Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYNIKI] Świąteczny konkurs z działem FanART

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

161621452083465945952.jpeg

Witajcie!
Święta święta i po świętach ;)
Mamy nadzieję że każdy spędził ten czas wśród bliskich, w ciepłej rodzinnej atmosferze.
Z góry dziękujemy za wszystkie złożone prace. Wszystkim, stałym bywalcom jak i nowym twarzom w naszej społeczności, którzy zdecydowali się wziąć udział w konkursie.
Konkurs był dowodem na niebywałą kreatywność oraz umiejętności użytkowników. Wybór zatem nie był prosty a zwycięzcy prześcigali się o włos ;)
Przejdźmy zatem do wyników.

579631452082505945952.png

Miejsce pierwsze oraz tablet Wacom Intuos Pro S + kubek oraz plakietke Best Member zdobywa @1361622928-U485574.pngdanwy z postacią:
Erioth the dark elf

468131452082626945952.jpeg

Ta praca szczególnie przykuła naszą uwagę. Widać wysoki poziom studium ciała jak i kunszt rysowniczy zaobserwowany w światłocieniu. Postać budząca lekką grozę a zarazem majestatyczna, budząca respekt. Naszą uwagę zwróciła również
zbroja, bardzo logicznie zaprojektowana.
Ta propozycja niezaprzeczalnie zasłużyła na pierwszą nagrodę ;)
...

861191452082505945952.png

Miejsce drugie oraz monitor AOC i2369Vm + kubek oraz plakietke Black Member zdobywa @Kagura z postacią:
Shiro

250111452082626945952.jpeg

Dokładność szczegółu, realizm i przede wszystkim urokliwa postać. To wszystko złożyło się na przyznanie pracy drugiej nagrody.
Szczegółowo zaplanowane szaty oraz zdobienia niewątpliwie dodają uroku charakterowi.
...

177121452082505945952.png

Miejsce trzecie oraz słuchawki Razer Kraken 7.1 Chroma + kubek oraz plakietkę Gold Member zdobywa @GeekOn z postacią:
Kaźmierz

457141452082626945952.jpeg

Ta postać, z pewnością budzić ma groze. Charakter łączy w sobie coś z mrocznego rycerza oraz mnicha. Ta kontarstowość oraz skrzętne wykonanie szczegółu cieńkopisem, przesądziła o przyznaniu nagrody tej pracy.
...

Z racji tak wyrównanego poziomu i wielu złożonych prac, postanowiliśmy nadać również wyróżnienia ;)

306041452082861945952.png

Wyróżnienie oraz kubek otrzymują użytkownicy:
@016critic

175461452083016945952.jpeg

@JacoH

817471452083016945952.jpeg

oraz @Str.

155201452083016945952.jpeg

...

Wszystkim zwycięzcom gratulujemy!

Jeszcze raz dziękujemy za każdą złożoną prace. Mamy nadzieję że nagrody będą wam służyć w codziennej pracy, pomogą się rozwijać i umilą chwile spędzone na forum.
Wszystkim życzymy zapału do pracy i samych sukcesów na nowy rok :)

Pzdr.
Organizatorzy.

Wszyscy zwycięzcy oraz osoby wyróżnione proszone są o kontakt z @Lord Makin poprzez PW, w celu uzgodnienia adresu wysyłki ;)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestem pod wrażeniem, prace na bardzo wysokim poziomie

gratulacje :)

Opublikowano

Na prawdę dobry poziom !! Gratulacje !

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Trochę konkurs nie pomyślany. Moderator FanArt (i Lider MGT) zdobywa nagrodę.

Sam chciałem wziąć udział, ale uznałem że to byłoby żałosne. Nawet dwudziestego miejsca bym nie zajął z takimi pracami.

gz

@Atacama

Opublikowano

Trochę konkurs nie pomyślany. Moderator FanArt (i Lider MGT) zdobywa nagrodę.

Sam chciałem wziąć udział, ale uznałem że to byłoby żałosne. Nawet dwudziestego miejsca bym nie zajął z takimi pracami.

gz

@Atacama

I co z tego? Nie była w jury, więc mogła brać udział. O stronniczości na 100% nie można powiedzieć. Poza tym nie zaprzeczysz, że praca Kagury była świetna. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

I co z tego? Nie była w jury, więc mogła brać udział. O stronniczości na 100% nie można powiedzieć. Poza tym nie zaprzeczysz, że praca Kagury była świetna. ;)

Ale zauważ, że jest Lider MGT i Moderatorką FA, a te rangi nie są darmowe (i nie których są ^^).

Wiemy oczywiście, że Kagura jest "najlepszą" kobietą która rysuje i "maluje" obrazki.

Dalej nie widzę sensu tego konkursu.

Opublikowano

Ale zauważ, że jest Lider MGT i Moderatorką FA, a te rangi nie są darmowe (i nie których są ^^).

Wiemy oczywiście, że Kagura jest "najlepszą" kobietą która rysuje i "maluje" obrazki.

Dalej nie widzę sensu tego konkursu.

Ech... Dobre podejście. :makka: Jak odpowiednio się napracujesz, będziesz spełniać wymogi bycia moderatorem, to rangę dostaniesz. Tyle odnośnie tego.

Poza tym Kagura akurat bardzo dobrze rysuje, a grafikę ma w małym palcu. Chyba nie widziałeś jej projektów i nie wiesz, jakie ma doświadczenie. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ech... Dobre podejście. :makka: Jak odpowiednio się napracujesz, będziesz spełniać wymogi bycia moderatorem, to rangę dostaniesz. Kagura akurat bardzo dobrze rysuje, a grafikę ma w małym palcu. Chyba nie widziałeś jej projektów i nie wiesz, jakie ma doświadczenie. :)

Przecież widzę jak ona rysuje. xD Noo wiem, ale z taką pracą to masakra coś wygrać. Ciągle jakieś wspaniałe nagrody tylko w dziale FanArt...

Opublikowano

właściwie to tylko jedna użytkowniczka forum zdobyła nagrodę bo 1 i 3 to turyści

Ale jak pisać krytykę to poprawiłbym co nie co :P

Widać wysoki poziom studium ciała jak i kunszt rysowniczy zaobserwowany w światłocieniu. Postać budząca lekką grozę a zarazem majestatyczna, budząca respekt. Naszą uwagę zwróciła również
zbroja, bardzo logicznie zaprojektowana.

To miał być koncept czy ładny obrazek? bo nadal nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat konkursu :P

Dokładność szczegółu, realizm i przede wszystkim urokliwa postać. To wszystko złożyło się na przyznanie pracy drugiej nagrody.

To nie realizm

Ta postać, z pewnością budzić ma groze. Charakter łączy w sobie coś z mrocznego rycerza oraz mnicha. Ta kontarstowość oraz skrzętne wykonanie szczegółu cieńkopisem, przesądziła o przyznaniu nagrody tej pracy.
...

aha czyli chodziło o ładny obrazek, bo czarne miejsca jak można przenieść na model 3d

Nie mniej jednak bardziej wolałem żeby wygrał @JacoH

Gratuluje też @Kagura ale nie zasłużyłaś na drugie, a na 3 miejsce.  Perfidnie po znajomości .. 2;x

Dajcie konkurs z digital paintingu zróbcie temat jak artyści wykonują prace krok po kroku (żeby nie było oszustów) i konkurs DLA UŻYTKOWNIKÓW forum nie dla turystów

#jestemswiety #alllahjestspoko #pilemznimpiwo #ktozpolicjitenskacze #osmieszylimnie #szukamdziewczyny #Julliettajestmojazona #atacamatomojmaz #niejestemgejem #taknaprawdelordmakinjestmoimprzyjacielem

hohoho  :D Jestem wielce rad i cóż .. i również serdecznie wszystkim gratuluję  :D

weź mnie nie wkurwiaj

Opublikowano

@KamyczeK. skoro konkurs ci nie odpowiada, to po co się tutaj wypowiadasz ? dysymulacja ? 

Moim zdaniem, prace które zajęły podium i te wyróżnione, zasłużyły na nagrody.  

Ogólnie to nie rozumiem tutaj twojego podejścia do prac które wygrały, myślisz że to było ustawione ? więc nie, jesteś w błędzie.

Ocenialiśmy wszystkich jednakowo, jednak jeżeli tego nie rozumiesz, to proszę nie płakać w temacie.

Opublikowano

wymyślenie i narysowanie w tradycyjny sposób

w jaki sposób praca kagury została dopuszczona? o ile wiem, tradycyjny sposób to chyba kartka i ołówek a nie tablet?

­

Opublikowano

w jaki sposób praca kagury została dopuszczona? o ile wiem, tradycyjny sposób to chyba kartka i ołówek a nie tablet?

oświetliła dodała kontrast w programie

te ludzie nie za wiele użyli kreatywności wpiszcie sobie dark elf, shaman woman, knight skeleton 

PS dzięki za kubek przynajmniej teraz nie bede pił z brodzika albo rynny 

Sorry ale jestem wkurwiony 4 dni pierdoliłem się z tą postacią aby współgrały mięśnie i ta j****a ręka (wszystkie proporcje siedzą a tu taki na pierwszym miejscu co kompletnie zjebał mięśnie i proporcje dostaje tablet .. ) mogliście przynajmniej mi dać na gaz albo światło bo jestem biedny;/

wczoraj ukradłem dziecku batona bo poczułem się fajnie  

ostatnio wchodze do sklepu to ta myła podłoge grażyna i mi mówi że w butach się nie chodzi a ja jej mówie to w czym  się chodzi.. a ona mówie nie chodzi a leży .. ja ze z kwaszoną miną złamałem jej mopa i tą wodę wylałem na nią , niech wie z kim rozmawia 

#KILL ME PLSSSS

Opublikowano

Jej praca została po prostu zeskanowana. Rysowała ją ołówkiem, widać to.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Moim zdaniem turyści nie powinni brać udziału w konkursie.

Osoby takie jak osoba z drugiego miejsca też nie, bo to powoduje

spapranie reputacji jak widać. Tak samo "koncept" a 'ładny rysunek"

to całkiem inne rzeczy. W następnym konkursie regulamin powinien

zawierać dokładne instrukcje, co i jak by nie było dymu i niezadowolenia :D

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...