Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvenisMT2 [Dedyk] [Easy/PvP]

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 Czemu nikt nie odpowiada na pytania graczy?

2 Czemu strona nie działa? 

3 Pobierałem klienta 3 razy z Mega i 3 razy mam bląd przy wypakowaniu... A przy odpalaniu błąd nie ma pliku DevIL.dll. Nie mam zamiaru pobierać poraz 4 klienta. Naprawcie to.­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

no ladnie ladnie ciekawe ile osob bedzie na starcie reklama jakas jest u jutjuberow ?

Na serwer wbije, ładna prezentacja.

U kogo będzie reklama na yt? Ile przewidujecie osób na starcie?

O której będzie storna wraz z klientem?

Klient jest dostępny od rana.

Strona już działa.

Za kilka minut na stronie pojawią się dodatkowe linki do klienta + patcher.

Co do kwestii YT niebawem pojawi się oficjalna lista osób nagrywających.

Ruszyła już kampania reklamowa, która się rozkręca.

Opublikowano

Czy start odbędzie się na 100% dziś?? Co z item shopem będzie dawał dużą przewagę ??

Tak start na pewno odbędzie się dziś o godz. 21 ;) 

Item Shop nie będzie dawał większej przewagi , nie chcesz wydawać na item shop nie musisz , na serwerze będą dostępne zwoje sm , wiec nie musisz wydawać realnych pieniędzy na grę.

1 Czemu nikt nie odpowiada na pytania graczy?

2 Czemu strona nie działa? 

3 Pobierałem klienta 3 razy z Mega i 3 razy mam bląd przy wypakowaniu... A przy odpalaniu błąd nie ma pliku DevIL.dll. Nie mam zamiaru pobierać poraz 4 klienta. Naprawcie to.­

Strona już działa. 

Co do klienta wyłącz antywirusa, pobierz od nowa klienta i poczekaj aż będzie dostępny patcher. :)

85642433836869150858.jpg

Opublikowano

O której będzie storna wraz z klientem?

Strona jest już dostępna :) Klienta znajdziesz w zakładce ''Pobierz'' , 30 minut przed starem udostępnimy Patcher :)

85642433836869150858.jpg

Opublikowano

@Itan @Smajlenkee

Czy możecie na starcie wyłączyć item shop zeby topka była dla każego a nie dla isowców z pdkami.. z isu chodzi mi o to aby każdy miał jednakowe szanse

Opublikowano

jest tutaj IS , jeśli tak to czy dużo trzeba ładować w IS aby kozaczy

Nie , a to ile wydasz to tylko i wyłącznie twoja sprawa :)

85642433836869150858.jpg

Opublikowano

Serwer z potencjałem, ciekawe jak będzie z liczbą graczy, trochę uboga prezentacja, ale te sety to jest jakiś koszmar. Chętnie bym tu zagrał, ale czy to już wszystko w tej prezentacji czy stawiliście na poznawanie serwera bez jakichkolwiek większych informacji.
No i najważniejsze, te sety, totalnie nie trafione, nie trzymają się w ogóle kupy, bardzo brzydko wyglądają, to mnie najbardziej odrzuca od serwera, gdyby nie to chętnie bym zagrał.

Opublikowano

Że ujmę to tak "FAP,FAP serwer bez pasów kostiumów szarf i gówna, FAP, FAP, FAP"

Ktoś mi mówił, że "na game 2089 nie można zrobić dobrego serwera" xD

7377714647179621423584.png

Opublikowano

@Itan @Smajlenkee

Czy możecie na starcie wyłączyć item shop zeby topka była dla każego a nie dla isowców z pdkami.. z isu chodzi mi o to aby każdy miał jednakowe szanse

Prawdopodobnie będzie wyłączny :)

85642433836869150858.jpg

Opublikowano

max lv w 1 dzien max 2. eq tez  latwo. server typowy pod pvp. lvl to ze jest 225 to nic nie znaczy. beda aktualizacje do wiekszego lvla i nowe sety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...