Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Client Beta z 2004 roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wrzucam perełke dla osób które lubią grzebać w internecie poszukując najstarszych rzeczy o metinie ;) Jest to pierwsza wersja klienta metina która kiedykolwiek ujrzała światło dzienne. Zachęcam do obadania :D

Download:

Skan:

Źródło:

metin2dev.org

UWAGA! Installer jest bardzo stary a co za tym idzie zbugowany. Wybór lokalizacji instalacji NIE DZIAŁA. Klient instaluje się zawsze w D:/Metin2

Opublikowano

Bawie sie tym klientem od godziny i ciekawi mnie gdzie jest locale bo w pack'u go nie ma. Pewnie pliki z locale są w jakiejś innej paczce ale nie nie umiem znaleźć w której.

Opublikowano

Jakby co, klient świetnie śmiga z plikami raina ;) Troszkę trudniej go edytować ale polecam mimo wszystko zagrać na nim. Nie do porównania z dzisiejszym klientem

Opublikowano

To jest nawet w kliencie pla obecnym :P

No kurde jak, przeszukiwałem ten syf client i takich rzeczy tam nie znalazłem :(

Edit: Ale o tym to mało kto wiedział :Dhttp://scr.hu/4n6l/e58wj

Opublikowano

Jeżeli ktoś z was dobierze sie do locale to dajcie znać :D

Locale pojawiło się dopiero po wyjściu tej gry do innych państw niż korea, więc na darmo możesz tu szukać locale.

Opublikowano

Jeżeli ktoś z was dobierze sie do locale to dajcie znać :D

Locale to nic innego jak pliki językowe więc na becie raczej ich nie było w 2004 roku ;)

Opublikowano

Pod dunga / arene 10 na 10 :D

Pod dungeon moze i by sie nadało jednak bardziej pod jakieś eventy to pasuje, z resztą sam nie wiem.

Opublikowano

2uqa6uva.jpg

Czy w tym kliencie są te skille ? :)

Powinny się znajdować, pogrzebie przy nim to może uda mi się w pełnej okazałości przerobić go pod nowa binke.

Opublikowano

Powinny się znajdować, pogrzebie przy nim to może uda mi się w pełnej okazałości przerobić go pod nowa binke.

Co za problem dorzucić locale, root, uiscript i index do packa + jakieś tam patchy jak buttony od kostiumów czy coś?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Co za problem dorzucić locale, root, uiscript i index do packa + jakieś tam patchy jak buttony od kostiumów czy coś?

Widocznie to za dużo pracy... 

Teraz wszyscy by chcieli tylko same gotowce...;/

PandoraMT2[*]

Opublikowano

A czy to przypadkiem nie jest wszystko w bince? Locale wyszło gdy Metin wyszedł na inne rynki.
Opublikowano

Yyy ? to nie ma sensu. Przecież jak dorzucisz to będziesz miał to samo co na tym z 2015.

Wszystkie pliki które mamy w locale są w uiscript i root.

Większy problem to to jak go włączyć :D  Już zrobiłem :)

Opublikowano

Nom bo wszyscy tam ładują co popadnie :D

Zresztą co to za różnica w tych czasach, przy takich netach.

haczyk tkwi w tym że jak client ogarnięty to szybciej się ładuje itp.

HIsRtAj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...