Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wielkie ! Działa, polecam pozdrawiam.

A co do serwera, gram dzisiaj drugi dzień i serwer oceniam na fajny. Nie wszystko można osiągnąć od razu i trzeba się trochę pierdzielić z KU, exp jest zrównoważony :)

Grałem na poprzedniej odsłonie serwera i też bylo nieźle. Polecam wszystkim serwer jakby co pisać w grze nick c0d3bl4cK

Metin2 off od 2013r...

PiotrekBjs aka Sixer, Suxer, Sexer, Szafcia, SkyDeBrava, Yi, Barmanka, Woyanka, Neala, Loreal, Rumunek, GrubyCygan, Odetta, Kataleya, Feri, Lycosta, Menello, Salonga, DT, c0d3bL4cK, TurboTapczan, przehuYOU...

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm, działają jakieś hacki na serwerzy :D, poniewaz potrzebuje do zarobku :D

P.S

Nie działają  sklepy na spolszczeniu ;(

Opublikowano

Hmmm, działają jakieś hacki na serwerzy :D, poniewaz potrzebuje do zarobku :D

P.S

Nie działają  sklepy na spolszczeniu ;(

Są hacki działają ( nie korzystałem, ale paru ludzi  używało)

Nic ci nie poradze, ze Ci nie działają zgłaszaj się do  Lajka.

Opublikowano

gdyby w Polsce ktoś zrobił taki serwer i wstawił prezentacje na MPC to byście hejtowali, a tu podniecacie się tym serwerem na którym nie ma nic szczególnego

w Polsce macie Nawie, Balmora, Ravia są to lepsze i bogatsze serwery (rozgrywka) niż ten DojczlandMT2 xD

Opublikowano

gdyby w Polsce ktoś zrobił taki serwer i wstawił prezentacje na MPC to byście hejtowali, a tu podniecacie się tym serwerem na którym nie ma nic szczególnego

w Polsce macie Nawie, Balmora, Ravia są to lepsze i bogatsze serwery (rozgrywka) niż ten DojczlandMT2 xD

Twój komentarz jest na etapie podstawówki... 

Jak masz zamiar porównywać Niemieckie serwery do naszych Polskich, to weź sobie najpierw napisz na kartce jakieś konkretne argumenty, a nie podajesz akurat najbardziej gówniane Polskie serwery. Serwer to nie tylko ' mapa '' i ilośc lvl'i do wbicia. To też administracja i przede wszystkim nastawienie czy to serwer p2w czy nie... Dobrze, że takie dzieci ( bo tak chyba najlepiej nazwać taką osobe ) nie grają na zagranicznych serwerach, bo tylko by robiły antyreklame Polski ( chociaż to i tak jest od zawsze, więc.. ). 

Opublikowano

1. Porównaj is na serwerze polskim i niemieckim

2. Porównaj zaangażowanie teamu polskiego i niemieckiego

3. Porównaj który serwer jest bardziej dopracowany (Polski czy niemiecki?)

Hejtowali by bo polscy gracze przywykli do serwerów z masą nowości i innych dupereli które w rzeczywistości nie są nawet potrzebne. Nie twierdze że nowości są nie wskazane, ale trzeba umieć dobrać je odpowiednio i z umiarem.

Opublikowano

Nie chce mi sie uruchomic patcher :/ czy ma ktos podobny problem ? Nie moge grac bo mi wyskakuje iz mam nieaktulana wersje clienta HELP ! 

bannermaly.png

Opublikowano

Mam problem z założeniem konta cały czas wyskakuje "Registration failed: Please fill in all fields" a wszystko wypełniam.

Opublikowano

Jebłem xD |

\/

System kostiumów.
Wszystkie kostiumy i fryzury z PL'A.
Częściowo nowa beta-potwory.
System pasów.
System energii.
Wszystkie nowe efekty pierścieni.

Nowe misje.
System zwierzaków z PL'A.
Zwiększony resp metinów (najbardziej efektywne miejsce do dropienia to dolina orków).
Serwer OldSchool.

1z67dxt.png

Opublikowano

Czemu wyskakuje mi błąd " Register failed; please fill in all filds" skoro wypełniłem wszystkie pola -.-?

Registration failed: Please fill in all fields " 
  1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

1. Albo coś źle wpisałeś.
2. Albo za krótkie hasło ( lub może też trzeba podać w haśle znaki specjalne ) 
3. Albo zajęty login
4. Jeśli nic z powyższych to spróbuj z innej przeglądarki. Na Shiro był ten sam problem i wystarczała zmiana przeglądarki.

Opublikowano

Powie mik ktos dlaczego mam czarny ekran gdy wiebieram postac ? po wrzoceniu spolszczenia - na kopi bez niczego normalnie wsyzstko działa ale kiedy wrzocilem spolszczenie i po zaloowaniu chce wybrac postac nie moge bo jest cały czarny ekran

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...