Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Pozwolę żeby tak było!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem spokojny ale już mam tego dość!

Już wam pisze o co mi chodzi!

Więc dzisiaj miałem taki przypadek ze przesiaduje na jakimś ts i gadam ze znajomymi po chwili widzę ze jakiś

debil włamał się na maszynę dał se query i zbanował cały ts powód bana oczywiście dał swoje ip.

Jak już byłem u niego na ts to oczywiście zacząłem się pytać czemu to robiła mówią ze inne ts to gówno.

I po chwili dostałem ddos ale pozdrawiam go bo od razu zresetował mi się adres ip ;)

Dobra do sedna tego o co mi chodzi chce stworzyć grupę osób która będzie walczyła z takimi ludźmi

w internecie a w jaki sposób? Hmm Pomagać ludziom zabezpieczyć teamspeak i serwery z gier.

Zajmować się ts ludzi którzy ddos bo im tak się podoba bo inaczej nie dadzą rady.

Robić co w naszej mocy zęby wszystkie osoby które atakują inne ts znikły z tego środowiska.

Mam nadziej ze ktoś będzie chciał się zgłosić w pomocy! :)

Pozdrawiam @Diabel1410 ! :)

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Gorzał  A masz jakiś ts gdzie byśmy mogli siedzieć i rozmawiać? :)

Jak zaproponujesz sensowny sposób na walkę z "nimi" oraz powiesz co zrobisz żeby "znikły" z tego środowiska to może będę zainteresowany  :lenny:

Walkę już ci mówię są 2 opcje albo zgłaszać ich z dowodami do teamspeak zeby ich blokowali i tym samym jakoś mogą zniknąć na jakiś czas

Albo! Atakować ich własną bronią wiadomo ze mają zabezpieczone teamspeaki ale pamiętaj ze zawsze gdzieś jest jakaś dziurka :3

Opublikowano

Witam!

Jestem spokojny ale już mam tego dość!

Już wam pisze o co mi chodzi!

Więc dzisiaj miałem taki przypadek ze przesiaduje na jakimś ts i gadam ze znajomymi po chwili widzę ze jakiś

debil włamał się na maszynę dał se query i zbanował cały ts powód bana oczywiście dał swoje ip.

Jak już byłem u niego na ts to oczywiście zacząłem się pytać czemu to robiła mówią ze inne ts to gówno.

I po chwili dostałem ddos ale pozdrawiam go bo od razu zresetował mi się adres ip ;)

Dobra do sedna tego o co mi chodzi chce stworzyć grupę osób która będzie walczyła z takimi ludźmi

w internecie a w jaki sposób? Hmm Pomagać ludziom zabezpieczyć teamspeak i serwery z gier.

Zajmować się ts ludzi którzy ddos bo im tak się podoba bo inaczej nie dadzą rady.

Robić co w naszej mocy zęby wszystkie osoby które atakują inne ts znikły z tego środowiska.

Mam nadziej ze ktoś będzie chciał się zgłosić w pomocy! :)

Pozdrawiam @Diabel1410 ! :)

Za jak najbardziej!

Opublikowano

@luki3507 tak są ale ludzie nie umieja z nich czasami korzystać wiece lepiej im pomoc nie praw dasz? :)

Opublikowano

Napiszcie do Stonogi

Hehe :) Pozdrawiam 

Jeżeli potrzebujesz pomocy z zabezpieczeń etc. to pyknij na pw do mnie.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Sam się wkrada i banuje.

Pamiętaj ze osoba która wie jak się włamać wie jak to zabezpieczyć! :) 

Opublikowano

Powodzenia dużo osób próbowało i nic nie wychodzi w tym kierunku  ;)

Buraki są wszędzie  :v

siła walki zależy od tego kto ile będzie walczył jak zbiorę solidna ekipę to spokojnie kilka dni i już będą tego efekty ;)

Opublikowano

Pamiętaj taka osoba będzie chciała żeby jej zapłacić a jak jej się znudzi to ci serwer rozwali.

Ależ wiem o tym trzeba pamiętać o tym żeby zawsze sobie plecy ubezpieczać 

Opublikowano

@Diabel1410

Nie masz żadnych szans, buraczki-polaczki bawią się w techników, kupują sobie maszynki i walą.

Raz miałem okazję spotkać się z takim w realu, strasznie mało rozmowny był i jeszcze spokojniutki taki przy rodzicach - przycisku ban client nie mógł znaleźć.

Odnośnie twoich propozycji to żadna z nich nie poskutkuje, panowie z teamspeak'a nie zabiorą licencji AAL.

Jedynie pozostaje tropienie IP i z delikwentem porozmawiać lub hostingowi dostarczyć - lecz to nie poskutkuje, bo pójdzie gdzie indziej.

Jak najbardziej jestem za taką inicjatywą, aby pomagać w zabezpieczeniu innym serwerów, lecz raczej skorzysta ten kto wpisze w google "ktoś mi się włamał"...

Opublikowano

Myślę, że powinien powstać serwer team speak 3 z najlepszymi technikami. Chodzi mi dokładnie o to, że powinniście zrobić serwer razem. Głownie kieruje te słowa do @VMWare @Norczan @Gorzał :) . Zabezpieczyć go jak najlepiej potraficie, zatrudnić dobrą administrację. Wiem, że macie swoje serwery ale według mnie byłoby lepiej połączyć siły :). Co do ludzi - Najlepiej zabezpieczony serwer ts3 = ludzie sami zaczną przychodzić ;)

LQyn8jq.png

Opublikowano

­

Myślę, że powinien powstać serwer team speak 3 z najlepszymi technikami. Chodzi mi dokładnie o to, że powinniście zrobić serwer razem. Głownie kieruje te słowa do @VMWare @Norczan @Gorzał :) . Zabezpieczyć go jak najlepiej potraficie, zatrudnić dobrą administrację. Wiem, że macie swoje serwery ale według mnie byłoby lepiej połączyć siły :).

Siemanko wszystkim,

Weź człowieku nie rozbawiaj ludzi VMWare i jego stresser na szelkach zero pojęcia o tym co robi gorzał kolejny pseudo spec od zabezpieczen haha testował swój serwer xdd puszczając atak 1.1Tbps na swój własny serwer ulokowany w OVH za 2 koła euro i nie podskoczył nawet jeden pakiet :D p******e leże i płaczę ze śmiech.  o Norczanie nic nie napisze bo nie miałem okazji spotkac kolegi :)

Jak tu gorzał takie ataki napierdala to polecam zakupić dodatkowe zabezpieczenia -->  Anty-Gorzal 1,1Tbps ddos-filter

Opublikowano

­

Siemanko wszystkim,

Weź człowieku nie rozbawiaj ludzi VMWare i jego stresser na szelkach zero pojęcia o tym co robi gorzał kolejny pseudo spec od zabezpieczen haha testował swój serwer xdd puszczając atak 1.1Tbps na swój własny serwer ulokowany w OVH za 2 koła euro i nie podskoczył nawet jeden pakiet :D p******e leże i płaczę ze śmiech.  o Norczanie nic nie napisze bo nie miałem okazji spotkac kolegi :)

Jak tu gorzał takie ataki napierdala to polecam zakupić dodatkowe zabezpieczenia -->  Anty-Gorzal 1,1Tbps ddos-filter

Odezwał się Damianek xD , spawaczu ty  xD  xD  xD

O jakich ty atakach mówisz śmieszku, testowanie 1,1tbps? haha, nieźle 

To, że razem się tam pucujecie z anonkiem to inna sprawa, ale wszystko do czasu pamiętaj, zabawa trwa! ^^ 

Myślę, że powinien powstać serwer team speak 3 z najlepszymi technikami. Chodzi mi dokładnie o to, że powinniście zrobić serwer razem. Głownie kieruje te słowa do @VMWare @Norczan @Gorzał :) . Zabezpieczyć go jak najlepiej potraficie, zatrudnić dobrą administrację. Wiem, że macie swoje serwery ale według mnie byłoby lepiej połączyć siły :). Co do ludzi - Najlepiej zabezpieczony serwer ts3 = ludzie sami zaczną przychodzić ;)

Co do ts'a czekamy na oficjalnego mpcforum może coś się uda wykręcić ciekawego!  ;)

Opublikowano

­

Odezwał się Damianek xD , spawaczu ty  xD  xD  xD

O jakich ty atakach mówisz śmieszku, testowanie 1,1tbps? haha, nieźle 
To, że razem się tam pucujecie z anonkiem to inna sprawa, ale wszystko do czasu pamiętaj, zabawa trwa! ^^ 

Co do ts'a czekamy na oficjalnego mpcforum może coś się uda wykręcić ciekawego!  ;)

111411453159098862139.jpeg

1.1 Tbs hahahah

http://www.mpcforum.pl/topic/1502460-szukam-opinii-ovh/

Opublikowano

I zaczyna się gówno burza.

Co do tematu mógłbym w coś takiego wejść, ale tylko w godzinach: 20:00 - 07:00.

Bardzo miło klasskai ;) odezwę się dzisiaj do ciebie o 20 ;)

Opublikowano

Mam pomysł a mianowicie zróbmy kursy szkoleniowe dla nowych administratorów lub wyszkolmy paru ludzi którzy będą chodzić po serwerach potrzebujących pomocy i je zabezpieczać .

Opublikowano

1.1 Tbs ? większego wieśniaka w internecie nie widziałem :)

źle szukasz, tutaj masz mega buraka ... :v

­

Siemanko wszystkim,

Mam pomysł a mianowicie zróbmy kursy szkoleniowe dla nowych administratorów lub wyszkolmy paru ludzi którzy będą chodzić po serwerach potrzebujących pomocy i je zabezpieczać .

Odradzam, pizdy z ts69.pl będą podszywać się pod nich i przejmować serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...