Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S6 Dywizja = joke?

SytuacjaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem o co ten placz, co za roznica w jakiej dywizji jestesmy skoro i tak nasz poziom gry sie nie zmienia.

Nie rzuci was do platyny bo ludzie z challengera mogą wyladowac max w platynie 1, wiec wyobrazie sobie typa w d5 ktory wygrywa 10/10 i pozniej gra na challengerow.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

byłem gold 1, wygrałem 4 z 10 i gold 4 :)

Kolega był p5 wygrał 1 grę i też gold 4 :D

Zadziwiająco wysoko :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Nie bierzecie pod uwagę tego, że reset jest dla wszystkich dywizji. Oczywiste jest, że nie będzie mieć po resecie swojej dywizji, a raczej niższą, ew. rzadko wyższą. Będąc P1 na koniec sezonu traficie raczej do Silvera/Golda, bo musi się wyrównać jakoś napływ challów, masterów i diamentu do platyn, bo max p1 i oni uzyskują. Czas jest dla nich na wbicie swoich dywizji i dla was na powrót do swoich. ^^ Także wszystko jest balanced i trafiacie tam gdzie trzeba (przypuszczam, że kończą jako p4 z 10/10 placementami byscie mieli około p3) 

Opublikowano

piekny bol dupy boostowanych gowien xD

dostaliscie takie dywizje na ktore zaslugujecie placzki pierdolone

DOKŁADNIE TAK MOJE SKARBECZKI. Ten kto gra na więcej niż dywizja którą została mu przydzielona poradzi sobie bez problemu. Reszta płaczków to carrowane/boostowane gówna stąd ten wielki ból ;c  Wasz płacz mnie niezwykle cieszy i raduje bo dużo gówien spadło tam gdzie ich miejsce i na wyższych dywizjach w końcu będzie wyższy poziom. Czy to nie jest piękne ?

Opublikowano

Z poczatku myslalem ze sobie jaja robicie, ale dzisiaj rozegralem te 10 rankedow i z platyny 5 do silvera 4 mnie wyjebalo o.O

EDIT: Dodam ze zrobilem 8/2, grajac z platynami i goldami wszystkie gry. 

Opublikowano

Nie no teraz przegieli pale . Ciekawe gdzie mnie wbije po 2/ 6 narazie . Mialem platyne 4 ale widze ze wyzej niz silver nie moge sie spodziewac. Chyba poleci uinstall .

Opublikowano

Z plat 3 do gold 1 :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

tak to jest joke jak c**j, gralem z kolega duo wygral 6 przegral 4 prawilny braz 5, mowie jak najbardziej powaznie..

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

­50 gier od przydzielenia mnie do silver IV i do tej pory nie wyszedłem 50 gier same trolle ja w duo ogarniemy, a reszta full feed. Albo jedna wygrana, jedna przegrana i tak w kółko.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...