Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w CS:GO na 80fps można wbić globala?

Micr010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, aktualnie moja ranga to dmg ale kiedyś chciałbym wbić tego globala, ale jest 1 przeszkoda-moje fps , które zbyt wysokie nie są(około 75-80).

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Raczej da się, ale jednak będziesz miał troszkę utrudnione zadanie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Da się, na wszyskim się da, nawet jak masz 60hz monitor ale najwazniejsze jak ma się dobrego skilla. Chociaz teraz po tym update rang to wątpie ;/

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Suprema wbijesz gorzej z globalem bez 144 hz. A fps starczą. Jak będziesz grał cały czas 5 to wbijesz tego globala.

Opublikowano

Ile hz monitor?  :D

Lol co ma do tego monitor xD?

Raczej da się, ale jednak będziesz miał troszkę utrudnione zadanie

Dlaczego bedzie mial utrudnione 

Suprema wbijesz gorzej z globalem bez 144 hz. A fps starczą. Jak będziesz grał cały czas 5 to wbijesz tego globala.

nie wiem jak skontrować tak popierdolona odpowiedz xD

Nie sluchaj sie tych ludzi co maja csa na steamie od roku xD globala wbijesz na myszce za 15 zl nawet ta z gałką bez podkładki na blacie na monitorze który obsługuje maxymalna rozdzielczość 1024x768  60 hz oraz na klawiaturze za 15 albo 30 zl nawet na sluchawkach za 70 zl albo 40 tracery xD 60 fps na spokojnie ci wystarczy noi jeszcze raz nie sluchaj sie tych rakow co graja w csa od 2014 roku czy 2015 :D.Sprzet ci gry nie wygra liczy sie czysty skill w łapie 

Edit:Dla czystego przykladu dam uzytkownika RushAndGoToWin :D to jest jego temat http://www.mpcforum.pl/topic/1498339-du%C5%BCo-rusk%C3%B3w-w-csgo/

Jak przeczytasz to zobaczysz ze kupil sobie kompa ultra detalki w cs go a ziomeczek z golda wyjsc nie moze smutne ale prawdziwe :D

Opublikowano

Lol co ma do tego monitor xD?

Dlaczego bedzie mial utrudnione 

nie wiem jak skontrować tak popierdolona odpowiedz xD

Nie sluchaj sie tych ludzi co maja csa na steamie od roku xD globala wbijesz na myszce za 15 zl nawet ta z gałką bez podkładki na blacie na monitorze który obsługuje maxymalna rozdzielczość 1024x768  60 hz oraz na klawiaturze za 15 albo 30 zl nawet na sluchawkach za 70 zl albo 40 tracery xD 60 fps na spokojnie ci wystarczy noi jeszcze raz nie sluchaj sie tych rakow co graja w csa od 2014 roku czy 2015 :D.Sprzet ci gry nie wygra liczy sie czysty skill w łapie 

Edit:Dla czystego przykladu dam uzytkownika RushAndGoToWin :D to jest jego temat http://www.mpcforum.pl/topic/1498339-du%C5%BCo-rusk%C3%B3w-w-csgo/

Jak przeczytasz to zobaczysz ze kupil sobie kompa ultra detalki w cs go a ziomeczek z golda wyjsc nie moze smutne ale prawdziwe :D

Słuchawki tracery za 70zł zgadza się, że dasz radę, klawiatura za 30 zł teżwystarczy, ale co do myszki to już się nie zgodzę. Jak chcesz grać z myszką za 15 zł to nie masz szans.. 

80 Fps i monitor 60hz wystarczą. 

Opublikowano

Mam znajomych co na kompie 40 fps mają pare kont globali gdzie ich komp to 2gb ram procek 2x 1.90GHz noname od amd także na 80 to już płynna gra.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

80 fps nie jest mala liczba...

A gadanie, ze przeszkadza we wbic globala to glupota i najglupsze slowa jakie ostatnio slyszalem.

Zaraz bedzie, ze myszka za tania...

Jak nie mozesz, nie chcesz, nie stac cie na mowe rzeczy to sobie kompa ureguluja. Poustawiaj najwyzsza wydajnosc itp

@Edit

Klawiatura lepsza rozni sie cena XDDD

Boze

banner.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale mam jeszcze 1 pytanie, mianowicie co daje mi lepsza klawiatura?

Nic, niektórzy mają klawki za 20 zł bo to różnicy w sumie nie robi.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Mój ziomek na 20 - 25 wbił supreme, a znajomy na 50 globala (i to jeszcze przed falami banów!). 

A takie tłumaczenie się że jakbyś miał 20 fps więcej to miałbyś lepszą rangą - pierdolenie. Jak weźmiesz się za siebie to i na 40 fps wbijesz globala. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jesteś idiotą . 144 hz ? Przecież na tych globalach grają takie raki ,że japierd****. Siedź dalej w Kałaszku i oglądaj mecze ,że profesjonalista gra na 144 hz to i ktoś kto ma globala. 

Jakoś wbiłem tego globala już dawno na 60 hz. Kupiłem sobie 144 hz bo jest to wygodniejsze. Nie wypowiadaj się jak nie znasz się na grze. 

@RevisionOfMode Gracz 2k15 yea ? 

Jeśli masz teraz dmg w tych czasach to cienko bo te rangi to jest kpina. Każdy może nawet na monitorze 17 cali 20 fps , myszce , klawiaturze z biedry i na głośnikach.

Z tego co wiem skill jest w łapie i w myśleniu a nie w sprzęcie  - On Ci Tylko upraszcza i pomaga.

Pozdrawiam wszystkich speców z MPC [ KALASZKI GUROM !!!! ]

Opublikowano

Jesteś idiotą . 144 hz ? Przecież na tych globalach grają takie raki ,że japierd****. Siedź dalej w Kałaszku i oglądaj mecze ,że profesjonalista gra na 144 hz to i ktoś kto ma globala. 

Jakoś wbiłem tego globala już dawno na 60 hz. Kupiłem sobie 144 hz bo jest to wygodniejsze. Nie wypowiadaj się jak nie znasz się na grze. 

@RevisionOfMode Gracz 2k15 yea ? 

Jeśli masz teraz dmg w tych czasach to cienko bo te rangi to jest kpina. Każdy może nawet na monitorze 17 cali 20 fps , myszce , klawiaturze z biedry i na głośnikach.

Z tego co wiem skill jest w łapie i w myśleniu a nie w sprzęcie  - On Ci Tylko upraszcza i pomaga.

Pozdrawiam wszystkich speców z MPC [ KALASZKI GUROM !!!! ]

Masz racje!! KALASZKI GUROM! (sarkazm)

Pisałem wyżej, że monitor i hz nie trzeba mieć dużo 80fps i 60hz dają radę, ale k***a.

Przyjdzie mi ty jakiś SugarPotato i będzie gadał, że z myszką za 20 zł z sensorem k***a drewnianym i po jednym ruchu się gubi, można wbić globala. No krew mnie zalewa. Racje masz, że słuchawkami i klawiaturą one nie dają dużo. Ale porządna mysz to podstawa, dobry sensor.

Opublikowano

@brawley83 

XDD Sensor drewniany ale jest. Mój kolega kiedyś na takiej grał i miał tego globca. Zapewne Ty nawet nie masz globca ale OK.

Myszka za 20 zł , wiesz jakie boty grają na globalach ? No właśnie , jak ktoś ma skilla i jest wyćwiczony na wszystkim może wygrać.

Opublikowano

@brawley83 

XDD Sensor drewniany ale jest. Mój kolega kiedyś na takiej grał i miał tego globca. Zapewne Ty nawet nie masz globca ale OK.

Myszka za 20 zł , wiesz jakie boty grają na globalach ? No właśnie , jak ktoś ma skilla i jest wyćwiczony na wszystkim może wygrać.

"Mój kolega" zawsze ten sam tekst. "Mój kolega to, mój kolega tamto"

Masz racje nie mam globca :) Po wbiciu go przestałem grać i nie gram mm'ów 2 miesiące, zajęłem się ligami typu esea, faceit, cevo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...