Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MadebyWater - Usługi graficzne oraz budowlane dla Twojego serwera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie polecam Pana, zbudował pięknego spawna! Czas realizacji był krótki, a mapa świetnie wygląda.

Polecam!

Opublikowano

Stanowczo odradzam jakichkolwiek form współpracy z tobą osobą. Zachowanie bardzo dziecinne, 0 profesjonalizmu. Nie można zwrócić uwagi na cokolwiek, od razu dostaniesz jakąś wiązankę i zobaczysz płacz, że on wie lepiej i ty nie masz prawa głosu. Budowle nie były najgorsze, ale praktycznie identyczne, a nie o to chodziło. Po zakończeniu współpracy oczywiście nie zabrakło (jak przystało na dziecko) gróźb (?) czy straszenia, bo chyba to miał na celu autor tematu. Nie będę tutaj cytował czy wrzucał screenów, chyba, że Creative Wodzio nie przyzna się do błędu. Na jego obecnym etapie rozwoju pewnie ciężko będzie mu to zrobić, ale zobaczymy. Dodatkowo autor tematu chyba jest gejem, bo pytanie "wysłać ci zdjęcie z gołą klatą", chyba jest trochę nie na miejscu do osoby orientacji heteroseksualnej. 

4L0M4l0.png

Opublikowano

Stanowczo odradzam jakichkolwiek form współpracy z tobą osobą. Zachowanie bardzo dziecinne, 0 profesjonalizmu. Nie można zwrócić uwagi na cokolwiek, od razu dostaniesz jakąś wiązankę i zobaczysz płacz, że on wie lepiej i ty nie masz prawa głosu. Budowle nie były najgorsze, ale praktycznie identyczne, a nie o to chodziło. Po zakończeniu współpracy oczywiście nie zabrakło (jak przystało na dziecko) gróźb (?) czy straszenia, bo chyba to miał na celu autor tematu. Nie będę tutaj cytował czy wrzucał screenów, chyba, że Creative Wodzio nie przyzna się do błędu. Na jego obecnym etapie rozwoju pewnie ciężko będzie mu to zrobić, ale zobaczymy. Dodatkowo autor tematu chyba jest gejem, bo pytanie "wysłać ci zdjęcie z gołą klatą", chyba jest trochę nie na miejscu do osoby orientacji heteroseksualnej. 

Powiedziała osoba która przez doby miesiąc straszyła sądem i policją. Może przestań już się wypowiadać i pokazywać poziom swojego upośledzenia? To nie my zachowywaliśmy się jak, "przyj****" na live rafonixa. To ty pokazałeś swój poziom, i moim zdaniem powinieneś dalej mieć zakaz pisania tematów, i do tego postów. Jesteś toxiciem i nikt nie chce z tobą współpracować. Co ma do rzeczy, gdyby był gejem? Żyjemy w wolnym kraju.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

@Rever_PL nie każdy chce oglądać jakieś nagi fotki facetów.  :lenny: Co jest złego w doprowadzeniu kogoś do odpowiedzialności karnej? Administracja nie chciała zareagować, więc ja to zrobiłem. Upośledzony nie jestem, ale w wasz stan czasami wątpię. :/ Na tym livie wszystko było dla śmiechu, każdy kto potrafi racjonalnie myśleć to zrozumie. Cały stream, Rafonix, ja no i koledzy z TeamSpeak'a mieli ubaw, więc dlaczego nie? Poza tym ty lepszy od autora tematu nie jesteś, wysyłając każdemu te same mapy, 0 unikalności.

Dodatkowo jak autor się zarzekał, że ukończy zlecenie - a wyszło jak widać. :)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Ale bez takich bezsensownych postów mi tutaj. Wszyscy wiedza jaki jest hammer, odradzam komukolwiek interesów z nim, upierdliwy, znający sie na wszystkim człowkiem, wymaga za grosze pracy na wczoraj, jeszcze ma jakieś wonty.  Zgadzam sie z Reverem powyżej co jest cudem, że w czymkolwiek sie zgodzimy, a jednak hammer łączy wrogów w kwestii wspólnych nieprzyjaciół.
Reasumując - Odradzam komukolwiek kontakt z tym panem. toksyczny jak cholera. Amen.

edit. Dzieki za bumpy chlopacy, jednak do czegoś sie przydajecie 
( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano

Ale bez takich bezsensownych postów mi tutaj. Wszyscy wiedza jaki jest hammer, odradzam komukolwiek interesów z nim, upierdliwy, znający sie na wszystkim człowkiem, wymaga za grosze pracy na wczoraj, jeszcze ma jakieś wonty.  Zgadzam sie z Reverem powyżej co jest cudem, że w czymkolwiek sie zgodzimy, a jednak hammer łączy wrogów w kwestii wspólnych nieprzyjaciół.

Reasumując - Odradzam komukolwiek kontakt z tym panem. toksyczny jak cholera. Amen.

( ͡° ͜ʖ ͡° )

Toksyczny? To raczej ty się denerwowałeś i nie wiadomo co robiłeś o byle jaką moją uwagę. Upierdliwy i znający się na wszystkim? Raczej lepiej wiem, jak chcę, aby wyglądała moja mapa. Grosze? 170 zł to raczej nie są grosze, szczególnie dla ciebie. Z tym Reverem jesteście siebie warci - oboje słabo rozwinięci i skłonni do oszustw. 

4L0M4l0.png

Opublikowano

( ͡° ͜ʖ ͡° )

Toksyczny? To raczej ty się denerwowałeś i nie wiadomo co robiłeś o byle jaką moją uwagę. Upierdliwy i znający się na wszystkim? Raczej lepiej wiem, jak chcę, aby wyglądała moja mapa. Grosze? 170 zł to raczej nie są grosze, szczególnie dla ciebie. Z tym Reverem jesteście siebie warci - oboje słabo rozwinięci i skłonni do oszustw. 

Skłonni do oszustw? Za takie pomówienia możesz trafić do sądu. (niczym nie straszę, po prostu wypisuję fakty tzw. pomówienie) O budowaniu nic nie wiesz, i masz nie wiadomo jakie wymagania za grosze. Tak 170 zł za grosze. Znowu zarzucasz coś komuś bez dowodów lecz tym razem biedę. Nikt cie nie lubi, i każdy ma ciebie dosyć. Usuń konto i już się nie wypowiadaj.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Idzcie mi stąd sie kłócić gdzie indziej, a nie mi spam pod tematem robicie, ja nie tablica do scamowania. Temat Hammera zamkniety, nauczka na całe zycie nie wpieprzać sie miedzy ludzi których wszyscy mają serdecznie w tyłku.
Koniec, inaczej będa lecieć warny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...