Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz 1-2k ludzi online jest jakas polska gildia czy cos bym sie z checia przylaczyl :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na serwer - naprawdę super rozgrywka, przypomina się stary metin, dobry klimat, łatwy exp, szybki drop, szybko się eq robi. :) 

Nie trzeba ani grosza wydać na itemshop aby się lepiej grało :) 

Zapraszam do Polskiej gildii ''GangPlebanii'' gramy w jinno @!@
RsJTry.jpg

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Niebieska śmierć/metki w grocie  -  drop metali.  1 metal 90kk.

A na początku jak zaczynasz to drop yang w dt  oraz w v3 pająków ( ja tak zarabialem)

Również polecam i zapraszam :)

040221150_ssheher.jpg

Opublikowano

mam problem w grze. Zacina mi sie kursor na ekranie. Na innych serwerach tak się nie dzieje. Co może być tego przyczyną?

(gram na touchpad-zie, wcześniej tego problemu nie było)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gram od dwóch tygodni. Bardzo przyjemny serwer, dropienie IS'a z bossów dobrze przemyślane, bo są kurewsko mocne, a z każdego nie dropi. Polecam.

asdvj.png

Opublikowano

Gram od dwóch tygodni. Bardzo przyjemny serwer, dropienie IS'a z bossów dobrze przemyślane, bo są kurewsko mocne, a z każdego nie dropi. Polecam.

Ale da się solo ubić ?

/

Opublikowano

Ale da się solo ubić ?

Bodym i WPkiem z dobrym eq i buffem tak. Ogólnie to warto się zatrzymać na 55 lvlu i dropić yangi w lesie (ja z dwoma itemami IS do expa dropiłem nawet do 500kk na godzinę).

asdvj.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...