Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profanacja Hymnu

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty co zrobiłeś przeciw? Coś poza postami na forum?

Chętnie bym zrobił ale niestety nie mam czasu i pieniędzy na pomoc innym, mam nadzieję, że kiedyś będę w stanie popierać swoje słowa czynami :)

Ale co ja mam robić w sprawie dotyczącej uchodźców? 

Przecież to ty propagujesz ich przyjmowanie. Więc pewnie masz zapewnione zakwaterowanie, jedzenie oraz będziesz odpowiadał za zachowanie. A nie tak jak w niemczech, że kobiety nie czują się bezpiecznie. 

Deus vult

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to ty propagujesz ich przyjmowanie. Więc pewnie masz zapewnione zakwaterowanie, jedzenie oraz będziesz odpowiadał za zachowanie. A nie tak jak w niemczech, że kobiety nie czują się bezpiecznie. 

Nigdy nie powiedziałem, że przyjmować należy wszystkich. Widać jak czytasz. I po to płacę podatki, żeby moje państwo mogło zapewnić realizację moich poglądów, proste, ale ty się musisz wszystkiego dopierdolić jak dwunastoletnie dziecko...

A skoro tak bardzo ich nie chcesz a mimo to są wpuszczani do Europy to idź coś z tym zrób. Nie? No więc widzisz.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Hmmm. Skoro sam nic nie jesteś w stanie nic zrobić, to po chu* się do kogoś przypier*alasz?

Niedługo Niemki nie będą z domu wychodzić, bo jakiś specjalista powiedział, że kobiety nie powinny nosić gazu pieprzowego ze sobą(jako iż jest niebezpieczny)

Niemcy wjebały się na minę z uchodźcami, ale po ostatnim szajsie chcą coś zmienić. W niedziele albo poniedziałek w Dusseldorfie złapali ok 40 nigerów,

nielegelnie przebywających na terenie UE. Póki nie zaczną mordować, to nikt z tym nic nie zrobi.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Nigdy nie powiedziałem, że przyjmować należy wszystkich. Widać jak czytasz. I po to płacę podatki, żeby moje państwo mogło zapewnić realizację moich poglądów, proste, ale ty się musisz wszystkiego dopierdolić jak dwunastoletnie dziecko...

A skoro tak bardzo ich nie chcesz a mimo to są wpuszczani do Europy to idź coś z tym zrób. Nie? No więc widzisz.

A przez kogo są wpuszczani do Europy? 

Deus vult

Opublikowano

Przez Unie?

Połowa uchodźców pewnie dostała się bez wiedzy unii :v Na bieżąco łapią tych, co przeszli nielegalnie. Nie będą podawać dokładnych liczb, by nie budzić niepokoju w ludziach, że wiekszość przedostaje się do środka jak chce.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Hmmm. Skoro sam nic nie jesteś w stanie nic zrobić, to po chu* się do kogoś przypier*alasz?

Przestań golemić. Nie jesteś w stanie odróżnić dwóch różnych problemów. 

Połowa uchodźców pewnie dostała się bez wiedzy unii :v Na bieżąco łapią tych, co przeszli nielegalnie. Nie będą podawać dokładnych liczb, by nie budzić niepokoju w ludziach, że wiekszość przedostaje się do środka jak chce.

Jaki problem rozłożyć wojsko?

Deus vult

Opublikowano

Przestań golemić. Nie jesteś w stanie odróżnić dwóch różnych problemów. 

Jaki problem rozłożyć wojsko?

Typowy Wojciech. Pierdoli przez pół tematu ale jak się musi wytłumaczyć ze swojej kulawej retoryki to ciężko mu to idzie. Jak zawsze w formie :D

Wszyscy syryjczycy to zwierzęta i terroryści: https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153464748691939/

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Typowy Wojciech. Pierdoli przez pół tematu ale jak się musi wytłumaczyć ze swojej kulawej retoryki to ciężko mu to idzie. Jak zawsze w formie :D

Wszyscy syryjczycy to zwierzęta i terroryści: https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153464748691939/

O retoryce będziesz mnie uczył, a sam pierdolisz o pomocy a jak co do czego dochodzi do to próbujesz się bronić się państwem. Nie bądź jak typowy robak socjalista i zaproś takie syryjczyka do siebie. Ale to jest typowe pierdolenie w stylu alogicznym w wykonaniu lewicy. 

Wystarczy żeby było jedno zagrożenie terroryzmem żeby nikogo nie wpuszczać. 

Co ta biedna kobieta im zrobiła.

https://www.facebook.com/NarodowcyRP.Niemcy/videos/vb.758356040915812/983241415093939/?type=2&theater

https://www.facebook.com/ObranaCR/videos/445591688960803/?permPage=1

Deus vult

Opublikowano

O retoryce będziesz mnie uczył, a sam pierdolisz o pomocy a jak co do czego dochodzi do to próbujesz się bronić się państwem. Nie bądź jak typowy robak socjalista i zaproś takie syryjczyka do siebie. Ale to jest typowe pierdolenie w stylu alogicznym w wykonaniu lewicy.

Wystarczy żeby było jedno zagrożenie terroryzmem żeby nikogo nie wpuszczać.

Co ta biedna kobieta im zrobiła.

https://www.facebook.com/NarodowcyRP.Niemcy/videos/vb.758356040915812/983241415093939/?type=2&theater

https://www.facebook.com/ObranaCR/videos/445591688960803/?permPage=1

Niewiem co im zrobila ale patrzac na to jak ja zabili w porównaniu do innych osob to ona miala przyjemna smierc ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Przyjemnie się czyta te wasze komentarze. Każdy tutaj wielki patriota. Bóg, honor, ojczyzna. Znakomite porównanie - lepiej dostać po ryju od narodowca.

Dajcie spokój z tym kto ile lat ma, czy widział gore. Skąd was ten syndrom wyższosći? Objerzałeś pare gore, ścięcia inne gówna, naczytałeś się wolnemedia.net

i c**j, już najmądrzejszy wielki patriota. Mam 13 lat, nie roścnie mi zarost. Wy macie trochę więcej i kur** sami specjaliści. Szkoda, że was nie doceniają i nikogo nie obchodzi wasza pseudo z c**ja wzięta opinia. 

Zreszta zapoznajcie się ze znaczeniem słowa tolerancja, bo tak naprawdę to j**** i islamistów i was pseudopatriotów. Wyjdźcie z maczetami na ulice i napierdalajcie muslimków. No chyba, że jaja wielkie tylko przy klawiaturze. 

"On ma 13 lat wiec na takie strony gdzie pokazują gore z udzialem ciapatych nie zobaczy " Dawaj linki zapodaj, na pewno rozpierdoli to moje życie o 180 stopni, bo nigdy się nie spodziewałem, że świat może być okrutny. Oczywiście to tylko tam gdzie muslimki, bo gdzie indziej to raj na ziemi.

Dopóki w Polsce nie zobacze muslimów, to będę żył bezpiecznie, nie myśląc o wpierdolu, maczecie w plecy, czy jakimś nożowniku.

Swoją drogą, dzięki chłopaki, że mnie nawróciliście. Teraz będę pałać nienawiścią tak jak wy. Oczywiście tylko za ekranem monitora, bo klikając shutdown, jaja maleją i nagle staje się zwykłym śmiertelnikiem, który nawet nie spojrzy na muslimka, mijając go na ulicy.

Jeszcze raz dzięki.

13 latek mówi nam o tym, że odwagę mówić takie rzeczy mamy tylko przed monitorem... w tym samym czasie siedząc przed monitorem i sklejając jakieś pseudointeligentne wypociny o rzeczach o których nie ma pojęcia xD

Tak samo jak nikogo nie obchodzi nasza "pseudo z c***a wzięta opinia", tak samo nikogo nie obchodzi twoja, drogie dziecko. Jesteś w internecie, a nie w Hyde Parku, poza tym dlaczego mamy od razu wychodzić na ulicę i zabijać ludzi?

Żygać mi się chce od tego pierdolenia o pseudo patriotach, całe szczęście że to pokolenie powoli wygasa. Gdyby przyszło co do czego, to większość ludzi by po prostu wyjechała, komu chce się zostawać i walczyć za zepsuty w środku i skorumpowany kraj? Zanim zaczniesz wyrażać swoją opinię na takie tematy, to chociaż zastanów się nad swoją moralnością, posłuchaj ludzi mądrzejszych od ciebie np. własnych rodziców, trzeba mieć trochę rozumu w głowie żeby wykształcić sobie jakąś sensowną opinię, tobie jeszcze trochę brakuje.

Opublikowano

13 latek mówi nam o tym, że odwagę mówić takie rzeczy mamy tylko przed monitorem... w tym samym czasie siedząc przed monitorem i sklejając jakieś pseudointeligentne wypociny o rzeczach o których nie ma pojęcia xD

Tak samo jak nikogo nie obchodzi nasza "pseudo z c***a wzięta opinia", tak samo nikogo nie obchodzi twoja, drogie dziecko. Jesteś w internecie, a nie w Hyde Parku, poza tym dlaczego mamy od razu wychodzić na ulicę i zabijać ludzi?

Żygać mi się chce od tego pierdolenia o pseudo patriotach, całe szczęście że to pokolenie powoli wygasa. Gdyby przyszło co do czego, to większość ludzi by po prostu wyjechała, komu chce się zostawać i walczyć za zepsuty w środku i skorumpowany kraj? Zanim zaczniesz wyrażać swoją opinię na takie tematy, to chociaż zastanów się nad swoją moralnością, posłuchaj ludzi mądrzejszych od ciebie np. własnych rodziców, trzeba mieć trochę rozumu w głowie żeby wykształcić sobie jakąś sensowną opinię, tobie jeszcze trochę brakuje.

No właśnie pokazujesz, o czym napisałem. Tyle świata zwiedziłeś, wszystko widziałeś, a ja oczywiście gówno wiem :)

Jeśli łaskaw, to powiedz ile mi brakuje, bo "sensowna opinia" to jest naprawdę bardzo ważna rzecz. Wolę swoję pierdolenie, niż wszystkich tutaj forumowiczków z j**** homosi uchodźców itd, u których kończy się tylko na gadaniu.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Co w tym widzicie zlego? Lepsi uchodzcy niz tacy "wy", propagujacy nienawisc do innych.

Może nienawiść, ale jednak w słusznej sprawie. Teraz Polska jest obrażana za brak tolerancji do uchodźców, ale za jakieś 5-10 lat przekonamy się było lepsze...

Co do filmu. Lewaki, czyli grupy zdebilniałych osób które z siebie, mniejszości próbują zrobić większość. Takie osoby mają to w jakiś sposób przekazywane w krwi.

Robią wszystko w przeciwną stronę byleby oczernić prawice i ludzi mądrych. Nie ma sensu o nich zbytnio dyskutować bo tylko narobimy im "fejmu", a oni przecież na to liczą :)

banner.jpg

Opublikowano

No właśnie pokazujesz, o czym napisałem. Tyle świata zwiedziłeś, wszystko widziałeś, a ja oczywiście gówno wiem :)

Jeśli łaskaw, to powiedz ile mi brakuje, bo "sensowna opinia" to jest naprawdę bardzo ważna rzecz. Wolę swoję pierdolenie, niż wszystkich tutaj forumowiczków z j**** homosi uchodźców itd, u których kończy się tylko na gadaniu.

k***a co za ameba

Gdzie napisałem że jestem wszechwiedzący? Próbuję ci uświadomić bezsensowność rzeczy które mówisz, sam powiedziałeś że masz 13 lat, więc choćbyś chciał, nie będziesz nie wiadomo jak dorosły, więc ratujesz się rzeczami w stylu "no oczywiście, wy wiecie wszystko. a ja nic bo jestem dzieckiem", na litość Boską, MY NIE WIEMY WSZYSTKIEGO I TO SAMO TYCZY SIĘ CIEBIE, jest różnica między doświadczeniem życiowym 13-latka i dorosłego człowieka, dlatego wbij sobie do tego małego móżdżka że nie jesteś pępkiem świata i nie próbuj innym udowadniać wyższości swojego zdania, mimo iż tak nie jest.

Opublikowano

Mam to intepretować, jako że wszyscy wypowiadający się tutaj są starsi, więc wiedzą więcej niż 13 latek? Skoro forum w dużej mierze opanowane jest przez 13-20 latków, to po c**j wpierdalasz jakieś bzdury, że dorośli wiedzą więcej z doświadczenia? W ogóle mówimy o uchodźcach, gdzie w większości z nas, nawet dorośli gówno wiedzą, bo nie mamy z tym styczności.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Mam to intepretować, jako że wszyscy wypowiadający się tutaj są starsi, więc wiedzą więcej niż 13 latek? Skoro forum w dużej mierze opanowane jest przez 13-20 latków, to po c**j wpierdalasz jakieś bzdury, że dorośli wiedzą więcej z doświadczenia? W ogóle mówimy o uchodźcach, gdzie w większości z nas, nawet dorośli gówno wiedzą, bo nie mamy z tym styczności.

Nie, nie masz tak tego interpretować, ale jak k***a nie potrafisz zrozumieć sensu durnego posta w którym człowiek próbuje ci coś wytłumaczyć, to nie masz racji bytu na jakimkolwiek internetowym forum.

Opublikowano

No to jak nie potrafisz pisać na temat to zamknij ryj i tyle. Widze gówno w temacie, to i trochę swojego dorzucę. Biorąc całokształt osób uczestniczących w tej dyskusji, nie mam pojęcia po jaki c**j piszesz te bzdury do mnie, mające zero pokrycia. Zresztą kim ty jesteś, żeby mi coś tłumaczyć? Idź posiedź w kącie i wytłumacz sobie, że mam w dupie to co piszesz.

Temat jest prosty. Zrobiła się tu kłótnia(raczej zbiorowisko trolli) nt. uchodźców. Każdy wyraził swoje zdanie. Negatywne czy też pozytywne, nie ma znaczenia, dyskusja wygląda jak każda na ten temat. Także jak chcesz pouczać kogoś, to załóż sobie osobny temat, albo jakiś poradnik zrób.

Pozdrawiam

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

No to jak nie potrafisz pisać na temat to zamknij ryj i tyle. Widze gówno w temacie, to i trochę swojego dorzucę. Biorąc całokształt osób uczestniczących w tej dyskusji, nie mam pojęcia po jaki c**j piszesz te bzdury do mnie, mające zero pokrycia. Zresztą kim ty jesteś, żeby mi coś tłumaczyć? Idź posiedź w kącie i wytłumacz sobie, że mam w dupie to co piszesz.

Temat jest prosty. Zrobiła się tu kłótnia(raczej zbiorowisko trolli) nt. uchodźców. Każdy wyraził swoje zdanie. Negatywne czy też pozytywne, nie ma znaczenia, dyskusja wygląda jak każda na ten temat. Także jak chcesz pouczać kogoś, to załóż sobie osobny temat, albo jakiś poradnik zrób.

Pozdrawiam

Już nie wiem czy ty jesteś trollem, czy matka zamiast mleka, karmiła cię jakimś radioaktywnym gównem ze śmietnika. Gratuluję twoim rodzicom że wychowali takiego wulgarnego szczyla który nie ma do niczego szacunku. Są inne sposoby na wyładowanie negatywnych emocji niż plucie jadem w internecie i pokazywanie swojej własnej głupoty ;)

Opublikowano

Pozdrawiam

Nie dyskutuj z ludźmi którzy mają anime na avatarach,nie warto. 

Już nie wiem czy ty jesteś trollem, czy matka zamiast mleka, karmiła cię jakimś radioaktywnym gównem ze śmietnika. Gratuluję twoim rodzicom że wychowali takiego wulgarnego szczyla który nie ma do niczego szacunku. Są inne sposoby na wyładowanie negatywnych emocji niż plucie jadem w internecie i pokazywanie swojej własnej głupoty ;)

Ty pokazujesz swoją inteligencje wyzywając człowieka w internecie od szczyla myslac ze ma 13 lat bo gdzies tak kiedys napisał,a jakbys tego ''szczyla'' w realu spotkał to bys klęknął i grzecznie przeprosił zapewne :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Może jestem trollem, może szczylem. Ja nie gratuluję twoim rodzicom. Chyba nie muszę pisać dlaczego :)

Wracając do tematu. Póki socjal niski, problem uchodźców nas nie dotyczy.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Nie dyskutuj z ludźmi którzy mają anime na avatarach,nie warto. 

Ty pokazujesz swoją inteligencje wyzywając człowieka w internecie od szczyla myslac ze ma 13 lat bo gdzies tak kiedys napisał,a jakbys tego ''szczyla'' w realu spotkał to bys klęknął i grzecznie przeprosił zapewne :D

Ameby oceniają ludzi po avatarze, obydwaj kilkunastoletnie gimby. Nie rozśmieszaj mnie, mam klękać i przepraszać jakiegoś idiotę z którym kłócę się w internecie? W jakim świecie ty żyjesz, już pewniej by było na odwrót. Nie znasz drugiego człowieka, nic o nim nie wiesz a oceniasz i gdybasz, przez takie łaki umysłowe to forum choruje na nieuleczalny nowotwór. Boję się co będzie za klika lat jak tacy toksyczni ludzie zaczną tworzyć faktyczne społeczeństwo, o ile kiedyś wyjdziesz z podstawówki, bo zanim gimnazjum skończysz to już je dawno zlikwidują.

Opublikowano

Panie nie-amebo przeczytaj jeszcze raz, co teraz napisałeś. Potem się cofnij i odczytaj posty w moim kierunku.
Z trollami można się bawić, ale na hipokrytów szkoda czasu.

Topic. W Niemczech rozpoczęło się wyłapywanie nielegalnie przebywających negrusów i muslimów.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...