Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite World Championship 2016 - dyskusja

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

250px-Swc2016_logo.png?version=5d2ccbd9c

Po dotychczas rozegranych walkach na Mistrzostwach Świata 2016, można się spodziewać wielu nieoczekiwanych zwrotów akacji. Zacięta rywalizacja drużyn z całego świata trwa.

Zwycięstwo, a później porażka europejskiego teamu Fnatic - taka kolejność rzeczy nieznacznie zawiodła fanów. Czy pomarańczowe znaki na koszulkach pojawią się także w niedzielę?

Jakie są wasze typy zespołów w półfinale, a następnie zwycięskiej drużyny SWC 2016?

Osobiście obstawiam Cloud 9 i Paradigm w finale, chociaż trzymam kciuki za Fnatica. 

Opublikowano

Fnatic, Paradigm :yay:

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wielka szkoda, że Fnatic odpadł. :( Na początku szło im wyśmienicie, a później, drugi i trzeci mecz już całkowicie zawalili. 

Ja dalej obstawiam Paradigm i Cloud 9 w finale, chociaż Enemy też ma szansę. 

W każdym razie, wczorajszy pokaz umiejętności Cloud 9 mówi sam za siebie, kto zasługuje na tytuł Mistrzów Smite'a. 

Opublikowano

Nie śledzę za specjalnie mistrzostw Smite, ale widziałem jak Enemy gra, niszczy.

Fakt, Enemy zagrało świetnie, chociaż Cloud 9 jest zdecydowanie w lepszej formie. Jeżeli doszłoby do spotkania tych dwóch teamów w finałach, to byłoby bardzo ciekawie. :) 

Myślę jednak, że Paradigm wejdzie do ostatniej rywalizacji. 

Opublikowano

Fnatic to ez wygra, bo kto inny. :v

Fnatic już nie zagra, bo odpadł w ćwierćfinałach. 

Opublikowano

Fnatic już nie zagra, bo odpadł w ćwierćfinałach. 

Co się wczoraj działo? Bo akurat wczorajszy dzień rozgrywek pominęłam, widziałam tylko jakieś urywki na Twitchu.

Opublikowano

Co się wczoraj działo? Bo akurat wczorajszy dzień rozgrywek pominęłam, widziałam tylko jakieś urywki na Twitchu.

Wczoraj był dosyć ciekawy dzień, bo rozgrywki nabrały już konkretnego poziomu. Wszystko można wyczytać z tabeli, ale mimo wszystko polecam to zobaczyć z powtórki, bo akcje pewnych zespołów wywoływały gęsią skórkę. 

W pierwszej rundzie (Paradigm vs. Oh My God B) europejski zespół zwyciężył w dwóch rundach, eliminując tym samym przeciwników i przechodząc do półfinałów. 
Następnie była walka Enemy i Pain Gaming - tutaj również bez zaskoczenia, drużyna spod flagi USA rozgromiła brazylijską epikę, awansując do półfinałów.
Trzecia bitwa (Cloud 9 G2A vs. QG), to było dopiero zaskoczenie. Drużyna BaRRaCCuDDy dosłownie zmiażdżyła wrogów. Nie była to nawet gra, bo Cloud 9 siedział prawie cały czas pod bazą QG. Jednym słowem, Ameryka pokazała swoją moc. 
W starciu Fnatic kontra Epsilon Esports, niestety europejski team nie dał rady i przegrał dwukrotnie, odpadając z MŚ 2016.

W sumie wczorajszy dzień był niezwykle emocjonujący, ale też i delikatnie nudny, bo jedna drużyna była niszczona przez drugą. Ponadto organizatorzy zdecydowali się udostępnić tylko jeden kod na początku i ludzi nie czaili się już na nie. Wielka szkoda Fnatica, ale pozostaje jeszcze Cloud 9, który ma realne szanse na wygranie tego starcia.
Wyczekuję dzisiejszych potyczek, bo będzie ciekawie. ;) 
Opublikowano

Paradigm gra z Enemy i powiem Wam, że nie byłabym taka w 100% pewna, że to Paradigm wejdzie do finału. :v

/ raczej pozamiatane, Enemy ma jeszcze 5 wież i bije już feniksa Paradigm. :v

/ Enemy wygrali.

Opublikowano

mecz jest do 3 zwyciestw, wiec jeszcze wszystko może sie zdarzyć ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak na razie to jestem w szoku jak patrze na grę Enemy, bo tak dobrze jak na tym SWC to chyba jeszcze nie grali, no ale zobaczymy co będzie dalej, może Paradigm zrobi comeback :D 

Opublikowano

Nie wierzę w to, co ujrzałem. To zgranie i siła Enemy, coś niesamowitego. Nikt się nie spodziewał, że zaprezentują taki poziom umiejętności.

Ale jeszcze większym zaskoczeniem jest dla mnie dzisiejsza gra Cloud 9. Wczoraj wygrali bez problemu, a dzisiaj przegrywają... Mam nadzieję, że się obudzą, bo ta runda (pierwsza) należy do Epsilonu. 

Mistrzowskie wyjście z tak fatalnej sytuacji. Zwycięstwo Cloud 9! Brawo. 

Opublikowano

Tak, ale jeszcze mecz się nie skończył.

Poza tym picki Epsilon to po prostu MASAKRA. Merc, Chiron, Ymir i Zeus.

Edit         C9 się budzi :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie wierzę w to, co ujrzałem. To zgranie i siła Enemy, coś niesamowitego. Nikt się nie spodziewał, że zaprezentują taki poziom umiejętności.

Ale jeszcze większym zaskoczeniem jest dla mnie dzisiejsza gra Cloud 9. Wczoraj wygrali bez problemu, a dzisiaj przegrywają... Mam nadzieję, że się obudzą, bo ta runda (pierwsza) należy do Epsilonu. 

Mistrzowskie wyjście z tak fatalnej sytuacji. Zwycięstwo Cloud 9! Brawo. 

Drugi mecz przegrali. :v Epsilon daje radę, świetnie zaczęli pierwszą rozgrywkę. Ogólnie zawiodłam się na graniu BaRRaCCuDDy w pierwszym meczu, bo drugiego widziałam tylko końcówkę. Uważam, że hunter C9 na SPL pokazał o wiele więcej, niż tutaj. Mnie brakuje tutaj AFK Gaming, mojego MVP z SPL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...