Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My-sfgame GÓWNO NAD GÓWNAMI..

CZYNASTYII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie polecam zakładania gotowych serwerów na hostingu My-Sfgame.

Ostatnio zdziwił mnie pewien fakt.. 

Zapłaciłem za wykupienie serwera, po czym ogarnąłem że administracja sprzedaje Ramki, grzyby na moich serwerach.

Gdy zapytałem założyciela czy może mi wypłacić pieniądze w postaci PSC to powiedział że nie bo to wirtualne punkty, ale przecież skoro zapłaciliśmy prawdziwymi hajsami za wykupienie serwera to liczymy że nam sie zwróci bo Gracze naszych serwerów płacą za grzyby...

Podsumowując: Płacimy za serwer aby administratorzy My-sfGame mogli na nich zarobić poprzez sprzedawanie Grzybów......

Administracja jest bardzo żałosna i dziecinna.

Pozdrawiam założyciel Nexilia i s2 Nexilia.

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Nie rozumiem co napisałeś  ? Nie wiesz o czym piszesz oskarżasz bez dowodów ja dałbym ci za to warna ...

Mało rozumiesz..

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

To nie ja mało rozumiem. To ty nie umiesz pisać. Jak nie potrafisz zbudować zdania to nie zabieraj się za prowadzenie serwera. 

Specjalnie do CIEBIE TO NAPISZE DEBILU P********Y.

WYKUPIŁEM SERWER NA KTÓRYM ADMINISTRACJA MY-SFGAME ZAROBIŁĄ PIENIADZE BEZ MOJEJ WIEDZY. PIENIADZE WYDALI MOI GRACZE

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Dowody ? 

Co mam Ci pokazac? ze administracja bez uzgodnienia ze mna kase która zarobiła zamienila na pkt w portfelu na stronie?

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Pokaż dowody ss'y. Jeżeli masz standardowy smshop to wszystkie pieniądze które zarobisz lecą w punkty na my-sfgame to  jest proste. Poproś ich o zmianę smshopu i będzie git a nie spamuj na mpc bo nie umiesz rozwiązać sprawy jak cywilizowany człowiek. 

Potrafie ale jezeli admin robi z człowieka idiote to juz nie moja wina.

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Ale czego ty się spodziewałeś po takim zwrocie akcji, gdzie administracja jest zupełnie osoba, która nie ma pojęcia na co sie decyduje i jak łatwo można zgłosić ich przestępczość?
Każdy was ostrzegał przed nimi, że są kłamcami, okradaja, są fałszywi i nie potrafią dotrzymać słowa. Zresztą, to da sie zobaczyć po ich serwerach gdzie tak naprawdę jest to samo, tylko zmienione raty, a nowości 0.  Zapomniałbym, oni nawet nie potrafią przyjąć krtyki na swój temat, a wszystko co odbiorą traktuja jako atak/groźbę/flamewar a ortografię jaką posiadają to mogę złapać się za jaja i przywiązać do nich sznurek.

Nawet nie trzeba u nich nic kupować, wystarczy zobaczyć ich zachowanie. Dziecinne i żałosne naskakiwanie na każdego, obrażanie i wyzywszanie się - jeżeli tak robi osoba, która jest administratorem serwisu do kupienia packa do założenia serwera to życzę wam powodzenia. / A, zapomniałmbym - ich hostingi są takie, że lepszy hosting wykupicie na innym serwisie. xD

Opublikowano

Witam.

Jedna z naszej ekipy rozwiązała już "kłopot".

Serwer testowy jest po to, aby zobaczyć co i jak przed ostatecznym kupnem.

Dzięki zakładce SMSSHOP serwer sam się opłaca.

Jeżeli ktoś nie wyraża na to zgody, to wystarczy napisać na panel kontaktowy, to zostanie on zmieniony.

Ale czego ty się spodziewałeś po takim zwrocie akcji, gdzie administracja jest zupełnie osoba, która nie ma pojęcia na co sie decyduje i jak łatwo można zgłosić ich przestępczość?
Każdy was ostrzegał przed nimi, że są kłamcami, okradaja, są fałszywi i nie potrafią dotrzymać słowa. Zresztą, to da sie zobaczyć po ich serwerach gdzie tak naprawdę jest to samo, tylko zmienione raty, a nowości 0.  Zapomniałbym, oni nawet nie potrafią przyjąć krtyki na swój temat, a wszystko co odbiorą traktuja jako atak/groźbę/flamewar a ortografię jaką posiadają to mogę złapać się za jaja i przywiązać do nich sznurek.

Nawet nie trzeba u nich nic kupować, wystarczy zobaczyć ich zachowanie. Dziecinne i żałosne naskakiwanie na każdego, obrażanie i wyzywszanie się - jeżeli tak robi osoba, która jest administratorem serwisu do kupienia packa do założenia serwera to życzę wam powodzenia. / A, zapomniałmbym - ich hostingi są takie, że lepszy hosting wykupicie na innym serwisie.  xD

No, oczywiście.

Okradliśmy, a jeszcze dobrze nie wystartowaliśmy. (Zanim odpowiesz, poczytaj co to ironia.)

Jak już masz wypowiadać się na temat ortografii naszej ekipy, to należałoby, abyś sam przestrzegał jej podstaw.

Mylisz pojęcie twórca, a właściciel, supporter i administrator.

Nie kupuje się serwera "za prawdziwe hajsy", lecz za punkty.

No ale to są dwa różne aspekty.

Z tego co mi przekazał kolega:
nilGjFS.png

Jak już wspomniałem - sprawa została wyjaśniona.

Pozdrawiam,

Ilnezid

Opublikowano

Ludzie... Zachowujecie się jak małe dzieci... 

jeżeli wam się nie podoba to wypad. 

Nikt was nie zmusza do kupienia punktów a potem server. 

Ja bez problemu się dogaduje z ilnezidem. 

Wystarczy ruszyć głową.

Polecam My-sfgame.pl

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

@CZYNASTYII

To prawda.

Zakładając serwer na tym czymś tylko tracimy pieniądze, których nie da się zwrócić, nic nie zarabiamy.

No chyba, że postawimy za darmo na dwa dni serwer, ale to nie ma sensu.

Już lepiej samemu postawić serwer.

baner.png

Opublikowano

@CZYNASTYII

To prawda.

Zakładając serwer na tym czymś tylko tracimy pieniądze, których nie da się zwrócić, nic nie zarabiamy.

No chyba, że postawimy za darmo na dwa dni serwer, ale to nie ma sensu.

Już lepiej samemu postawić serwer.

Mieliśmy mały problemy z grafikami, bo coś z playa-games nie chciały się załadować, to musieliśmy dać link do własnych.

Co tam, chwile roboty.

Zawsze jakieś zajęcie. :P

http://prntscr.com/9rt73l

http://prntscr.com/9rt7g0

Jak tam Norbert własne grafiki na serwerze?

Coś Ci chyba nie tak z nimi, co nie? :C

Nie masz ani jednego dowodu, nie ma podstaw, by Ci wierzyć.

Myślę, że sprawa została rozwiązana.

Każdą sprawę można rozwiązać w polubowny sposób, a nie na forach płakać.

Pozdrawiam,

Ilnezid

­

Opublikowano

Ludzie... Zachowujecie się jak małe dzieci... 

jeżeli wam się nie podoba to wypad. 

Nikt was nie zmusza do kupienia punktów a potem server. 

Ja bez problemu się dogaduje z ilnezidem. 

Wystarczy ruszyć głową.

Polecam My-sfgame.pl

Polecasz? a wydaje mi się ze jakiś czas temu ich cisnąłeś.. Chyba już sam nie wiesz komu dupke lizać ;V

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

@SfPrivatePl

Jak zrobiłem to bez edycji swf 555?

Witam.

Edytowałem plik client_cfg.php.

Nie rozumiem po co edytować plik sfgame555.swf.

Polecasz? a wydaje mi się ze jakiś czas temu ich cisnąłeś.. Chyba już sam nie wiesz komu dupke lizać ;V

Nie wnikam.

Pozdrawiam,

Ilnezid

Żale itp proszę nierować na panel kontaktowy.

Forum to nie miejsce na płacze.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...