoją licencją.

aBvlde4.png

Opublikowano

Wybacz Drogi Mateuszu.

Ta prezentacja jest trochę uboga, niczym cały serwer...

Może zaktualizujesz tu listę administracji? Użytkownicy wówczas będą lepiej poinformowani.

Jeśli chodzi o mbot'a, to sam mi go wysyłałeś. Mam go wraz z Twoją licencją.

aBvlde4.png

Tak pokaż dowód że jest to mbot 22.2 z moją licencją bo możliwe że pobrałeś to od Hax1ora

owner.png

Opublikowano

Tak pokaż dowód że jest to mbot 22.2 z moją licencją bo możliwe że pobrałeś to od Hax1ora

Twoją to może nie bardzo, bo nigdy takiej kwoty byś nie uzbierał, smutne.

Ale to jeszcze lepiej, bo jesteś u kogoś adminem, ktoś Ci zaufał a ty takie rzeczy...

Tym bardziej odradzam ludziom korzystanie z Twojego serwera, bo też Ci może ktoś zaufa a Ty udostępnisz jego dane/ip etc.

To nawet Hax1or'owi udostępniłeś tego bota? No ładnie...

Opublikowano

Twoją to może nie bardzo, bo nigdy takiej kwoty byś nie uzbierał, smutne.

Ale to jeszcze lepiej, bo jesteś u kogoś adminem, ktoś Ci zaufał a ty takie rzeczy...

Tym bardziej odradzam ludziom korzystanie z Twojego serwera, bo też Ci może ktoś zaufa a Ty udostępnisz jego dane/ip etc.

To nawet Hax1or'owi udostępniłeś tego bota? No ładnie...

Hax1or dostał dostęp od Bl@ncika jak Bl@ncik mnie przez niego wyjebał po czym powróciliśmy z Bl@ncikiem więc się nie wypowiadaj panie Gorzałku bo już mnie irytujesz  i wtedy Hax wziął zaczął rozdawać na gg .

owner.png

Opublikowano

administracja hakuje internety, nie polecam.

Nie płacz już. Usunęli Ci temaciki i nie masz gdzie pisać?

Polecam serwer:

+ Administracja

+ Pomocni

+ Fajna społeczność

+ Dobrze się wczoraj ubawiłem

+ Eventy nawet w dni robocze, hah.

- Trochę chaotycznie ;p

Opublikowano

@eScrool koleś wyjdź wypowiedziałeś się raz to się nie wypowiadaj i idź do swojej hakerskiej bandy takiej jak Hax1ori i Gorzały haha jebłem ze śmiechu koleś opuść ten temat ;).

Hax1or Gorzał nie znam nie przypominam bym sobie z nimi siedział ale okej wyjść to możesz ty...

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Nie polecam serwera, reklamują się na innych serwerach ts3 i jeszcze wygadują głupoty na temat innych serwerów.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Nie polecam serwera, reklamują się na innych serwerach ts3 i jeszcze wygadują głupoty na temat innych serwerów.

Oj oj kolego daj mi jakiś konkretny dowód że Administratorzy gadają głupoty na temat innych serwerów po prostu próbujesz zaszkodzić swojej konkurencji więc troszkę kolego upadłeś nisko serwer naprawdę dopracowany ;).

Opublikowano

Oj oj kolego daj mi jakiś konkretny dowód że Administratorzy gadają głupoty na temat innych serwerów po prostu próbujesz zaszkodzić swojej konkurencji więc troszkę kolego upadłeś nisko serwer naprawdę dopracowany ;).

Kropka i przecinek się kłania.

Opublikowano

Wszedłem sobie na serwer zobaczyć, po chwili mnie przeniesli i zaczęli coś gadać. Potem złapałem bana, przyszli do mnie na ts i zaczęli ddoswać jak opętani.

Nie polecam.

PS. Do teraz nie wiem o co im chodziło

Pozdrawiam, ArrMeeR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...