Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w CS:GO na 80fps można wbić globala?

Micr010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FPS i monitor dadzą radę MYSZKA to podstawa sam wiem po sobie grałem na takiej za 20zł teraz kupiłem coś lepszego i gra sie 100 razy lepiej pod każdym względem :) 

Opublikowano

kumpel z klasy gra na 15 fps w smoke'u, z myszką za 30 zł z biedry i wbił globala w 3 miesiące xD, te problemy gimbazy :x­

Pasjonat
Opublikowano

Przed tą zmianą systemu rang to luźniutko, znam parę osób co z 30fps wbiły globale, a teraz może być trochę trudniej bo mniej slotów w globsie jest.

.

Opublikowano

Lol co ma do tego monitor xD?

Dlaczego bedzie mial utrudnione 

nie wiem jak skontrować tak popierdolona odpowiedz xD

Nie sluchaj sie tych ludzi co maja csa na steamie od roku xD globala wbijesz na myszce za 15 zl nawet ta z gałką bez podkładki na blacie na monitorze który obsługuje maxymalna rozdzielczość 1024x768  60 hz oraz na klawiaturze za 15 albo 30 zl nawet na sluchawkach za 70 zl albo 40 tracery xD 60 fps na spokojnie ci wystarczy noi jeszcze raz nie sluchaj sie tych rakow co graja w csa od 2014 roku czy 2015 :D.Sprzet ci gry nie wygra liczy sie czysty skill w łapie 

Edit:Dla czystego przykladu dam uzytkownika RushAndGoToWin :D to jest jego temat http://www.mpcforum.pl/topic/1498339-du%C5%BCo-rusk%C3%B3w-w-csgo/

Jak przeczytasz to zobaczysz ze kupil sobie kompa ultra detalki w cs go a ziomeczek z golda wyjsc nie moze smutne ale prawdziwe :D

Szkoda tylko że komputer dopiero co mi mają przysłać :)

Opublikowano

Jedynie w co warto zainwestować to myszka i słuchawki. Wyżej piszą, że na słabym sprzęcie da się grać, ale tak nie jest, bo dopiero na najwyższych detalach modeli/tekstur gra jest maksymalnie przejrzysta. Lepiej wtedy widać np. przeciwnika, gdy jest daleko i nie zlewa się z otoczeniem. Także jak najbardziej niestety sprzęt odgrywa dużą rolę w tej wersji csa :/. No ale taki komputer, który dźwignie csa na najwyższych przy ok. 80 fps kupisz poniżej 2000 :).

Opublikowano

Jedynie w co warto zainwestować to myszka i słuchawki. Wyżej piszą, że na słabym sprzęcie da się grać, ale tak nie jest, bo dopiero na najwyższych detalach modeli/tekstur gra jest maksymalnie przejrzysta. Lepiej wtedy widać np. przeciwnika, gdy jest daleko i nie zlewa się z otoczeniem. Także jak najbardziej niestety sprzęt odgrywa dużą rolę w tej wersji csa :/. No ale taki komputer, który dźwignie csa na najwyższych przy ok. 80 fps kupisz poniżej 2000 :).

To ciekawe dlaczego większość prosow ma ustawienia low. Sam PC za 2k uciągnie CS na fhd i najwyższych na 150-200fps. nie widziałeś różnicy w smoke low Vs high detale? Polecam filmik na yt zobaczyć. Przy low widać lepiej przez smoke, molotowa z bliskiej odległości, jedynie cienie bliżej widać niż na high

Opublikowano

Co ma FPS do wbicia Globala ? Wbijesz go prędzej czy później, przy 80 FPS nie ma lagów, nawet na 55 FPS byś wbił Globala, kwestia czasu.

Opublikowano

Wszystko się da zrobić, Nawet na tylu fps'ach.

Ja mam w grze ok 50 fps i mam orła także jest taka opcja.

Wszystko siedzi w głowie i głównie zależy od Twojego zaangażowania w grę, skupienia, doświadczenia i całego skill'a.

Pozdrawiam.

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

Yhm, ja z 5 fps i na kierwonicy wbiłem globala w 3 tygodnie. Ez.

Nie rób sobie jaj.. 

jakoś sam na stalych 35 fpsach suprem'a dobiłem, wyczyn to to nei był xD potem cs stał się gównem

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...