Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musaigen no Phantom World - dyskusja

indywidualistaA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@indywidualistaA

Jakby już coś było związanego z romansem w co trochę wątpię (romans to już prędzej w Shoujo-tachi :P) to jak myślisz, z kim? albo z kim chciałbyś najbardziej, żeby był główny bohater? xD

nie wyróżnia się zbytnio z tłumu, ale przyjemnie się ogląda

Dokładnie :D

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@indywidualistaA

Jakby już coś było związanego z romansem w co trochę wątpię (romans to już prędzej w Shoujo-tachi :P) to jak myślisz, z kim? albo z kim chciałbyś najbardziej, żeby był główny bohater? xD

Dokładnie :D

Mai x Rena - to byłby świetny paring :D :D A wracając do pytania, myślę, że byłoby to Mai x Haruhiko :P A jaki bym chciał, to w sumie mi obojętne ;) Byle nie zjebać tego i będzie git :P A u ciebie jak to wygląda? :P

ps. zacząłem oglądać Btooom.. Początek jak w jakimś Predatorze xD

gfgdf

Opublikowano

Mi też to obojętne, oby to było dobrze zrobione. 

PS.

Czekam i czekam na kontynuację BTOOOM i się doczekać nie mogę xD 

Opublikowano

Mi też to obojętne, oby to było dobrze zrobione. 

PS.

Czekam i czekam na kontynuację BTOOOM i się doczekać nie mogę xD 

Wiadomo ile będzie odcinków? Pewnie 12, a zdziwiłbym się jakby było 24 :P

Zakładam, że jest zakończone w połowie? :v A szkoda, świetnie się ogląda :P 

gfgdf

Opublikowano

­@indywidualistaA

Livechart podaje, że 13, na malu nie jest napisane.

Ta, w połowie :( Podobno nagromadziło się trochę materiału więc może powstanie drugi sezon... kiedyś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przerażają mnie te cienkie głosiki loli, aż ciarek można dostać... (mówię tu o Kurumi, btw. kto tłumaczy nazwiska? xD) A sam odcinek taki sobie. Tylko tak się zapytam, skąd ta nauczycielka nagle się przy nich znalazła xD? (zaraz po finałowej walce)

gfgdf

Opublikowano

Obecnie najgorsze Anime jakie widziałem. Ocena nie wyjdzie wyżej niż 2/10. (Zawiera spoilery do odcinka 6)

Muzyka - 1/10

- Totalnie niewpasowana w klimat walk. Podczas słuchania i oglądania miałem pewność, że każda walka będzie wygrana.

Fabuła - 1/10

- Szukanie po mieście poje*anych widm, które jedne są lampami tańczącymi limbo, a drugie to smok który atakuje kurniki.. Ja pier*ole.. Ogołem jest również bardzo przewidywalne, przykład: Bohaterka dostaje po dupie oczywiście w ostatnim momencie podbiega bohater, ratuje ja i widmo znika (Odcinek 6).

Kreska - 3/10

- Normalna, niczym nie powala.

Postacie - 3/10

- Chyba jedyny powód dla której dalej oglądam tą serię. Oczywiście chodzi tu o Mai i o Reinę. Tylko to mnie w tym całym syfie trzyma, nic więcej. Niemówiąc o bohaterze, który jest kolejną kompletną ciamajdą bez kondycji, bez żadnych umiejętności walki.

Oczywiście niepominę naszej Sensei, która zawsze w najbardziej potrzebnych momentach pojawa się z dupy.. Po prostu żałosne.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVereX.

Zdecydowanie był przesłodzony, potwierdzam xD ­

Nie dałem rady go dokończyć ;-;

Opublikowano

@indywidualistaA

Cały odcinek Haruhiko x Kurumi.

W sercu tej małej, co ma Alberta czy jak on tam się nazywa

pełno misiów

Ja obejrzałem odcinek, ale jak ktoś nie może, może iść do następnego. Bardzo dużo nie wnosi do całej serii, no tylko

ta mała stała się dzielna, zaczyna współpracować, pokonała miśka Sledziucha

takie tam xD

Opublikowano

Ale lipa. Myślałem że będzie coś grubszego , albo jakiś romans dodadzą. Chyba do kosza pójdzie po ostatnim odcinku....

Opublikowano

Za to odcinek 7 był jednym z ładniejszych dla oka <3

Czuć tą niepozorną walkę o głównego bohatera, nadal jest możliwość rozwinięcia wątku miłosnego!

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy, wątpię w to, że dostaniemy jakiś wątek miłosny, a jeśli już, to coś z poziomu znanego nam (na nieszczęście) anime Hyouka czy Kyoukai no kanata - czyli jak spieprzyć wątek miłosny w wykonaniu KyoAni.

gfgdf

Opublikowano

Anime gówno i dupa, najgorsze jakie widziałem. To już 13121231231 odrzegwany kotlet w internetach.. Dziękuje.

Poniekąd rozumiem to uczucie :P

Dobra, chciałbym medal za spostrzegawczość... To anime nie ma fabuły (cóż, poniekąd spodziewałem się, że jej nie dostaniemy). Kolejne anime, gdzie "fabuła", a raczej wątek, zaczyna się i kończy na jednym odcinku. Więcej niż na 6/10 to anime nie zasługuje, wątpię, by ta ocena mogła się zmienić na lepsze. Cóż, kolejny marny (nawet nie) średniak studia KyoAni.

gfgdf

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...