Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Jak czuć się dobrze?

thelukas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam! Na wstępie piszę, że nie jest to żadna REKLAMA, bo projekt nie jest tworzony przeze mnie i nie jest to żadna konkurencja dla MPCFORUM. ;)

Mój pewien kolega tworzy projekt, który ma na celu dawanie różnych porad na temat tego ''Jak czuć się dobrze?'', czyli jak mieć dobre samopoczucie w prosty sposób i nie stresować się niczym. Projekt ma już nawet swoją internetową wizytówkę (tzn. stronę), na której są dawane porady itd. Niestety w projekcie są tylko ''dwie'' osoby: Założyciel i Grafik projektu, ponieważ wszyscy, którzy też mieli pomóc odeszli z projektu, bo nie mieli na niego poprostu czasu. Jeżeli ktoś chce pomóc w rozwinięciu projektu, to odpisujcie tutaj, a ja przekażę koledze. ;)

Pozdrawiam, thelukas11.

Opublikowano

Żeby czuć się dobrze, to przede wszystkim trzeba być sobą :)

Teraz bardziej tak stucznie (na netach tego dużo było). Żeby podnieść samopoczucie, to warto by było od razu po wstaniu z łóżka, podejść do lustra i się uśmiechnąć :)

PS bez drugiej połówki nikt nie czuję się dobrze.

Opublikowano

Skąd taki wniosek, bo troszkę nie rozumiem? Znam osobiście wielu ludzi, którzy póki co nie szukają "drugiej połówki", bo są skupieni na innych rzeczach np. studiowaniu i uważają, że mają na to czas.

Mimo tego tryskają szczerą pozytywną energią. Nie uogólniaj. :) Na każdego przyjdzie pora jeśli chodzi o znalezienie partnera/partnerki, ale do pewnego momentu bycie singlem jest wygodne i można być "spełnionym" bez chłopaka/dziewczyny. :)

Chyba, że chodziło Ci o drugą połówkę wódki, to zwracam honor.

5465845486.png

Opublikowano

Skąd taki wniosek, bo troszkę nie rozumiem? Znam osobiście wielu ludzi, którzy póki co nie szukają "drugiej połówki", bo są skupieni na innych rzeczach np. studiowaniu i uważają, że mają na to czas.

Mimo tego tryskają szczerą pozytywną energią. Nie uogólniaj. :) Na każdego przyjdzie pora jeśli chodzi o znalezienie partnera/partnerki, ale do pewnego momentu bycie singlem jest wygodne i można być "spełnionym" bez chłopaka/dziewczyny. :)

Chyba, że chodziło Ci o drugą połówkę wódki, to zwracam honor.

Autorowi chodzi o pomysły na stronę, więc dorośli też mogą to czytać, a jakby na przykład zobaczyli- Bez drugiej połówki jest trudniej, dlatego warto ją znaleźć.

To jakiś stary dziad by wstał z fotelu i by sobie poszukał żone.

Opublikowano

Żeby czuć się dobrze, to przede wszystkim trzeba być sobą :)

Teraz bardziej tak stucznie (na netach tego dużo było). Żeby podnieść samopoczucie, to warto by było od razu po wstaniu z łóżka, podejść do lustra i się uśmiechnąć :)

Być sobą, to najbardziej sztampowe określenie ever. Chcesz być sobą reprezentując obecną osobe? Musisz być kimś żeby być sobą. Jesteś sobą pracując wbrew własnej woli np. Masz marzenia, ambicje, żeby być mechanikiem samochodowym, a pracujesz w markecie, nie ma opcji, żebyś był sobą.

Druga połówka no k***a, jeśli uważasz siebie za "połowę" to powodzenia w życiu.

Co do projektu, niepotrzebny, jeśli ktoś ma jakieś ambicje to jest wstanie samemu wszystko osiągnąć. Pewnie to kolejny syf opierający się na motywacji - to już jest w ogóle beka, przecież motywacja to jest chwilowe pobudzenie to jest gówno, jeśli robisz coś bo masz motywacje, to nie zrobisz tego do końca, bo wkońcu ona się skończy, zniknie to co Cię motywowało. Czuć się dobrze? Co masz przez to na myśli fizycznie, psychicznie? Powiem tyle: "I jedyny patent na życie, oprócz bomby, to znaleźć swoją pasje i być w tym dobry"

Opublikowano

Być sobą, to najbardziej sztampowe określenie ever. 

Nie chce się kłócić, ale lepiej jest być sobą, niż zachowywać się tak jak inni lub gorzej- tak jak ktoś inny chce byśmy się zachowywali. 

Opublikowano

Być sobą, to najbardziej sztampowe określenie ever. Chcesz być sobą reprezentując obecną osobe? Musisz być kimś żeby być sobą. Jesteś sobą pracując wbrew własnej woli np. Masz marzenia, ambicje, żeby być mechanikiem samochodowym, a pracujesz w markecie, nie ma opcji, żebyś był sobą.

Druga połówka no k***a, jeśli uważasz siebie za "połowę" to powodzenia w życiu.

Co do projektu, niepotrzebny, jeśli ktoś ma jakieś ambicje to jest wstanie samemu wszystko osiągnąć. Pewnie to kolejny syf opierający się na motywacji - to już jest w ogóle beka, przecież motywacja to jest chwilowe pobudzenie to jest gówno, jeśli robisz coś bo masz motywacje, to nie zrobisz tego do końca, bo wkońcu ona się skończy, zniknie to co Cię motywowało. Czuć się dobrze? Co masz przez to na myśli fizycznie, psychicznie? Powiem tyle: "I jedyny patent na życie, oprócz bomby, to znaleźć swoją pasje i być w tym dobry"

Od Ciebie to na pewno nie ma co brać rad jak czuć się dobrze, bo jesteś tak toksyczny, jak każdy inny rak w internecie.

Opublikowano

Od Ciebie to na pewno nie ma co brać rad jak czuć się dobrze, bo jesteś tak toksyczny, jak każdy inny rak w internecie.

Gdzie jestem toksyczny? Nie myl bycia toksycznym od braku obiektywizmu... Z nikim się nie mam zamiaru kłócić, nikogo nie obraziłem, po prostu wyraziłem co sądze o projekcie i tyle ;). Jeśli jednak kogoś obraziłem to nie przepraszam, bo nie miałem takiego zamiaru. Więcej już nic tu nie napisze, pozdrawiam wszystkich.

Szczęście = czuć dobrze.

Opublikowano

Mi pomaga piwko, kąpiel, masturbacja, spacer, muzyka. Da się też szczęśliwie żyć bez drugiej połówki... a nawet jeśli, to monopolowy mam pod ręką.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...