Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profanacja Hymnu

Wojciech..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam "utwór" został nagrany pół roku temu, ale zauważyłem znaczny rozgłos w ciągu ostatnich dni. Polecam zgłaszać kanał jak i sam film, bo takie osoby łamią nie tylko regulamin youtube'a, ale także prawo.

Opublikowano

Co w tym widzicie zlego? Lepsi uchodzcy niz tacy "wy", propagujacy nienawisc do innych.

Gdybys byl prawdziwym polakiem z krwi i kosci a nie taka pizda to bys wiedzial dlaczego polacy nie lubia ciapatych :) ale ty pewnie tego nie zrozumiesz ale co tu sie dziwic bo jak sie nie myle to zakladales temat dlaczego w wieku 13 lat mi tak rośnie zarost :) 

Opublikowano

Gdybys byl prawdziwym polakiem z krwi i kosci a nie taka pizda to bys wiedzial dlaczego polacy nie lubia ciapatych :) ale ty pewnie tego nie zrozumiesz ale co tu sie dziwic bo jak sie nie myle to zakladales temat dlaczego w wieku 13 lat mi tak rośnie zarost :)

Nie mam nic do ciapatych,nawet szacunku,ale ja już rzygam tym patriotyzmem '' wszystko co nie polskie to złe '' to już jest naprawde nudne,wiele takich patriotów dresokiboli i innego gatunku podludzkiego uważam za mniej cywilizowanych ludzi niz ci uchodzcy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie mam nic do ciapatych,nawet szacunku,ale ja już rzygam tym patriotyzmem '' wszystko co nie polskie to złe '' to już jest naprawde nudne,wiele takich patriotów dresokiboli i innego gatunku podludzkiego uważam za mniej cywilizowanych ludzi niz ci uchodzcy

Uwaga! Gimnazjalista. 

Co w tym widzicie zlego? Lepsi uchodzcy niz tacy "wy", propagujacy nienawisc do innych.

To może poradzisz coś na spuchnięte jądra? 

Deus vult

Opublikowano

Uwaga! Gimnazjalista. 

To może poradzisz coś na spuchnięte jądra? 

I co z tego że gimnazjalista? Przynajmniej nie siedze w domu i nie wale konia do historii polski sprzed 500 lat jak dzisiejsza młodzież :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

tekst mnie trochę rozbawił ale i tak obraza i nwm czy też konstutucji w ten sposób nie łamią

Opublikowano

I co z tego że gimnazjalista? Przynajmniej nie siedze w domu i nie wale konia do historii polski sprzed 500 lat jak dzisiejsza młodzież :D

Inaczej by Cię tutaj nie było. 

Deus vult

Opublikowano

Nie rób z siebie idioty pod publike bo to aż razi w oczy jak się czyta.

Opublikowano

Nie rób z siebie idioty pod publike bo to aż razi w oczy jak się czyta.

Nie robie,mówie jak jest i znam to z autopsji. Większosc w 3 klasach u mnie to gimbo patrioci którzy idąc na sprawdzian z historii i wosu idą i dostają 1 lub 2 po czym krzyczą ze system jest zły,że j**** pis i po,złodzieje z wiejskiej,korwin krul i wyzywają od lewaków każdego kto nie jest za kurwinem a nawet nie potrafią wyjasnić kto to lewak,gadają jak to by najebali uchodźcom a mają po 15 lat i bicka jak kobieta z anoreksja, to jest smutne

79160594027661829163.png

Opublikowano

Człowieku, postaraj się bardziej jak już jesteś trollem.

^-==-=-=-^

Straszne, ani trochę mnie to nie boli. Mam to w dupie, bo wiem, że i tak ludzie ich hejcą i zostaną zapewne ukarani.

Opublikowano

Synu, poczytaj trochę na niezależnych forach i mediach co wyprawiają uchodźcy w Szwecji, Niemczech i Norwegii, a potem rób z siebie pośmiewisko w necie. 

Dla porównania ja wolę dostać w pysk od narodowca niż zostać zgwałconym, czy ściętym przez muzułmanina. 

Co do samego filmiku to najlepiej byłoby pozbawić ich obywatelstwa kupić bilet każdemu z osobna, spakować i wyjebać jak najdalej. Humanitarne rozwiązanie. 

Opublikowano

Synu, poczytaj trochę na niezależnych forach i mediach co wyprawiają uchodźcy w Szwecji, Niemczech i Norwegii, a potem rób z siebie pośmiewisko w necie. 

Dla porównania ja wolę dostać w pysk od narodowca niż zostać zgwałconym, czy ściętym przez muzułmanina. 

Co do samego filmiku to najlepiej byłoby pozbawić ich obywatelstwa kupić bilet każdemu z osobna, spakować i wyjebać jak najdalej. Humanitarne rozwiązanie. 

Kupić im bilety? Sami niech zarobią

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie jestem patriota prawde mowiąc mam tak daleko w dupie historie polski ze moze mi robic przez odbyt masarz serca :D.Prawda jest tez to ze polacy nie sa tak spierdoleni jak reszta tych pedalskich smiesznych krajów ohh przyjmijmy ciapatych prawdziwy polak nie da sobie wmówić ze czarny to bialy :) moze jak dorosniesz to zrozumiesz o co mi chodzi ale jak narazie to wyjdz z gimby i czytaj kwejka xD elo 

On ma 13 lat wiec na takie strony gdzie pokazują gore z udzialem ciapatych nie zobaczy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...