Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite World Championship 2016 - dyskusja

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugi mecz przegrali. :v Epsilon daje radę, świetnie zaczęli pierwszą rozgrywkę. Ogólnie zawiodłam się na graniu BaRRaCCuDDy w pierwszym meczu, bo drugiego widziałam tylko końcówkę. Uważam, że hunter C9 na SPL pokazał o wiele więcej, niż tutaj. Mnie brakuje tutaj AFK Gaming, mojego MVP z SPL.

No niestety. W sumie dziwi mnie to, że raz grają świetnie, a drugi - strasznie słabo, popełniając podstawowe błędy. Fakt, BaRRaCCuDDa w ogóle nie pokazuje swoich umiejętności na tegorocznych Mistrzostwach Świata, a szkoda. Chociaż dalej mam nadzieję, że Cloud 9 się ogarnie i pokaże na co ten team stać.

#Edit

2-1 dla Cloud. :) Brawo, świetna akcja BaRRaCCuDDy. 

Opublikowano

No niestety. W sumie dziwi mnie to, że raz grają świetnie, a drugi - strasznie słabo, popełniając podstawowe błędy. Fakt, BaRRaCCuDDa w ogóle nie pokazuje swoich umiejętności na tegorocznych Mistrzostwach Świata, a szkoda. Chociaż dalej mam nadzieję, że Cloud 9 się ogarnie i pokaże na co ten team stać.

#Edit

2-1 dla Cloud. :) Brawo, świetna akcja BaRRaCCuDDy. 

Dla mnie to jest co najmniej dziwne, że raz wygrywa Epsilon, a raz C9. ;)

Opublikowano

Dla mnie to jest co najmniej dziwne, że raz wygrywa Epsilon, a raz C9. ;)

No niestety, jest to bardzo dziwne. :) Poziom jest tak wyrównany, że każdy błąd może przesądzić o zwycięstwie.

A obecnie trwa dogrywka, lecz coś wątpię w uśmiech losu dla Cloud 9. 

Opublikowano

No i pech chciał, że Cloud 9 zagrał gorzej, popełniając sporo błędów. Szkoda, że tegoroczny finał SWC odbędzie się bez udziału amerykańskiej drużyny.

Najgorsze jest to, iż byli bardzo dobrze przygotowani, a mimo to ponieśli porażkę.

Teraz, patrząc realnie, Enemy raczej wygra - lepsza forma. 

Przecież C9 jest z Hameryki, a Epsilon jest europejski. 

Racja. :) 
Opublikowano

No i pech chciał, że Cloud 9 zagrał gorzej, popełniając sporo błędów. Szkoda, że tegoroczny finał SWC odbędzie się bez udziału europejskiej drużyny.

Przecież C9 jest z Hameryki, a Epsilon jest europejski. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A jednak Epsilon zgarnął tytuł Mistrzów Świata. Szkoda strasznie Cloud 9, które na początku grało rewelacyjnie. No i ten krótki, dosyć, występ drużyny Fnatic. 

W każdym razie ogólny poziom tegorocznych zawodów był bardzo wysoki, a organizacja, według mnie, bardzo dobra. :) 

PS Kiedy się kończy sezon 2 w Smite'cie? 

Opublikowano

A jednak Epsilon zgarnął tytuł Mistrzów Świata. Szkoda strasznie Cloud 9, które na początku grało rewelacyjnie. No i ten krótki, dosyć, występ drużyny Fnatic. 

W każdym razie ogólny poziom tegorocznych zawodów był bardzo wysoki, a organizacja, według mnie, bardzo dobra. :)

Ludzie na reddit piszą, że po SWC więc pewnie już niedługo.

VNp6c2U.png

Opublikowano

­

Dokładnie za 21 dni. 
Co do przegranej Cloud 9. Adapting odwalił świetną robotę podczas turnieju i między innymi w meczu z Cloud 9. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ludzie na reddit piszą, że po SWC więc pewnie już niedługo.

No tyle to wiem, ale chciałem dokładną datę. : )

­

Dokładnie za 21 dni. 

Co do przegranej Cloud 9. Adapting odwalił świetną robotę podczas turnieju i między innymi w meczu z Cloud 9. 

Dzięki wielkie.

No jakby nie patrzeć racja, Adapting grał fenomenalnie, ale mimo wszystko Cloud 9 był na podobnym poziomie. Szczególnie, że obstawiłem w grze Cloud 9 i Fnatic.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...