Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profanacja Hymnu

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie robie,mówie jak jest i znam to z autopsji. Większosc w 3 klasach u mnie to gimbo patrioci którzy idąc na sprawdzian z historii i wosu idą i dostają 1 lub 2 po czym krzyczą ze system jest zły,że j**** pis i po,złodzieje z wiejskiej,korwin krul i wyzywają od lewaków każdego kto nie jest za kurwinem a nawet nie potrafią wyjasnić kto to lewak,gadają jak to by najebali uchodźcom a mają po 15 lat i bicka jak kobieta z anoreksja, to jest smutne

Ale ty się od nich odróżniasz, prawda?

Deus vult

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co w tym widzicie zlego? Lepsi uchodzcy niz tacy "wy", propagujacy nienawisc do innych.

Dobry troll :D bo nie wierze, że to napisałeś naprawdę :)

Ten film to też prawdopodobnie troll, a jeżeli nie to już powinni wisieć.

Cyrk.png

Opublikowano

Dobry troll :D bo nie wierze, że to napisałeś naprawdę :)

Ten film to też prawdopodobnie troll, a jeżeli nie to już powinni wisieć.

W tym kraju wszystko jest możliwe. 

Deus vult

Opublikowano

Co jak co, ale akurat jeśli chodzi o przypadek patriotycznych ludzi w naszym kraju to TuFu ma trochę racji. Sam widziałem niejednego pseudopatriotę niczym się nie różniącym od szympansa, który zszedł właśnie z drzewa. Wyjdzie taki dresiarz na ulice, po czym wyzwie przypadkową osobę, rozwali przystanek autobusowy, wymówi jakiś zdanie w swoim więziennym slangu i złamie setki razy prawo. Potem łapie oddech i wysuwa swoją chudą klatę do przodu żeby obnieść się swoim godłem Polski na bluzie z datami o których wie tyle co przekazuje jedno zdanie, które przeczytał na wikipedii. Oczywiście nie sugeruje, że w naszym kraju istnieją tylko tacy pseudopatrioci, ale przeważnie tacy rzucają się w oczy i jest ich dość sporo. (i nie mówię, że uchodźcy są lepsi <dla tych co nie zrozumieli> po prostu uważam, że czasem warto zwrócić uwagę znajomej osobie, że to co robi nie pokazuje jego patriotyzmu w dobrym świetle )

W przypadku filmu to wydaje mi się, że twórcy próbowali być śmieszni i nie pomyśleli o tym, że użycie hymnu mogłoby kogoś urazić... może w ich intencji było podkreślenie właśnie głupoty osób chcących przyjąć uchodźców, niestety ośmieszając się przy tym (chyba coś nie pykło). Można też przyjąć do wiadomości, że jest to prowokacja osób, które nie potrafią się zachować gdy słyszą kogoś o innych poglądach i pokazują jakimi podludzmi są w rzeczywistości (w tym przypadku też trochę nie pykło, ponieważ dla większości ludzi hymn to jak własna godność i mają prawo ją bronić <chociaż niektóre przypadki bardziej się hańbią aniżeli twórcy filmu>). No i niestety mogą to też być poglądy osób wymieszane z ich głupotą. Osobiście też mam ochotę nakarmić ołowiem osoby, które naśmiewają się ze wszystkich i wszystkiego, ale niektóre rzeczy warto po prostu przemilczeć niż dać się sprowokować.

Opublikowano

Masakra jak można dać się tak nabrać ? To jest zwykłe prowo, a wy się szkalujecie na wzajem, efekt pewnie tysiąc razy lepszy niż zamierzany, nic  tylko pogratulować.

Opublikowano

Masakra jak można dać się tak nabrać ? To jest zwykłe prowo, a wy się szkalujecie na wzajem, efekt pewnie tysiąc razy lepszy niż zamierzany, nic  tylko pogratulować.

Jeszcze żeby ci tępi podludzie z filmiku wiedzieli co to prowo  :makka:

Opublikowano

Liczy się fakt.

Jeżeli np. Obama rozpęta II WŚ to co to też będzie prowo? Wy serio za długo przy tych jebanych grach siedzicie.

Opublikowano

Liczy się fakt.

Jeżeli np. Obama rozpęta II WŚ to co to też będzie prowo? Wy serio za długo przy tych jebanych grach siedzicie.

Nom ciężko by mu było rozpętać II wojnę :)

Opublikowano

Nom ciężko by mu było rozpętać II wojnę :)

Co w tym ciężkiego dla takiego kraju jak USA? Głowica tu, głowica tam.

Opublikowano

Trzecią, nie drugą :P

Nie przetłumaczysz :) w gierkach gra się pewnie w I, a II jeszcze nie było no cóż :D

#top

Wracając do tematu, oczywiście jest to jawna profanacja hymnu, ale jej treść jest prowokacją z pierwszym się nie zgodzę oczywiście, ale z drugą opcją czemu nie ? To powinno pokazać jak ludzie reagują na działania proimigranckie.

Opublikowano

USA jest na krawędzi bankructwa, taka sama sytuacja jak z III Rzeszą w 39' ;)

Ten pan ma najwyraźniej dostęp do zastrzeżonych danych rządowych USA dotyczących finansów.

A tak na serio, to przestań słuchać durnych mediów, przeczytasz gdzieś w necie że stany są na skraju bankructwa i w to wierzysz, pls. Mentalność typu "It's in the Internet, so it must be true".

Opublikowano

Ten pan ma najwyraźniej dostęp do zastrzeżonych danych rządowych USA dotyczących finansów.

A tak na serio, to przestań słuchać durnych mediów, przeczytasz gdzieś w necie że stany są na skraju bankructwa i w to wierzysz, pls. Mentalność typu "It's in the Internet, so it must be true".

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaahahahahahahahahah, typie, masz Anime na avatarze, więc w tematach, których nie masz pojęcia się zwyczajnie nie udzielaj. 

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaahahahahahahahahah, typie, masz Anime na avatarze, więc w tematach, których nie masz pojęcia się zwyczajnie nie udzielaj. 

Wow, mam Anime na avku, muszę nic nie wiedzieć o geopolityce xDDDDDDDDDDDDD Co za przegryw.

Opublikowano

Patrzcie co te lewackie k***y wyprawiają. 

Nie lewackie k***y, tylko zwykli idioci, którzy z prawdziwą lewicą c***a mają wspólnego. Mógłbym wrzucić film z najebanymi polakami w londyńskim metrze "Śpiewającymi" hymn i wyzywającymi przechodniów ale tego nie zrobię bo nie warto się przejmować idiotami, do niczego to nie prowadzi i zaniża poziom dyskusji. Dziwię się, że ty to robisz bo wydawało mi się, że mimo wszystko wiesz jak prowadzić dyskusję i dobierać argumenty. Najwidoczniej nie do końca :)

Zgłaszać, hymn to nie jest narzędzie manipulacji politycznej, niezależnie z której strony

USA jest na krawędzi bankructwa, taka sama sytuacja jak z III Rzeszą w 39'  ;)

Informacje z kwejka czy z demotów?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie lewackie k***y, tylko zwykli idioci, którzy z prawdziwą lewicą c***a mają wspólnego. Mógłbym wrzucić film z najebanymi polakami w londyńskim metrze "Śpiewającymi" hymn i wyzywającymi przechodniów ale tego nie zrobię bo nie warto się przejmować idiotami, do niczego to nie prowadzi i zaniża poziom dyskusji. Dziwię się, że ty to robisz bo wydawało mi się, że mimo wszystko wiesz jak prowadzić dyskusję i dobierać argumenty. Najwidoczniej nie do końca :)

Zgłaszać, hymn to nie jest narzędzie manipulacji politycznej, niezależnie z której strony

Polska lewica jest do wszystkiego zdolna. 

Skoro potępiasz tą profanacje, to już nie jesteś za sprowadzaniem uchodźców? 

Deus vult

Opublikowano

Przyjemnie się czyta te wasze komentarze. Każdy tutaj wielki patriota. Bóg, honor, ojczyzna. Znakomite porównanie - lepiej dostać po ryju od narodowca.

Dajcie spokój z tym kto ile lat ma, czy widział gore. Skąd was ten syndrom wyższosći? Objerzałeś pare gore, ścięcia inne gówna, naczytałeś się wolnemedia.net

i c**j, już najmądrzejszy wielki patriota. Mam 13 lat, nie roścnie mi zarost. Wy macie trochę więcej i kur** sami specjaliści. Szkoda, że was nie doceniają i nikogo nie obchodzi wasza pseudo z c**ja wzięta opinia. 

Zreszta zapoznajcie się ze znaczeniem słowa tolerancja, bo tak naprawdę to j**** i islamistów i was pseudopatriotów. Wyjdźcie z maczetami na ulice i napierdalajcie muslimków. No chyba, że jaja wielkie tylko przy klawiaturze. 

"On ma 13 lat wiec na takie strony gdzie pokazują gore z udzialem ciapatych nie zobaczy " Dawaj linki zapodaj, na pewno rozpierdoli to moje życie o 180 stopni, bo nigdy się nie spodziewałem, że świat może być okrutny. Oczywiście to tylko tam gdzie muslimki, bo gdzie indziej to raj na ziemi.

Dopóki w Polsce nie zobacze muslimów, to będę żył bezpiecznie, nie myśląc o wpierdolu, maczecie w plecy, czy jakimś nożowniku.

Swoją drogą, dzięki chłopaki, że mnie nawróciliście. Teraz będę pałać nienawiścią tak jak wy. Oczywiście tylko za ekranem monitora, bo klikając shutdown, jaja maleją i nagle staje się zwykłym śmiertelnikiem, który nawet nie spojrzy na muslimka, mijając go na ulicy.

Jeszcze raz dzięki.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Polska lewica jest do wszystkiego zdolna. 

Skoro potępiasz tą profanacje, to już nie jesteś za sprowadzaniem uchodźców? 

Jaki ty jesteś k***a zerojedynkowy, jak typowa nacjonalistyczna ameba.

Co ma popieranie sprowadzania uchodźców do szacunku do własnego hymnu?

Sprawę popieram, wykonania nie. Proste, mordeczko.

Opublikowano

Nie posiłkuj się. Wsród wyższej inteligencji młodzieży polskiej jest taka przypadłość. Nie wiem jak się nazywa. Tak zaobserwowałem.

Jak nie lubisz PO, to jesteś PiSowiec itd itd. Syndrom działa praktycznie w każdej dziedzinie. 

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Zreszta zapoznajcie się ze znaczeniem słowa tolerancja, bo tak naprawdę to j**** i islamistów i was pseudopatriotów. Wyjdźcie z maczetami na ulice i napierdalajcie muslimków. No chyba, że jaja wielkie tylko przy klawiaturze. 

Ja tylko toleruje  wałek i otwór, na zasadzie stałego wałka lub otworu. 

Nie jestem nacjonalistą. Golem umysłowy się odezwał.

To chyba tylko lewica, chcę przyjęcia dzikusów, bo nikt inny normalny nie chcę ich wpuścić do cywilizacji europejskiej. 

Popierasz sprawę, a co zrobiłeś w kierunku problemu dotyczącego spuchniętych jąder? Zaprosiłeś ich do swojego mieszkania, domu? Czy dalej będziesz walczył o prawa bydła pod "przykryciem internetu". 

Deus vult

Opublikowano

Ja tylko toleruje  wałek i otwór, na zasadzie stałego wałka lub otworu. 

Nie jestem nacjonalistą. Golem umysłowy się odezwał.

To chyba tylko lewica, chcę przyjęcia dzikusów, bo nikt inny normalny nie chcę ich wpuścić do cywilizacji europejskiej. 

Popierasz sprawę, a co zrobiłeś w kierunku problemu dotyczącego spuchniętych jąder? Zaprosiłeś ich do swojego mieszkania, domu? Czy dalej będziesz walczył o prawa bydła pod "przykryciem internetu". 

A ty co zrobiłeś przeciw? Coś poza postami na forum?

Chętnie bym zrobił ale niestety nie mam czasu i pieniędzy na pomoc innym, mam nadzieję, że kiedyś będę w stanie popierać swoje słowa czynami :)

Opublikowano

@Wojciech.. a ty co zrobiłeś, żeby zapobieć fali islamu w Europie? Mówisz o Europie, a do ostatnich wydarzeń z Niemiec odniósłbyś się w sposób taki "bo sami sobie to zgotowali" Fajny temat, przynajmniej posty można nabijać, bo nikt z nas tu nic nie wnosi i nie wniesie.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...