Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MortalMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Dżolaos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serio nie dalo sie dodac 4slotow do eq czy chcieliscie byc oldshoolowi?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Bug,Bug i Czas reakcji masakryczny. Szamani i ninje nie mogą expić, niepoblokowane komendy na zabijanie lvli 1-14, nieśmiertelność w pvp, wbijanie skilli komendami :P

zapomniales dodac jeszcze o dropie :) wystarczy wbic na serwer i zebrac jeden spot :) a nie odnajdziesz niczego ...

lagi na serwerze .. (to nie wina mojego neta)

te wszystkie bugi swiadcza o jakosci serwera .. 

zeby sztabki nie lecialy do eq... i te sakwy szczescia to masakra ... powodzenia w szukaniu (chodzi mi o sakwy itd. same sztabki na ziemi sa ogromne)

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer, otóż nie będę ukrywał że jest troszkę niedopracowany, ale spokojnie serwer dopiero co wystartował, możecie się spodziewać aktualizacji wprowadzającej poprawki oraz wielu udoskonaleń, które nadadzą wielkiego potencjału serwerowi! 

x

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer, otóż nie będę ukrywał że jest troszkę niedopracowany, ale spokojnie serwer dopiero co wystartował, możecie się spodziewać aktualizacji wprowadzającej poprawki oraz wielu udoskonaleń, które nadadzą wielkiego potencjału serwerowi! 

Troszke niedopracowany ? hahahahahahaah działające komendy masa bugów z którymi nie da się grać. 

Ale to tylko jest troszke niedopracowane. 

Opublikowano

Naprawde kiepska parodia pandorki takie szczere 2/10.

Jak zobaczylem wypowiedz adma ze jutro albo w nocy dodadza inne bronie 30 jak fms czy rib to je*łem xD

Dodatkowo drop syfu tragedia. Brak antyexpa. Zmianki sie nie stackuja i znikaja a u npc jest jedna sztuka.

Myslalem ze to bedzie naprawde fajny serwer ale już widze że te 100online to bedzie dobry wynik na dniach...

Opublikowano

Ale syf... Następny serv co chce wyssać kasę od graczy po napisaniu tego ze jest kopia Pandory... Nie polecam , duzo bugow i malo ludzi.

400 luda widze to ok na serwe bez reklamy, syf ? zrobiłeś coś lepszego ? dużo bugow ? możesz wymienić, jak dużo to chociaż 10 ?

Przez takie osoby jak Ty ludzie olewają serwy, a nawet nie sprawdzą.

takim userom powinno się dawać warmy, a nie ludzą co polecają serwery(drodzy moderatorzy).. 

wbiłem, jest ok, nie ma się czego czepiać, powodzenia

­

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Powiedzcie mi jakie tu jest dodatkowe zabezpieczenie ze mod od kamera nie chce zalogowac?

Pong standardowy porty itp tak samo.

Pomogl by ktos w temacie?

Edit:juz sobie poradzilem

Opublikowano

Ziomek nei narzekaj jest rywalizacja 250lv to się liczy możesz być top 1 masz szanse czego więcej chcieć? i tak żaden lepszy serwer w tym tyg nie startuje

ZZZ

Opublikowano

Jeden z bardziej niedopracowanych serverów na jakich grałem...

to ty chyba nie grałeś na Esei

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...