Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MadebyWater - Usługi graficzne oraz budowlane dla Twojego serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafik dobry do czasu, korzystając z jego usług jakiś czas temu do niedawna jeszcze bym go polecił. Aktualnie nie, jestem przez cały czas zlewany, nie otrzymuje odpowiedzi na moje pytania/zlecenie. Ceny z miesiąca na miesiąc rosną, co raz to wyższe, a kontakt z nim słaby. Osobiście na chwilę obecną nie polecam. Zleciłem mu zrobienie grafiki w środę, pisałem, że potrzebuję jak najszybciej, odpisał 2 razy, potem zaczął mnie olewać, szuka zlecenia aby zarobić, refreshuje temat na mpc, a olewa klientów.

FXJluwH.jpg

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grafik dobry do czasu, korzystając z jego usług jakiś czas temu do niedawna jeszcze bym go polecił. Aktualnie nie, jestem przez cały czas zlewany, nie otrzymuje odpowiedzi na moje pytania/zlecenie. Ceny z miesiąca na miesiąc rosną, co raz to wyższe, a kontakt z nim słaby. Osobiście na chwilę obecną nie polecam. Zleciłem mu zrobienie grafiki w środę, pisałem, że potrzebuję jak najszybciej, odpisał 2 razy, potem zaczął mnie olewać, szuka zlecenia aby zarobić, refreshuje temat na mpc, a olewa klientów.

Mówisz grafik dobry do czasu, a zarzutem jest kontakt, co ma jakośc grafika do aktualnych problemów z kontaktem? Nie rozumiem.

Co do zarzutów, nie będe się powtarzał:

NmzHKkZ.jpg

AhyzWpt.jpg

Przykro mi ze tak to musiało się zakończyć z powodu głupiego telefonu oddanego na gwarancji i popsutych powiadomień na facebooku.

No nic, stało się.

EDIT.

Doczytałem coś o cenach = Im wyższe z tygodnia na tydzień umiejętności i możliwośc wykonania lepszej pracy tym ceny wyższe, nie wiem z jakiego świata się urwałeś, że Ciebie to dziwi, że za lepszy towar płaci się więcej, za gorszy towar mniej.

Opublikowano

Świetne portfolio. Masz talent. Skorzystam w przyszłości. :D

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Znam go bardzo dobrze. Rzetelny i sumienny. Nic tylko polecić!

Dzięki przyjacielu, miło że wpadłeś :)

Skorzystam z okazji - Nowe portfolio już wgrane do tematu! Zapraszam serdecznie!

(Portfolio zawiera między innymi: WebDesign, Loga Serwerów, Teamu Esportowego, Knajpy Mistrza Burgerów, Projekt CV)

Opublikowano

Powiem w skrócie: miły, sympatyczny człowiek, wykonał prace w bardzo szybkim czasie i co najważniejsze wykonał wszystko co mu powiedziałem. Polecam go z całego serducha :)

RgHJo5t.gif

Opublikowano

Powiem w skrócie: miły, sympatyczny człowiek, wykonał prace w bardzo szybkim czasie i co najważniejsze wykonał wszystko co mu powiedziałem. Polecam go z całego serducha :)

Dzieki wielkie! Czekam na następną możliwość pracy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...