Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windrest już zablokowany - czy będzie szansa na wejście jeszcze ?

Aliveser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest dziwne kurde :/ i dodatkowo ten PREMiUM nic nie daje :/ chociaż powinien coś dawać że można konto robić na każdym serverze nie po to wydałem 220zł żeby się tak teraz pierdzielić za przeproszeniem :/ ile można czekać ? 

Akurat to jest dobre bo wkońcu podobno nie ma tu nacisku na P2W ^^

22695116389755711104.gif

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś się może orientuje czy idzie zagrać dziś na windrest czy lepiej juz leciec na wild springs? xD

Ja szczerze ci radze i tak poczekać sam czekam bo osobiście wole tam gdzie najwięcej wiary gra grać :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

wiesz co lepiej chyba iść na inny ja wybrałem ten Ebon HaLL  pogram trochę i najwyżej później wejdę na ten Windrest 

PS: sam nie wiem co robić :/ a wiadomo kiedy puszczą na tamten server ?

i dla czego  wild springs ??? 

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

wybrać wild springs czy ebon hall ? ponieważ windrest ciągle off

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

ja idę na ten Ebon hall bo i tak nie grałem nigdy a najwyżej za przeniosę się jak otworzą :) bo po co siedzieć i czekać jak można grać :D

PS: grajcie na innych na ebon hall 1500 kolejka więc nie ma co liczyć na inne :P 

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

1500 kolejka na ebon hall, pozdrawiam serdecznie

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Na Wild Springs gra dużo osób z forum z tego co zauważyłem. Sam zacząłem na Ebon Hall ale nie wiem czy się nie przeniosę. Chociaż z drugiej strony jest 22:00 a na Ebon Hall 1600 osób w kolejce... Jak ma być jeszcze więcej na innym serwerze to ja podziękuję :D 20 minut samego logowania, to meczyk w lolu zdążę zagrać

Opublikowano

Co to za różnica, który serwer ? W takich grach jeżeli grasz z Polakami, a na serwerze gra ~3k osób, tym lepiej, ponieważ masz większą szansę coś ogarnąć :)

Ja osobiście wybieram Wild Springs.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Co to za różnica, który serwer ? W takich grach jeżeli grasz z Polakami, a na serwerze gra ~3k osób, tym lepiej, ponieważ masz większą szansę coś ogarnąć :)

Ja osobiście wybieram Wild Springs.

A ja się wczoraj ok 23 doczekalem windrest i tam śmigam :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ludziska dawajcie na Wild Springs, bo fajnie i takich kolejek nie ma :P

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ja jednak polecam Windrest :) Dzisjaj Klan będzie zrobiony.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

o 11 na windrest wbilem bez kolejki :D

o 11 na windrest wbilem bez kolejki :D

No ja o 12 gdzieś może wyłączyli je wogóle :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Już teraz mam miejsce na Windrest 1400 i czas oczekiwania 50~ min :)

Ale warto bo jest z kim tam grać ja osobiście niedlugo wbijam i sie nie logam tylko serie w lolu skoncze poki co 6 gier i 6 wygranych :D 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

A co do kolejki... Nie ma to jak czekać na wejście ponad 2.5h i się doczekać tego, że gra się wyłącza  :yay:  :((  i odnowa.. i wygrał pan miejsce numer 3500 !  ._.

Logo.JPG

Opublikowano

Trochę na Ebon Hallu pograłem ale się przenoszę na Wild Springs'a :p Cały czas myślę nad postacią, najbardziej mi leży Blade Dancer, ale jest tylko pod te małe cośki z uszami, z kolei Blade Master używa bloków etc. za czym nie przepadam... Słyszałem też że Force Master jest mocno średni na PvP, i teraz mam rozterkę. Co wy sądzicie o tych klasach? Pytam głównie osób które już trochę grają

Opublikowano

Od 45 minut - 1h się bawię z tym. Stworzyłem już chyba z 5-6 postaci i obczajałem jak jest na wszystkich europejskich serwerach. Najmniejsze kolejki na Hao, Gates, bo "tylko" byłem 1100 w kolejce xD No bez jaj, a podobno na tych gra najmniej osób ;_; Może uda się nad ranem wejść, wtedy jeszcze spróbuję, a tymczasem powodzenia ludziska. Muszą jakoś powiększyć te servery haha :P

@TrueFaith

Mi też najbardziej mi zależało na Wild Springs, ale czekać tyle praktycznie zawsze, żeby sobie trochę pograć? albo znowu w taki porach, które niezbyt odpowiadają.

Co do postaci to obejrzałem kilka walk, dungeonów na yt i ostatecznie najbardziej mi przypadł do gustu Force Master, początkowo myślałem nad Blade Master, ale te uniki itp. jakoś mi nie pasują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...