Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S6 Dywizja = joke?

SytuacjaX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak bylem w silver 5 wygrałem 10 meczy na 10 i b3 ^^

22695116389755711104.gif

Opublikowano

W s5 plat wygralem 7 z 10 i mam s1 rito pojebalo tez macie takie odczucie?

To znaczy że musiałeś duzo duoq grać i twoje MMR nie było na poziomie na którym powinno być.  

Opublikowano

Byliście w plat to szybko wyjdziecie z S.. To tylko początek sezonu. Macie rok czasu na wbijanie wymarzonej dywizji.

Opublikowano

Riot wprowadził tak zwany miękki start czyli kazdy dostaje mniejsza dywizje na początku, niezaleznie od tego co miał na koniec sezonu.

Opublikowano

gowno prawdwa. Gralem solo 10 gierek wygralem 7-3 a bylem w platynie. Dalo mi silver 3

Nie mówie o 10 pierwszych i klasyfikacyjnych rankedach, mam na myśli last season. System ma pod uwagą z jakim MMR skończyłeś S5.

Opublikowano

­Miałem GOLD IV teraz 5/5 wygranych i mam Silver IV, aż żal dupę ściska znowu tyle wbijać.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Dobrze wam tak knury i trolle ktorzy mieli wyjebane na pre sezon. I sie skonczylo "i dont care its pre season" nikt nie rozumiał że mmr nadal gra i mmr nadal sie bardzo liczy a gry rankingowe trzeba grać zawsze na poważnie.Lepiej było trollowac i zawsze postawic na swoim bo przeciez pre season nic nie znaczył.Teraz płacz ;c WITAJCIE W NOWYM SEZONIE KOCIAKI :)

Opublikowano

Dobrze wam tak knury i trolle ktorzy mieli wyjebane na pre sezon. I sie skonczylo "i dont care its pre season" nikt nie rozumiał że mmr nadal gra i mmr nadal sie bardzo liczy a gry rankingowe trzeba grać zawsze na poważnie.Lepiej było trollowac i zawsze postawic na swoim bo przeciez pre season nic nie znaczył.Teraz płacz ;c WITAJCIE W NOWYM SEZONIE KOCIAKI :)

jestes niedojebany umyslowo mrr z pre sezonu nie ma znaczenia to riot tak zrobil

Opublikowano

jestes niedojebany umyslowo mrr z pre sezonu nie ma znaczenia to riot tak zrobil

co ty gadasz czlowieku

wbilem w przedsezonie platyne 5, teraz 7/3 w meczach i gold 1.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

niedojebany to jestes Ty chłopczyku...jak bedziesz umial grac to jak byles w diamencie a spadniesz do silvera to kwestia tygodnia/2 i wrocisz do swojej dywizji. wiem z doswiadczenia i z poprzedniego sezonu ze z silvera 3 do platyny 1 polecialem w jakies 3-4 tygodnie. takie sa fakty dzieciaczku.albo umiesz grac i carrujesz gierki albo jestes takim gownem jakim jestes i placzesz bo spadles o kilka dywizji i nie potrafisz tam wrocic bo jestes na to za cienki :) a mmr oczywiscie ze sie liczy :) wiecej pokory i myslenia pozdrawiam :>>

Opublikowano

W s5 plat wygralem 7 z 10 i mam s1 rito pojebalo tez macie takie odczucie?

C c c c co? M m m m mnie też to cz cz czeka? Miałem p p platynnne 4 a t t teraz mam 5 lose i 3 winy... choćbym te 2 mecze jeszcze wy wygrał.. to ś śilver mnie czeka? To ja może nie bede grał? :< ja sie boje.

Nowicjusz
Opublikowano

6 wygranych, 4 przegrane i z platyny do silvera 4. Pozdrawiam, blisko do bronza  B)  :D . Rito śmieszkuje ale jak umiesz grać to na luziku sie wbija.  :v

Opublikowano

Nwm co wy tak płaczecie jeżeli byliście platynami to wbicie ponownie tej dywizji zajmie max tydzień osobiście sam u ziomka z b2 do g1 w niecałe 2 dni wbiłem ;/

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Jak was powywalało z platyn do silverów to musieliscie miec gowniane mmr

Ja z P3 do G2 przy stanie 5win 5 lose.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

najgorsze to, że jak mnie da to silvera to mimo tego ze jestem w platynie zawsze dostaje tam kurwicy

Jakie to prawdziwe...

Niby to tylko dywizja, niby koksy sobie wyjdą...

Ale co się tam zobaczy, na psychice już zostanie...

Aż boje się kończyć tych 3 meczy co mi zostały.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...