Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykop - wylęgarnia patologii?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo jebane polaczky myślą, że jak sie z czegoś śmiejesz to od razu tego nie szanujesz xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo jebane polaczky myślą, że jak sie z czegoś śmiejesz to od razu tego nie szanujesz xD

To są głownie gimbo patrioci lub łyse pały z kamieniami w łapie z wydziaranymi znakami polski walczącej i obrażaniu wszystkiego co nie polskie

79160594027661829163.png

Opublikowano

Siema. Od dłuższego czasu zabierałem się do napisania tego tematu. Opowiem wam jak to się zaczęło u mnie (f h*j interesujące wiem Kappa to skrócę to). Wykopu od zawsze nie lubiałem. Nawet gdy nie znałem tego serwisu i raczkowałem z internetem gdy 1 raz go dostałem w łapy to nawet wtedy jakoś mnie odpychało od tej strony. Potem kiedy już ogarnąłem już wszystko poznałem internet i wiedziałem czym jest wykop wyrobiłem sobie o tym serwisie miano ścierwa na którym przesiaduje wszelka patologia w każdym wieku. Cechy charakterystyczne? Wyśmiewanie i wyzywanie od polaczków, obrażanie Jana Pawła 2, Jezusa, Magika itp. Kiedy tylko pokażesz im że coś ci się nie podoba odrazu zaczynają wylewać na ciebie cześć szamba w którym sami siedzą. Najchętniej bym ich wszystkich przywiązał do słupów i każdemu po koleji obcinał palce u dłoni. Niedawno nawet zadzwonili do telewizji przez skype, prowadzący zapytał się ich coś nt. 2016 roku a oni głupio się śmiali i puszczali jakieś głosy a raczej wycięte zdania z filmów. Był to chyba tekst jana pawła 2 ale głowy nie dam

Dumny ty jesteś z siebie? Masz ty w ogóle rozum i godność człowieka? Ehh poważnie, może zanim będziesz pisał zainteresuj się dokładnie tematem bo potem takie stereotypy chodzą... Nie wiem czy nie mylisz tego z Karaczanem choć nie wiem czy dałbyś radę tam wejść po tym co wypisujesz.

Opublikowano

@TuFu x33

Trochę się pośmiałem :) Takie społeczności jak wykop 4chan czy nawet jmonster są zabawne kiedy ogłaszają się nie wiadomo kim :P Tymczasem prawda jest z goła inna. Sam kręciłem się z JM i tam potrafią się kłócić, spinać, dowodzić jakichś naukowych teorii wziętych z wikipedii, w sumie każdy tam jest profesorem od wszystkiego. Wszystko to jednak się zmienia, kiedy nadchodzi czas zrzucenia wirtualnej maski anonimowości i trzeba stanąć oko w oko (choćby i na zlocie). Wtedy już nie ma cwaniaków :)

Podejrzewam, że wykop to taki sam typ, w końcu w sieci ma się wolność słowa. W "realu" też się ma ale nie ma się już jaj, żeby słowo głosić i wikipedii, żeby świecić swoją wiedzą :)

Szkoda tylko, że tak oceniasz Polaków, a nie masz pojęcia o rzeczywistości. Może kiedyś zobaczysz. Pozdrawiam.

sygna.png

Opublikowano

@TuFu x33

Trochę się pośmiałem :) Takie społeczności jak wykop 4chan czy nawet jmonster są zabawne kiedy ogłaszają się nie wiadomo kim :P Tymczasem prawda jest z goła inna. Sam kręciłem się z JM i tam potrafią się kłócić, spinać, dowodzić jakichś naukowych teorii wziętych z wikipedii, w sumie każdy tam jest profesorem od wszystkiego. Wszystko to jednak się zmienia, kiedy nadchodzi czas zrzucenia wirtualnej maski anonimowości i trzeba stanąć oko w oko (choćby i na zlocie). Wtedy już nie ma cwaniaków :)

Podejrzewam, że wykop to taki sam typ, w końcu w sieci ma się wolność słowa. W "realu" też się ma ale nie ma się już jaj, żeby słowo głosić i wikipedii, żeby świecić swoją wiedzą :)

Szkoda tylko, że tak oceniasz Polaków, a nie masz pojęcia o rzeczywistości. Może kiedyś zobaczysz. Pozdrawiam.

Jak mam oceniać polaków jak jakis łysy zjeb mi nayebać chcial bo fajki nie mialem bo nie pale? xD

To jest smutny naród,w wielu krajach byłem i w żadnym nie widzialem czegos takiego,naprawde. To jest patologia. I to nie pojedyńcze jednostki tylko to są juz grupy ludzi i to nie małe,w gimnazjum u mnie i pewno w reszcie to samo 2/3 cieszą mordy bo sie zaciągają papierosami,a po chwili sie dławią. Ale pokazali kolegom :D

Nie nazywajcie wylęgarnią patologii takich stron,wylęgarnią patologii jest Polska 

79160594027661829163.png

Admin Cienia
Opublikowano

Serwis jest kolejnym tandetnym portalem, który nie daje nic od siebie, a jedynie zbiera "tanią sensacje" i marne treści zamieszczane w sieci. Szkoda tracić czasu na tego typu strony i lepiej poszukać w necie czegoś bardziej wartościowego.

1294477714-U1.png

Opublikowano

wykop największa patologia i obrażanie papieża oraz świętego magika tłuszcza, nie polecam tej strony

Nie rozumiem też dlaczego obrażali Macieja Rządło bo jest chory,tak samo jak jego kolege Rolewskiego który jezdzi na wózku

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wylęgarnia patologii jest na hardzie na sadolu a na wykopie jest wylęgarnia gimbusów i debili, przykład widać wyżej.

Pozdrawiam całego sadola :)

Opublikowano

Wylęgarnia patologii jest na hardzie na sadolu a na wykopie jest wylęgarnia gimbusów i debili, przykład widać wyżej.

No sadol jest dobry,tylko po co mnie obrażasz?

79160594027661829163.png

Opublikowano

No sadol jest dobry,tylko po co mnie obrażasz?

Przeczytałem twoje posty i to wystarczyło.

Jak Ci tak w Polsce się nie podoba to wyemigruj co Cię tu trzyma? Ah, pewnie gdzie gimnazjum.

Opublikowano

Przeczytałem twoje posty i to wystarczyło.

Jak Ci tak w Polsce się nie podoba to wyemigruj co Cię tu trzyma? Ah, pewnie gdzie gimnazjum.

Tak,trzyma mnie gimnazjum,i co? Myslisz że jestes jakis lepszy bo juz po gimbazie jestes? xD A no tak,w inkubatorze Cie do 20 lat trzymali i nigdy młody nie byłes :/

Wyemigruje w swoim czasie :)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak,trzyma mnie gimnazjum,i co? Myslisz że jestes jakis lepszy bo juz po gimbazie jestes? xD A no tak,w inkubatorze Cie do 20 lat trzymali i nigdy młody nie byłes :/

Wyemigruje w swoim czasie :)

Co nie zmienia faktu, że gimnazjum to stagnacja umysłowa./ 

Deus vult

Opublikowano

Serwis jest kolejnym tandetnym portalem, który nie daje nic od siebie, a jedynie zbiera "tanią sensacje" i marne treści zamieszczane w sieci. Szkoda tracić czasu na tego typu strony i lepiej poszukać w necie czegoś bardziej wartościowego.

comment_bNBzRlg4cKti6LnY527wN6IJUUEmaTEI

i że ja to na mpc przeczytałem? ale śmiechłem 

76561198001815076.png
Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że gimnazjum to stagnacja umysłowa./ 

Nie porównuj mnie do typowej gimbazy bez persepktyw do życia i typowego gimbusa z butelką piwa i efajka w mordzie,bo nie należe do takiego marginesu ;)

79160594027661829163.png

Admin Cienia
Opublikowano

Temat dotyczy serwisu wykop, nie kwestii związanych z ukończeniem danej szkoły. Proszę trzymać się głównej tematyki wątku, ponieważ offtop-erzy będą odpowiednio nagrodzeni.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie ma to jak śmiać sie z samego siebie Kappa

Ja w tym nic złego nie widze,poprostu mam do siebie ogromny dystans :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Do Wykopu mam stosunek ambiwalentny.Z jednej strony można tam znaleźć ciekawe wiadomości i inteligentny humor, ale z drugiej strony można też spotkać się ze złośliwością użytkowników, prymitywnymi dyskusjami czy szufladkowaniem ludzi na różne grupy.

Opublikowano

Osobiście nie spotkałem się tam z jakąś przemocą lub hejtem. Plusem tego serwisu jest właśnie to, że o newsach na stronie głównej decydują użytkownicy i zwykle są one ciekawe, a serwis ma swoje lata i bardzo dobrze funkcjonuje.

tDyoWfr.png

Opublikowano

Dumny ty jesteś z siebie? Masz ty w ogóle rozum i godność człowieka? Ehh poważnie, może zanim będziesz pisał zainteresuj się dokładnie tematem bo potem takie stereotypy chodzą... Nie wiem czy nie mylisz tego z Karaczanem choć nie wiem czy dałbyś radę tam wejść po tym co wypisujesz.

Wiem co to Karaczan czy Karagan już nie pamiętam dokładnie nazwy. Siedziałem w sieci TOR głęboko ale tam bez konsolowych pierdół. System miałem ale jeśli trzeba było siedzieć w konsolce dłużej niż 10 minut to odpadałem.

Hidden wiki, Sad Satan, Sadistic, pojęcia mi te znane. Zluzuj

Po dłuższym siedzeniu na wykopie stwierdzam że są tam ludzie mądrzy ale i też masa pseudo ateisto gimbusów co z babcią do kościoła to zapierdalają i do spowiedzi i opłatek wezmą ale w internecie to tylko się chwalą

Opublikowano

Siedzisz na MPC i narzekasz na gimbusiarnię na Wykopie, dobre. 

Opublikowano

Na wykopie jest po prostu ambitniejszy rodzaj humoru którego żeby zrozumieć trzeba mieć odrobinę we łbie, w dodatku ludzie nawet jeśli są debilami, to są nimi prywatnie przez co cała społeczność prezentuje się o niebo lepiej niż na przykład ta z mpc, ja się skumplowałem z ekipa haxbalowców i jak do tej pory każdy okazał się mieć coś ciekawego do powiedzenia. Po za tym ciekawy portal sporo ciekawych materiałów jak i dyskusji na poziomie. Trzeba po prostu wiedzieć co jest sarkazmem i prowokacją a co faktycznie mądrym przekazem.

Opublikowano

Siedzisz na MPC i narzekasz na gimbusiarnię na Wykopie, dobre. 

A czy ja twierdzę że tutaj nie ma gimbusiarni? Oczywiście że jest i pewnie w wielu przypadkach te same gimbusy siedzą na wykopie, mpc itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...