Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windrest już zablokowany - czy będzie szansa na wejście jeszcze ?

Aliveser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu z Ebona się przenosisz? Myślę gdzie zrobić sobie postać do granai solo (gram z kumplem czasem) czyli takiego maina i właśnie nie wiem gdzie. Myślałem, że na Windrest, po podobno wygrało w ankiecie jako "polski" serwer, albo ostatecznie nad Wild Springs, no ale nie wiem do końca na który się zdecydować.

7m9a.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wildrest w tym momencie jest 4100+ kolejka Non-premium i jest jeszcze w kolejce 500 premium :D na innych serwerach nie wiem jak jest, ale zakładam, że na każdym ponad 2000+

Ale co do serwera samego to bardziej Ebon Hall :)

Logo.JPG

Opublikowano

@lackidacki chciałem się przenieść głównie ze względu na to że dużo osób z forum i z Polski na Wild Springs gra, ale teraz sam nie wiem. Kolejki mi nie przeszkadzają, ale Windrest na którym czasami dochodzi do 10k osób to gruba przesada. Całkiem OK wydaje się też Cardinal na którym grają "elity" z MPC

Nadal myślę nad postacią, zdecydowanie nie jestem początkującym w MMO ale im więcej czytam tym bardziej myślę że nie powinienem się brać za Blade Mastera, mimo że pasuje mi swoim stylem. Ogólnie lubię postacie szybkie, z AoE, dobre w PvE i dające jako tako radę w PvP, ktoś coś? 

Opublikowano

Na wszystkich chyba serwerach są te kolejki bo na Cardinal Gates też (czekam 20 min już). O ile jeszcze 15-20 min można poczekać, to już ponad 30 min jest małą przesadą. Współczuje tym, którym potrafi wyłączyć nagle neta.

Ale ponoć taka kolej rzeczy ma się utrzymać do dwóch tygodni, mam taką nadzieje.

igNMhIy.png

Opublikowano

xD ja bylem 3600 na Windrest juz jestem 1374 jeszcze troche xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Chciałam pójść tam gdzie jest więcej polaków, ale serwery były pozamykane więc wybrałam Cardinal i nie narzekam :)

Jeszcze ani razu nie miałam problemu z zalogowaniem się do gry.

Raz tylko mi się trafiła kolejka, byłam 104 ale po 6 sekundach od razu mnie wbiło do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...