Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ci co chca dojsc do gildii pisac jutro w grze na pw lub na gg : 50930166

Dzisiaj mnie nie było poniewaz naprawiałem PC'TA

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wolałem ten serwer wcześniej gdzie metki 60lvl były w dolinie i z nich najwiecej yang leciało, jak narazie nie wiem gdzie najlepiej zarobić, a KU jakos ciężej leci niż wczesniej 50metków i może z 4 aury 

Opublikowano

wolałem ten serwer wcześniej gdzie metki 60lvl były w dolinie i z nich najwiecej yang leciało, jak narazie nie wiem gdzie najlepiej zarobić, a KU jakos ciężej leci niż wczesniej 50metków i może z 4 aury 

v3 moby.

Opublikowano

v3 moby.

Orientujesz sie jakie +/- trzeba eq i skille (jak coś zrobienie dropla to wiadomo nie problem) i w jakich cenach sa itemy z is. Takie jak ty masz tzn. Wierzchowiec, ppk i pet złoty azrael (30% na moby) ? 

Opublikowano

Orientujesz sie jakie +/- trzeba eq i skille (jak coś zrobienie dropla to wiadomo nie problem) i w jakich cenach sa itemy z is. Takie jak ty masz tzn. Wierzchowiec, ppk i pet złoty azrael (30% na moby) ? 

chcesz na to zarobic?

Opublikowano

lepsze to niż wydawanie na IS na poprzednim udało mi sie to 

drop yangi w v3 lub zbijaj wiedzmy w av1 i sellaj kd +4 + malze

Opublikowano

logowanie padlo czy jak nie moge sie zalogować od jakiegos czasu ciagle zostaniesz polaczony z serwerem. 

Czasem serwer jest na chwile off bo ddosy maja.

Opublikowano

Jest jakiś dobry sposób na zarobek? Mam 79lv, zaraz wbiję 80 i ledwo daję radę w red lesie. DT jest pełne, czyli trwa bardzo długo, do tego na pieczęciach strasznie wolno respi się spot, więc dobry zarobek to to nie jest. Próbowałem dropić bronie na tysięcznikach, ale truty też nie są szczególnie drogie.

Opublikowano

Jest jakiś dobry sposób na zarobek? Mam 79lv, zaraz wbiję 80 i ledwo daję radę w red lesie. DT jest pełne, czyli trwa bardzo długo, do tego na pieczęciach strasznie wolno respi się spot, więc dobry zarobek to to nie jest. Próbowałem dropić bronie na tysięcznikach, ale truty też nie są szczególnie drogie.

azrael drop yang v3/red las wrózki dropanie itemów do biologa (ks klatw pamiatki i matowe) najwiecej warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...