Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spolszczenie ! (Bonusy + Okna itp. itemy i moby innym razem ;) )

https://mega.nz/#!PMVgxKZR!9wAuF6HKrWh-uzO3ihwEMW46Q4SNHhfxfHd5F-MUuss
http://scr.hu/0q8ci/e4mdn

Wypakowujemy do folderu głównego gry. ;)

#Polecam.

Dziś wstawiam 2 odcinek z serwera więc oczekujcie !

Prezentacja została poprawiona !

...

Kto chce dojsc do gildii zapraszam pw na mpc lub na gg bo w grze teraz rzadko jestem bo brak czasu.

Opublikowano

azrael drop yang v3/red las wrózki dropanie itemów do biologa (ks klatw pamiatki i matowe) najwiecej warte.

Średnio to widzę, wróżka nie schodzi przy aurze na P, 80% na diabły i żalu+6 śr 53. Pozostaje chyba to V3. Po ile schodzą ks klatw i pamiątki?

Opublikowano

Średnio to widzę, wróżka nie schodzi przy aurze na P, 80% na diabły i żalu+6 śr 53. Pozostaje chyba to V3. Po ile schodzą ks klatw i pamiątki?

po 15-25kk szt

Opublikowano

gdzie gracie bo chcialbym zaczac rowniez przygode :D

Chunjo gramy jest gildia z ts :)

Występują tu marmury?

Nie ma marmurów, bo było by za łatwo

Opublikowano

Serwer może być i spoko, ale styl prezentowania na filmikach jak i na forum stosowany przez Ciebie to totalne gówno, które zniechęca do gry. Osobiście właśnie z ciekawości obejrzałem sobie filmik i w sumie jedyne czego się dowiedziałem to, że z jakiejś szkaty dropi pet na 120 dni, grota jest od 1 lvla i w sumie tyle. Nie powiedziałeś ani słowa jak zdobyć ISa z czego go dropnąc prócz tej szkaty startowej. Dobrze, że pomyślałeś chociaż żeby napisać skąd broń 75.

Opublikowano

Serwer może być i spoko, ale styl prezentowania na filmikach jak i na forum stosowany przez Ciebie to totalne gówno, które zniechęca do gry. Osobiście właśnie z ciekawości obejrzałem sobie filmik i w sumie jedyne czego się dowiedziałem to, że z jakiejś szkaty dropi pet na 120 dni, grota jest od 1 lvla i w sumie tyle. Nie powiedziałeś ani słowa jak zdobyć ISa z czego go dropnąc prócz tej szkaty startowej. Dobrze, że pomyślałeś chociaż żeby napisać skąd broń 75.

Opisane jest wszystko w prezentacji. Ogólny gameplay się pojawi z serwera.

Opublikowano

Napisze o tym poradnik jaśniej.

Zrobiłem wszystko dobrze - po prostu mi nie daje coinsów. Pare razy próbowałem na różne sposoby też i to samo. Pytałem admina strony nawet to mi c**j nie odpowiedział.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko dobrze - po prostu mi nie daje coinsów. Pare razy próbowałem na różne sposoby też i to samo. Pytałem admina strony nawet to mi c**j nie odpowiedział.

Spróbuje to bardziej opisac, ale dopiero jak znajde czas.

Opublikowano

Da się to robić przez servery proxy? Votowac 

Nie wiem czy przez proxy, ale przez VPNa tak, nie ma problemu z votowaniem na nieograniczonej ilości kont.

Opublikowano

Coś jest chyba nie tak z tym głosowaniem. Od kilku dni nie udało mi się zagłosować. Najpierw po kilknięciu wszystkiego poprawnie (wcześniej działało, już mam kilka tysięcy monet) zamiast napisu o przyznaniu 1000 monet nie pojawia sie na tej stronie nic, a po drugiej próbie wyskakuje napis, że nie minęło 18 godzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...