Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to widzę tak: zaczepia i czeka aż do niej napiszesz. Często jest tak, że jak nie mamy kogoś w znajomych to te wiadomości lądują w spamie :D Poważnie, znajdź ją w szkole i zagadaj :D Raczej nie masz nic do stracenia.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serio?

Własciwie to tak. Masz w wiadomosciach zakładke ''inne''

Dodaj ją do znajomych i wtedy napisz,że nie wpadłem na to :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Znajdź ją zapytaj się, jak się miewa itp. jakieś gadki i pytasz tak "Chcesz się ruchać?".

-Jak nie to z główki do piwnicy i kablem od internetu związujesz i pytasz się czy chce się ruchać, jak dalej nie to utnij język i zaczynaj zabawę, a jeśli się broni to ucinasz rączki, jak dalej się broni to nóżki i do dzieła. A jak jebie jej śledziem to wyjeb do lawy jak Obi-wan Anakina i po sprawie

-Jak tak to idź się ruchać

ps. to zawsze działa

784091427630431250239.png

Opublikowano

NAPISZ JEJ "RUCHASZ SIE CZ TRZEBA Z TOBOM CHODZIĆ" U MNIE ZADZIAŁAŁO NA POŁOWE GIMNAZJÓM I POSTAWUWKI,POLECAM

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

Jak nazwa wskazuje "zaczepia cię" czyli k***a albo jej się nudzi albo zainteresowała ją twa osoba. 

Opublikowano

Właśnie tego sie obawiam,że nie odpisze.

A zaczepiać może z nudów.

Zresztą,jak wcześniej pisałem to wcześniej napisałem do niej 2 razy i nic.

Napisz do niej bo pewno nie przeczytała starych wiadomosci. Człowieku,co ty masz do stracenia? Swiat ci sie zawali jak ci nie odpisze? Nie rozumiem czegos takiego. Piszesz i chuy,nie odpisze to trudno,zycie,bo zachowujesz sie jakbys do podstawowki chodził.obawiasz sie ze nie odpisze,olololo ale straszne :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Właśnie tego sie obawiam,że nie odpisze.

A zaczepiać może z nudów.

Zresztą,jak wcześniej pisałem to wcześniej napisałem do niej 2 razy i nic.

Z doświadczenia wiem że na 90% ci odpisze. Dlaczego? Ponieważ większość dziewczyn nie chce być niemiła, nie uprzejma itd. Po za tym pamiętaj że większość dziewczyn w odróżnieniu od facetów nie gra na kompie, na motorze nie jeździ itd. Zwyczajnie im się nudzi. Ich życie ogranicza się do spotykania ze znajomymi zarówno w realu jak i na fejsie. Natomiast jeśli przeczyta twoją wiadomość "Wyświetlono 15:34"  a u ciebie jest już 18 to znaczy że A) Należy do 10% źle wychowanych, B) Wstydzi się (raczej mało prawdopodobne zwłaszcza że cie zaczepiła ale zawsze możliwe) C) Zapomniała odpisać. Innych opcji NIE MA.

Tak więc spróbuj nie masz niczego do stracenia a może z tego coś fajnego wyniknąć.

Opublikowano

@noIP pierdolisz, na tsie siedze z czteroma dziewczynami ktore graja w minecrafta.

nawet ci tsa moge podac jak cchesz

Opublikowano

@noIP pierdolisz, na tsie siedze z czteroma dziewczynami ktore graja w minecrafta.

nawet ci tsa moge podac jak cchesz

Ależ ja wiem że są takie które grają. Ale proporcjonalnie do ogółu to margines. Dlatego zaznaczyłem że WIĘKSZOŚĆ.

Opublikowano

@noIP jaka większość? Nigdy nie grałeś z dziewczyną? 

>1 dziewczyna grająca zachęca inne

>inne zaczynają grać

>jedna więcej, jedna mniej

>bum

Opublikowano

@noIP jaka większość? Nigdy nie grałeś z dziewczyną? 

>1 dziewczyna grająca zachęca inne

>inne zaczynają grać

>jedna więcej, jedna mniej

>bum

Grałem. Ale zobacz sobie ile graczek przypada na jednego gracza w takim cs'ie, Mc czy Lolu. 1:20 ? 

Opublikowano

Fake. 
Wczoraj dwie moje koleżanki spotkały swoją własną osobę na FB pod inną nazwą.

Poza tym gdzie tu sens "zaczepek" na fb? XDD

banner.jpg

Opublikowano

Skoro Cię zaczepia to chce jej się ruchać ale nie jest gotowa na związek. 

a potem strzel jej z bańki, zakocha się bankowo - przyjdzie do Ciebie, ale jak z okresem to każ jej wypi*rdalać bo okres to zła rzecz podczas pikantnych zabaw :D

­

Opublikowano

Że tak powiem nijak troche.

Z tego co widze wchodzi na fb raz dziennie lub co 2 dni więc chyba ma co robić po za fb.

No i nie napisałem 3 raz.

Tak sobie myślę,że napisze jeżeli będzie dalej zaczepiać.

To akurat plus bo teraz te zjebane laski tylko snapy, insta i to w*****a człowieka.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...