Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] petergood

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Fakt przyznania mi 5% za spam rozumiem i zgadzam się z nim w 100 procentach - trochę przesadziłem w tamtym jednym poście. Ale nie rozumiem tego, że dostałem banicję na 7 dni za flamewar. Istnieje fundamentalna różnica pomiędzy kłótnią i wysyłaniem obraźliwych wiadomości (bo tak w skrócie brzmi definicja flamewar-a) a dyskusją (oczywiście mówię teraz o swoim przypadku). Użytkownicy prowadzący swoją działalność na Giełdzie MPC-Forum sprzedawali bardzo źle wykonaną aplikację - poprzez złą komunikację ze swoim API przy dużej ilości użytkowników baza danych może nie poradzić sobie z tak dużą ilością zapytań. Jest to bardzo poważny błąd i zgodzi się ze mną tutaj każdy programista. Skandaliczne jest więc, iż autorzy tego produktu nie poinformowali o tym swoich potencjalnych klientów. Moje posty w tamtym temacie miały na celu uświadomić konsumentom, jakie mogą być konsekwencje kupna tej aplikacji. Proszę zwrócić uwagę na moje wpisy - czy występowały w nich elementy obrażające, przekleństwa itp? A nawet jeśli (cyt. "pajac" - nie jest to moim zdaniem obraźliwe słowo, słowo za które nie powinno się dostać na 7 dni bana), to proszę również zwrócić uwagę na to, że pewien użytkownik obrażał mnie oraz innych członków administracji MPC (w tym osobę z mojej grupy ZP). Proszę również zapoznać się z elementem prowokacji w poście pewnego użytkownika (przez co "wciągnął" mnie do dyskusji):

Jak nie Patryk to Peter  ;) Nikt inny.

Reasumując, użytkownicy sprzedający aplikację YGPOT zachowali się bardzo niekompetentnie. Nie zawaham się użyć stwierdzenia, iż sprzedawali aplikację wadliwą (więcej informacji tutaj). Pewien użytkownik zachowywał się skandalicznie, obrażał mnie i innych użytkowników oraz członków administracji. Już pomijając fakt, że ten sam pewien użytkownik był zamieszany w sprawę uciążliwego trollingu na mojej osobie (np. tutaj), to miałem prawo być trochę bardziej zdenerwowany.

Proszę o rozpatrzenie mojego odwołania.

Pozdrawiam.

petergood.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...