Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYNIKI] Świąteczny konkurs z działem FanART

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie powiem, że nie cieszę się z wyróżnienia i bardzo dziękuję za kubek.

Jednak muszę wyrazić swoje zdanie, bo według mnie nie powinna zostać dopuszczona praca osoby z parasolką, która ma tylko JEDEN POST(ten w temacie z konkursem). Nie mogę tutaj oskarżyć Jury, ani nikogo innego, ale powinno to moim zdaniem dać do myślenia.

PS. miało być TRADYCYJNE, więc jaka obróbka w komputerze, to nei powinno być dopuszczalne...

Tak samo jak pisałem o robieniu zdjęcia centralnego (prostu z góry), ponieważ inaczej można oszukać i ukryć niedoskonałości swojego rysunku. 

To tak samo można poprawić skazy, kontury itp. a jak ktoś jest obeznany z photoshopem to na pewno wie jak poprawić rysunek i zrobić to tak, żeby nie było to widoczne (obróbka komputerowa).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale zauważ, że jest Lider MGT i Moderatorką FA, a te rangi nie są darmowe (i nie których są ^^).

Wiemy oczywiście, że Kagura jest "najlepszą" kobietą która rysuje i "maluje" obrazki.

Dalej nie widzę sensu tego konkursu.

jezu zamknij juz morde

Opublikowano

PS. miało być TRADYCYJNE, więc jaka obróbka w komputerze, to nei powinno być dopuszczalne...

Tak samo jak pisałem o robieniu zdjęcia centralnego (prostu z góry), ponieważ inaczej można oszukać i ukryć niedoskonałości swojego rysunku. 

To tak samo można poprawić skazy, kontury itp. a jak ktoś jest obeznany z photoshopem to na pewno wie jak poprawić rysunek i zrobić to tak, żeby nie było to widoczne (obróbka komputerowa).

Myślę to samo, prace tego typu nie powinny być brane pod uwagę, bo zbyt dużo mogą zmienić nawet takie małe akcje, ale nie wolno też rozpamiętywać i trzeba po prostu to przegryźć.

Gratuluję bardzo! I zdecydowanie najbardziej podoba mi się praca za miejsce 3, bo jest według mnie najbardziej oryginalna (a chyba chodziło o koncept, a nie samo wykonanie :P ) 

Opublikowano

To, że Kagura będzie na podium to już było wiadomo zanim konkurs się w ogóle zaczął, ale, żeby dać główną nagrodę osobie z jednym postem to trochę przykre.

Żeby nie było, to gratuluję zwycięzcom. (a czy było sprawiedliwie to już was Bozia osądzi)

Opublikowano

w jaki sposób praca kagury została dopuszczona? o ile wiem, tradycyjny sposób to chyba kartka i ołówek a nie tablet?

Moja praca była robiona metodą tradycyjną, przy użyciu ołówka, węgla, cienkopisu, kredy i markera. Jedyne co zrobiłam na komputerze, to rozjaśniłam prace bo była niestety trochę paluchami pobrudzona (było to dozwolone, a w żaden sposób nie wpłynęło na widoczność i odbieranie postaci).

Anyway.

Gratulacje dla pozostałych. Szkoda, że tak wiele zdolnych rysowników nie odwiedza naszego FanArt, a pojawia się tylko w trakcie konkursów.

igNMhIy.png

Opublikowano

jezu zamknij juz morde

Ała, zabolało! (polecam iść do psychatry, bo masz... sam nie wiem co masz, bo jest tego wiele).

Będą pojawiały się jakieś inne konkursy z FanArt? Coś z farb?

Opublikowano

Ała, zabolało! (polecam iść do psychatry, bo masz... sam nie wiem co masz, bo jest tego wiele).

Będą pojawiały się jakieś inne konkursy z FanArt? Coś z farb?

Przecież w tym konkursie można było użyć farb :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Gratulacje.

Nie wiem jak Wam się udało przebić moją prace, nie wierze w to.

jedna z najtrudniejszych prac z którą przyszło mi walczyć o wyróżnienie

Opublikowano

Dobrze że nie rysowałam, jak widze te prace to aż pozazdrościć ;p

Gratulacje

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

@Kagura

Hej, czemu na Twoim rysunku, postać z profilu ma rękę Hulka?

A na pozostałych zgrabne dłonie? Strasznie mnie to gryzie,bo

całokształt jest bardzo ładny.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

@Kagura

Hej, czemu na Twoim rysunku, postać z profilu ma rękę Hulka?

A na pozostałych zgrabne dłonie? Strasznie mnie to gryzie,bo

całokształt jest bardzo ładny.

To się nazywa perspektywa. Co jest bliżej, tym jest większe, co dalej, tym jest mniejsze.

igNMhIy.png

Opublikowano

Kto pisał tą krytykę/opinie o pracach?

Ja

Gościu, wkurzasz mnie powoli i inne osoby w tym temacie. Przyjmij do siebie to że nie byłeś najlepszy (nie mówiąc o decenieniu wyróżnienia) i daj już spokuj. 
Naprawdę wzruszyła mnie Twoja historia. Odejmij sb internet od ust to może będziesz miał na gaz.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Ja

Gościu, wkurzasz mnie powoli i inne osoby w tym temacie. Przyjmij do siebie to że nie byłeś najlepszy (nie mówiąc o decenieniu wyróżnienia) i daj już spokuj.
Naprawdę wzruszyła mnie Twoja historia. Odejmij sb internet od ust to może będziesz miał na gaz.

jak wstanę zaraz to nie będzie ci do śmiechu analfabeto, ja tu mam pod ręką zapalnik jeszcze chwila i to wszystko pierdolnie, piszę kto ci dał prawo do pisania krytyki której jesteś kompletnie słaby 

NIKOGO NIE OBRAZIŁEM WYRAZIŁEM SWOJE CENNE UWAGI

Opublikowano

jak wstanę zaraz to nie będzie ci do śmiechu analfabeto, ja tu mam pod ręką zapalnik jeszcze chwila i to wszystko pierdolnie, piszę kto ci dał prawo do pisania krytyki której jesteś kompletnie słaby 

NIKOGO NIE OBRAZIŁEM WYRAZIŁEM SWOJE CENNE UWAGI

Ty na pewno zrobiłbyś to lepiej, i kolego jak wypominasz błędy pisowni to zadbaj o to w swojej wypowiedzi.

Koniec tematu.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...