Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widze wchodzi na fb raz dziennie lub co 2 dni więc chyba ma co robić po za fb.

Co z tego, że wchodzi na fb rzadko? Masz zamiar z nią tylko na tym szajsie rozmawiać?

No i nie napisałem 3 raz.

Do 3 razy sztuka, a Ty poddałeś się przy 2. Brawo

Tak sobie myślę,że napisze jeżeli będzie dalej zaczepiać.

Ty za dużo nie myśl, tylko działaj. Może pomyślała, że pomimo tego, że Cię zaczepia masz na nią wylane, bo nie napisałeś.

W swoim hobby masz napisane "Iron Man". Jeśli do niej nie napiszesz powinieneś to usunąć, bo Iron Man nie był pipą.

Czekamy wszyscy na raport :D

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie myślę co pisać.

Nad czym tu mysleć ? Jak musisz mysleć co pisać do dziewczyny to wcale lepiej nie pisz,poważnie.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak zależy Ci tylko na jednym to napisz prosto z mostu czy chce się ruchać lub spotkać.

Kto wie, może ona tylko na to czeka.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja p******e, żeby nie wiedzieć co do dziewczyny napisać to trzeba mieć problem z sobą. Serio. Najczęściej rozmowę zaczyna się od najbardziej trywialnych pytań typu "Co tam?" "Jak Ci minął dzień" itp... Możesz też ją spytać, dlaczego Cię zaczepiała itp. Pls. Znaleźć temat do rozmowy z nowo poznaną osobą to banał. Jeśli masz z tym problem, to nie wiem, poczytaj sobie książki o relacjach międzyludzkich, bo to nie jest normalne, żeby nie potrafić zagadać do dziewczyny.

Opublikowano

Zrozum typie,że właśnie takie pytania ,,co tam'' itp są najgorsze,ale spokojnie już wiem co napisać.

xD

Z jakiej niby k***a racji takie pytanie może być złe? Oczywiście, nie dosłownie tak jak napisałem(do osoby, której nie znamy... jak ja gadam z niektórymi dziewczynami od ~3 lat, to takie pytanie jest czymś w pełni normalnym), ale ładniej ubrane w słowa jak najbardziej. Ale co tam, typ, który o dziewczynę pyta się na MPC, wie lepiej. :v

Opublikowano

Zrozum typie,że właśnie takie pytania ,,co tam'' itp są najgorsze,ale spokojnie już wiem co napisać.

Kolego,to są najlepsze pytania na początku rozmowy,no chyba że jestes dresem i ona też to pisz '' co tam laska '' . To ty pytasz na mpcforum o dziewczyne co robić bo cie zaczepiła,wiec co ty mozesz mowić ze takie pytania sa kijowe? Ehhh

79160594027661829163.png

Opublikowano

spytam sie co tam ona odpowie w porządku i tyle 

Zresztą nie ważne,odpisałem i się zobaczy co z tego będzie :D

No jak tak odpisze to ma wyebane albo liczy że cos wymyslisz

79160594027661829163.png

Opublikowano

Już nie będe zakładał nowego tematu.

Kontynuując z tą dziewczyną to piszemy sobie z tym,że ja pisaniem bym tego nie nazwał ponieważ ja podtrzymuje rozmowe i ja sie bardziej rozpisuje a ona odpisuje albo ,,aaaa'' ,,nom'' ,,hehe'' 

no po prostu krew zalewa i nwm bo niby z jednej strony jest zainteresowana a z drugiej tak do dupy sie pisze jakby nie wychodziła z żadna inicjatywą.

Tak z ciekawosci spytam. Jak odpisuje ci tak jak napisales to po co wgl z nią piszesz? xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jakby mi dziewczyna tak odpisywała to już bym ją dawno zlał.

W realu też byś pewnie nie miał o czym pogadać, bo to po prostu głupia dziewczyna.

Lepiej sobie poszukaj ładnej i żebyś miał o czym pogadać przynajmniej.

VNp6c2U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...