Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MortalMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Dżolaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla niektórych bugiem jest to, że można wbić komendą /ski dowodzenie czy tam górnictwo więc pozdro xD

Grając od godziny 17 moge powiedzieć, że minusów na tym serwerze nie ma. No poza ilością graczy ale ze spokojem  :yay:

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzi gra dosc sporo :) ! pOLECAM SERVER W MIARE OK TYLKO MALE SPOTY SA SLABO METINY SIE RESPIA TAK JAK I BOSSY ALE TAK TO JEST OK I JESZCZE 200 ZMIANEK BY SIE PRZYDALO >.... u npc i koziki u npc

Opublikowano

super exp super serwer trzeba walczyc o topke już jest prawie 400os online a serwer 2h chodzi do jutra to +1k bd na 100%!

a potem sie obudziles?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

nie polecam tego ,,czegos"

1. drop losu szczescia ? pytam gdzie ... wbilem 100 lvl i ani jednego losu
2. aby dostac sie do komnaty pajaka potrzeba 5x skamieniale lzy (mialem 7 i glupi wilem tam) okazuje sie ze pajaki (duze czarne) maja dmg z dupy jedna grupka ubija mnie przy 900 defa i full 6/7 potwory
zapytalem gm czy tak ma byc to odpowiedzial : ,,a masz bufa ? " a gdy odpowiedzialem mu ze nie bede robil bufa na serwie eas/med to odpowiedzial ze nikt inny nie ma problemu z tym dungiem tylko ja ..(a moby z hita 3k+) 
3. drop tych przepustek ... tragedia 
4. drop sztabek od 90- 100 w av2 (20 x 10kk 12x 15kk i 23x 2kk) co nie starcza praktycznie na nic
5. drop stalek, eq 65 lvl (do przetworzenia) jest zupelnie masakryczny ... dropic mozna w red (metki maja tam 1h resp) lub dt (ktore jest jak na pl i z ripka leci tylko szkata nic wiecej)

6. od poziomu 80 - 90 ( bo niby od 90 jest av1) expi sie w v2 pajaki ... (mozna wejsc do av1 przez tp w dolinie ponizej 90 ale ok )
7. bonusy naprawde pasuja tutaj jak na ten typ serwera (4 stopnie .. mozna powiedziec ze 5)
8. exp powyzej 100 lvl to tez tragedia ale nie sprawdze jak jest dalej bo juz tu nie zagram
9. anty exp w is (w grze go nie ma zeby sobie nadropic sztab zainwestuj)
10. brak ++ na tym serwerze .. naprawde wszystko jest zle zrobione...
11. nie wiem czy tylko mi ale przed kazdym wlaczeniem metka musialem ustawiac rozdzielczosc bo standardowo otwieralo mi najmniejsza..
12. easy/med a w topce jakos lvl nie leca za szybko ..
13. ciekawi mnie jak wyglada tutaj z ulepszaniem skoro od 75 lv do 100 polecialy mi tylko 3 brochy i 2 krete klucze
14. brak zwoju egzo, byla mozliwosc ulepszania komendami 
15. resp bosow na mapach tez nie powala
16. pomiedzy syfem ktory leci w duzych ilosciach od 1 - 70 lvl znajduje sie sakwa szczescia, skamieniala lza i sztabki .. powodzenia w szukaniu 
17. prawdopodobnie kolejne dungeony rowniez sa ciekawie zrobione pod wzgledem dmg :)}
18. dt nie jest prywatne i czeka sie na metka :) fajna opcja na zdobycie stalki/truty itd.
19. dmg mobow w av1/av2 jest duze (przy full abs jakie moglem zrobic miecze strzaly magia nie dawalem rady ubic calego spota bez gleby)
20. moby momentalnie po wstaniu zaczynaly bic.. nie bylo nawet czasu wejsc na rumaka i uciec
21. cheaty wszedzie... wh ninja hack i mod .. (WSZEDZIE)
22. serwer i tak niedlugo padnie bo nie bedzie na nim graczy :) 

podsumowujac chcesz zaczynac gre tutaj? smialo ale szykuj sobie bufa, zaladuj w is, szukaj igly w stogu siana (patrz pkt. 16) i graj z 30 osobami :)

elo

Opublikowano

2. aby dostac sie do komnaty pajaka potrzeba 5x skamieniale lzy (mialem 7 i glupi wilem tam) okazuje sie ze pajaki (duze czarne) maja dmg z dupy jedna grupka ubija mnie przy 900 defa i full 6/7 potwory

zapytalem gm czy tak ma byc to odpowiedzial : ,,a masz bufa ? " a gdy odpowiedzialem mu ze nie bede robil bufa na serwie eas/med to odpowiedzial ze nikt inny nie ma problemu z tym dungiem tylko ja ..(a moby z hita 3k+) 

4. drop sztabek od 90- 100 w av2 (20 x 10kk 12x 15kk i 23x 2kk) co nie starcza praktycznie na nic

5. drop stalek, eq 65 lvl (do przetworzenia) jest zupelnie masakryczny ... dropic mozna w red (metki maja tam 1h resp) lub dt (ktore jest jak na pl i z ripka leci tylko szkata nic wiecej)

6. od poziomu 80 - 90 ( bo niby od 90 jest av1) expi sie w v2 pajaki ... (mozna wejsc do av1 przez tp w dolinie ponizej 90 ale ok )

7. bonusy naprawde pasuja tutaj jak na ten typ serwera (4 stopnie .. mozna powiedziec ze 5)

8. exp powyzej 100 lvl to tez tragedia ale nie sprawdze jak jest dalej bo juz tu nie zagram

11. nie wiem czy tylko mi ale przed kazdym wlaczeniem metka musialem ustawiac rozdzielczosc bo standardowo otwieralo mi najmniejsza..

13. ciekawi mnie jak wyglada tutaj z ulepszaniem skoro od 75 lv do 100 polecialy mi tylko 3 brochy i 2 krete klucze

16. pomiedzy syfem ktory leci w duzych ilosciach od 1 - 70 lvl znajduje sie sakwa szczescia, skamieniala lza i sztabki .. powodzenia w szukaniu 

17. prawdopodobnie kolejne dungeony rowniez sa ciekawie zrobione pod wzgledem dmg :)}

18. dt nie jest prywatne i czeka sie na metka :) fajna opcja na zdobycie stalki/truty itd.

19. dmg mobow w av1/av2 jest duze (przy full abs jakie moglem zrobic miecze strzaly magia nie dawalem rady ubic calego spota bez gleby)

20. moby momentalnie po wstaniu zaczynaly bic.. nie bylo nawet czasu wejsc na rumaka i uciec

podsumowujac chcesz zaczynac gre tutaj? smialo ale szykuj sobie bufa, zaladuj w is, szukaj igly w stogu siana (patrz pkt. 16) i graj z 30 osobami :)

elo

Ty kolego chyba jakiś upośledzony jesteś. Jedyne na co warto odpowiedzieć tutaj to to, że losy dropią z ripera, azraela, pustynnego żółwia i chyba tego bossa na nowej mapie a no i berana

reszta to śmiech. Idz lepiej zagraj na jakimś easy easy bo jak coś jest trudniej do zrobienia to jest płacz. DMG JEST ZA DUŻE śmiech xD

Opublikowano

1. drop losu szczescia ? pytam gdzie ... wbilem 100 lvl i ani jednego losu ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. LOSY DROPIA ZE SMOKA I METKOW NA MAPACH 110+.

zapytalem gm czy tak ma byc to odpowiedzial : ,,a masz bufa ? " a gdy odpowiedzialem mu ze nie bede robil bufa na serwie eas/med to odpowiedzial ze nikt inny nie ma problemu z tym dungiem tylko ja ..(a moby z hita 3k+) ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. A HWANGI, EQ SMOKA I BONY w 6/7 PEWNIE NA SERWERZE DODANE SA ZEBY SOBIE PO PROSTU BYLY ? W KOMNACIE ZAWSZE BYLY SILNE MOBY.

3. drop tych przepustek ... tragedia ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. TO NIE JEST SERWER EASY, poza tym dropia od 60+ i pewnie te co masz polecialy ci przez nascie lvli wiec czemu narzekasz?

4. drop sztabek od 90- 100 w av2 (20 x 10kk 12x 15kk i 23x 2kk) co nie starcza praktycznie na nic ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. TO NIE JEST SERWER EASY, ZROB DROPA

5. drop stalek, eq 65 lvl (do przetworzenia) jest zupelnie masakryczny ... dropic mozna w red (metki maja tam 1h resp) lub dt (ktore jest jak na pl i z ripka leci tylko szkata nic wiecej)ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. I MEtKI NA MAPACH 110+

6. od poziomu 80 - 90 ( bo niby od 90 jest av1) expi sie w v2 pajaki ... (mozna wejsc do av1 przez tp w dolinie ponizej 90 ale ok ) ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. CIESZ SIE :)

7. bonusy naprawde pasuja tutaj jak na ten typ serwera (4 stopnie .. mozna powiedziec ze 5) ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY.

8. exp powyzej 100 lvl to tez tragedia ale nie sprawdze jak jest dalej bo juz tu nie zagram ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY.

9. anty exp w is (w grze go nie ma zeby sobie nadropic sztab zainwestuj) ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. CZEKAJ NA EVENTY I SWIATECZNY DROP.

10. brak ++ na tym serwerze .. naprawde wszystko jest zle zrobione... CHYBA NIE GRALES NA JEGO POPRZEDNIKACH, NA KTORYCH NIKT NIE NARZEKAL NA NIC Z TYCH RZECZY.

12. easy/med a w topce jakos lvl nie leca za szybko .. ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. LVLE 100-110 to nie jest 15min expienia.

13. ciekawi mnie jak wyglada tutaj z ulepszaniem skoro od 75 lv do 100 polecialy mi tylko 3 brochy i 2 krete klucze Faktycznie, chyba leca troche gorzej :)

15. resp bosow na mapach tez nie powalaZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY.

16. pomiedzy syfem ktory leci w duzych ilosciach od 1 - 70 lvl znajduje sie sakwa szczescia, skamieniala lza i sztabki .. powodzenia w szukaniu  ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY.

17. prawdopodobnie kolejne dungeony rowniez sa ciekawie zrobione pod wzgledem dmg :)} ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY.

18. dt nie jest prywatne i czeka sie na metka :) fajna opcja na zdobycie stalki/truty itd. ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY.

19. dmg mobow w av1/av2 jest duze (przy full abs jakie moglem zrobic miecze strzaly magia nie dawalem rady ubic calego spota bez gleby) ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. ZROB EQ.

20. moby momentalnie po wstaniu zaczynaly bic.. nie bylo nawet czasu wejsc na rumaka i uciec ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. CIESZ SIE ZE MASZ TERAZ FULL HP PO WSTANIU, A NIE JAK KIEDYS 0 :)

21. cheaty wszedzie... wh ninja hack i mod .. (WSZEDZIE) ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A tak serio, to nagraj i wyslij adminom :)

PODSUMOWYWUJAC.

1. ZAWSZE TAK BYLO, PRZEZ 5 LAT PANDORY

2. Nagrales sie na serwerach easy i oczekujesz ze tutaj tez tak bedzie. Na serwerach tego typu zawsze trzeba sie badziej nameczyc zeby cos osiagnac, i to jest chyba dobre? :)

3. Jesli ci cos nie odpowiada, a twoje umiejetnosci gry opieraly sie na pobraniu moda, to moze poszukaj faktycznie innego serwera. :)

4. Serwer kompletnie nie jest pod IS. Tanszego ISa nie widzialam nigdzie, a i bez niego mozna sie obejsc.

5. Gralam na Pandorze przez dlugi czas, nic z tych rzeczy nie jest dla mnie problemem, ani nowoscia, POLECAM KAZDEMU, komu rownie dobrze gralo sie na poprzednich odslonach. I radze nie zwracac uwagi na komentarze osob, ktore nigdy nie mialy stycznosci z tym serwerem :)                                   .

elo ELO

Opublikowano

elo

A cos Ty kolego chciał od serwera, który ma być następcą Pandory, czy Elite. Tu wiedzę jest praktycznie 90% tego samego.  Tam to był czad, wieczny zapierdol by eq, lvl zdobyć. Żadnego Anty-expa (to z eventów) eq z początku się robiło miesiącami max lvl tak samo, a gdy już dorobiłeś się swego mogłeś postać w m1 i patrzeć jak ludzie kozaczą do Ciebie i same missy lecą.. ;) Bo najlepiej teraz widać ludzie by chcieli wbić na serwa i mieć od razy max lvl z full eq... Sztabki Ci nie dropią ? juz mam 2.5kkk co na Pandzie w 1 dzień na starcie było trudno zdobyć. Nie możesz ubić bossa, człowieku eq zrób, ja z 750 deffa ide sam. A że cheaty są ? te dzieciaki są tak nauczeni w naszym kraju by mieć wszystko łatwo, to będą próbować wszystkich rzeczy. 

­

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Jak ktoś lubil pandore to serewer idalny dla niego mi się osobiście bardzo  podoba gram od wczoraj od 17 i mam 60lv może to maly lv ale mam całego biologa skończonego . Nie jest to serwer na  1-2 dni jak jak kolega pisal wyżej ze chciałby żeby wszystko było 20razy latwiejsze tak to by gracze wbili 250 2-3dni pvp i skasowali serwer a tu trzeba się trochę pomeczyc naprawdę jest to bardzo dobry serwer truciaka  zawsze było na Pandorze b ciężko zdobyc i była bardzo bardzo droga . No jedynie z tymi kretymi kluczami i broszkami no fakt slabo leca ale może gm podkręci o jakies 50% i bd dobrze

ZZZ

Opublikowano

Kurde tak się zastanawiam czy zaczynać grać tutaj. Bo niepokoi mnie ilość osób online. A przeważnie serwery z taką ilością graczy szybko padają.

Opublikowano

Kurde tak się zastanawiam czy zaczynać grać tutaj. Bo niepokoi mnie ilość osób online. A przeważnie serwery z taką ilością graczy szybko padają.

Jeśli lubisz marnować swój czas to śmiało ale osobiście odradzam, grałem, nie polecam.

Opublikowano

za tydzien bedzie gra solo

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

za tydzien bedzie gra solo

Tak jak kolega, niedługo będzie tryb singleplayer.

Nawet na starcie była garstka osób, a przynajmniej tak to wyglądało bo pewności oczywiście nie mam.

Opublikowano

ile osób gra?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...