Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MortalMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Dżolaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym wbic z ekipa, warto grac ? Nie obchodzi mnie ze to rework jakiegos tam serwa itp. Poprostu chce sie doweidziec czy warto czy sa bugi czy jest cos robic itp

Bugów brak, a czy warto sam ocenisz jak zaczniesz grać. Jak narazie dużym minusem jest mała ilość osób na serwerze. A co do tego "czy jest co robić" - zdziwiłbyś się, nie uzywajac bota i dropiąc, expiąc recznie może Ci co zająć jakoś ponad +/- 2/3 msc :P

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no bez przesady tak ciężko to nie jest po 3 dniach i już sa 170lvle za tydzień 250 będą tak myśle do tego raty dojda tylko musi więcej osob grac żeby eventy były

ZZZ

Opublikowano

nie no bez przesady tak ciężko to nie jest po 3 dniach i już sa 170lvle za tydzień 250 będą tak myśle do tego raty dojda tylko musi więcej osob grac żeby eventy były

Do 180-200 latwo sie expi - mapy. Od tamtych lvli expi sie na av2 po 3-4h na lvl przy dobrych wiatrach :)

Opublikowano

Prawda jest taka, że adminom nie opłaca sie banować botow bo taki ktos kto ostro boci automatycznie kupuje od graczy itemy z is ociekajac bogactwem xD.

I taki gracz wysle sms zeby miec te przykladowo 5kkk i wszyscy zadowoleni hahahaha ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Jak można być k*rwa takim idiotą i reklamować się już na forach? Co nie ma pieniążków na wykupienie YT czy też na FB? Jap*erdole co za paranoja. Serwer to gówno nie polecam...

3675614529387661455431.jpeg

5750514529387661455431.jpeg

Opublikowano

Jak można być k*rwa takim idiotą i reklamować się już na forach? Co nie ma pieniążków na wykupienie YT czy też na FB? Jap*erdole co za paranoja. Serwer to gówno nie polecam...

Zeby reklamowac sie na serwerze liczacym max 100 osób trzeba być idiotą. Więc myśle że to nie "wybryk" administracji tylko któregoś z graczy xD

Opublikowano

no masakra nie banuja wgl

W 3 dni zbanowałem 10 typa (11 zgłoszeń - 1 odrzucone, reszta przyjęte). A boty bez supportu na PW. Fear jest codziennie w grze.

Przecież to nie oni. xD

Opublikowano

Moby na mapach 110+ nie mają dmg, a w Grocie v2 ziny biją po 2k nie wiem kto to ogarniał haha

W grocie wchodzi Ci przeszywka i dlatego. Jak mniemam masz ponad 1k+ defa :P Lepiej expić mniej def + buff, lub po prostu zainwestować w 6-7 ^^ 

Opublikowano

W grocie wchodzi Ci przeszywka i dlatego. Jak mniemam masz ponad 1k+ defa :P Lepiej expić mniej def + buff, lub po prostu zainwestować w 6-7 ^^

Czyli lepiej zdjąć połowę eq, na szczęście mam to już za sobą xD

Opublikowano

ziomki nie narzekajcie buff 95 zrobić i luzem w 8h od 100 do 110 można wbic z pd exp lepszy dekko jak na pandorce na pandorce miesiąc 165bym wbijal i tu 1,5 tyg i mam bez jakiegoś no lifienia po 10/24h max a wiec spokojnie mysle ze do końca ferii 220-250 wbije . Bizu diaxy latwo zrobić bardzo i nowe zestawy bizu bardzo zachecaja jednak z nimi trochę ciężej na razie diaxy 9 mam no i ludzi trudno jest mało przyzwyczaiłem się no cos ale po południu w m1 jest szansa na jakies pvp i itp. bo  graczy no nawet 100osob online jest które widać tzn  wm1 nie więcej jak 20-30 no ale 100 może być

ZZZ

Opublikowano

Byłoby wszystko piękne i perfekcyjne gdyby nie :

- KD +9

- 6/7 na klase

Do reszty nie mam pretensji, jak zmieni się coś w tym kierunku to zawitam. :D

Opublikowano

Byłoby wszystko piękne i perfekcyjne gdyby nie :

- KD +9

- 6/7 na klase

Do reszty nie mam pretensji, jak zmieni się coś w tym kierunku to zawitam. :D

Co do kd +9 to masz racja, ale jesli chodzi o 6-7 to musza byc na klase, w koncu to jest odtworzenie pandory z jakimiś tam zmianami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...