Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo rusków w CS:GO

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sami mnie do tego skłoniliście żebym zakładał takie tematy więc proszę bardzo.

Dzisiaj grałem sobie w CS:GO, natrafiłem na ruskowy enemy team  no i okazało się że na tej mapie Dust 2 przeskakując przez bramę na B dostawałem banie od rusków którzy grali only AWP, nawet raz spróbowałem skoczyć w 5 to terroryści wyeliminowali antyterrorystów w 5s.

Ja p******e, RUSSIAN'S FEDERATION Cyka Blyat.
Dlaczego tak jest? 16-0 no i k***a grać się nie da jeden na bunnyhopie mnie z zeusa zabił.

Nawet kupiłem sobie komputer lepszy na święta, ultra CS:GO oraz klawiaturę mechaniczną za 400zł, myszkę steelseries rival za 200zł, hyperx cloud 2 za 500zł no i mój team gra jakby nie miał słuchawek tylko głośniki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@RushAndGoToWin

Em, to wreszcie narzekasz na ruskow w swoim teamie czy enemy? Może po prostu dobrze grali? 

To, że kupiłeś sobie jakiś komputer, klawiature, myszke czy słuchawki nie świadczy o twoim skillu, i w żadnym stopniu nie czyni Ciebie to odrazu lepszym graczem.. 

A po za tym napisz to jeszcze raz, powoli, bez nerwów i staraj się składać zrozumiałe zdania, bo by cokolwiek zrozumieć musiałem to przeczytać 4 razy.

.

Opublikowano

@RushAndGoToWin

Em, to wreszcie narzekasz na ruskow w swoim teamie czy enemy? Może po prostu dobrze grali? 

To, że kupiłeś sobie jakiś komputer, klawiature, myszke czy słuchawki nie świadczy o twoim skillu, i w żadnym stopniu nie czyni Ciebie to odrazu lepszym graczem.. 

Założyłem temat tydzień temu, a wy nadal drążycie o tym samym, jeden miał 50fragów reszta mniej więc wątpię

Opublikowano

Założyłem temat tydzień temu, a wy nadal drążycie o tym samym, jeden miał 50fragów reszta mniej więc wątpię

Skoro założyłeś temat tydzień temu wychodzi na to, że to ty drążysz ciągle o tym samym :*

Nie podchodź po prostu do gry z takimi emocjami.. Przegrałeś, w trafił się cheater? Trudno. Daj se spokój z cs'em na pare dni, ochłoń i wtedy wróć z pozytywną energią i zagraj z przyjaciółmi dla zabawy.

.

Opublikowano

Po pierwsze Russian Federation.

Po drugie cyкa блят.

Po trzecie tym postem zaprezentowałeś nam swój poziom jak i poziom polskich graczy. Z takich rzeczy powinno się śmiać, a nie bez sensu się denerwować. Jeżeli ty głupią rangę i głupią grę bierzesz na poważnie i traktujesz ją jak prawdziwe życie, to Twoi rodzice powinni się poważnie martwić. Na ich miejscu ograniczyłbym nawet dostęp do komputera, kazałbym pokopać piłkę czy coś.

Skoro się grać nie da, to zapraszam na ESEA lub Premium Faceita - tam cheaterów nie ma.

W nocy się rozwijać nie będę, ale kiedyś poruszę temat tej żałosnej nagonki na rosyjskich graczy, gdyż jest to jeden z najgłupszych stereotypów, jakie dotąd słyszałem.

Miłej i spokojnej nocy życzę!

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Skoro założyłeś temat tydzień temu wychodzi na to, że to ty drążysz ciągle o tym samym :*

Nie podchodź po prostu do gry z takimi emocjami.. Przegrałeś, w trafił się cheater? Trudno. Daj se spokój z cs'em na pare dni, ochłoń i wtedy wróć z pozytywną energią i zagraj z przyjaciółmi dla zabawy.

Ja piszę innym, pomagam a oni o moim starym temacie

Po pierwsze Russian Federation.

Po drugie cyкa блят.

Po trzecie tym postem zaprezentowałeś nam swój poziom jak i poziom polskich graczy. Z takich rzeczy powinno się śmiać, a nie bez sensu się denerwować. Jeżeli ty głupią rangę i głupią grę bierzesz na poważnie i traktujesz ją jak prawdziwe życie, to Twoi rodzice powinni się poważnie martwić. Na ich miejscu ograniczyłbym nawet dostęp do komputera, kazałbym pokopać piłkę czy coś.

Skoro się grać nie da, to zapraszam na ESEA lub Premium Faceita - tam cheaterów nie ma.

W nocy się rozwijać nie będę, ale kiedyś poruszę temat tej żałosnej nagonki na rosyjskich graczy, gdyż jest to jeden z najgłupszych stereotypów, jakie dotąd słyszałem.

Miłej i spokojnej nocy życzę!

Zgaduję że zaraz masa gimbusów ciebie zlajkuje bo się rozpisałeś

Opublikowano

Może mnie nie "zlajkuje", ale to co napisałem i owszem.

Bo widzisz, różnica pomiędzy nami polega na tym, że ja myślę nad tym co piszę, spokojnie myślę i staram się składać logicznie brzmiące zdania. Ty natomiast klikasz w klawiaturę bez opamiętania, nie sprawdzając nawet tego co przed chwilą napisałeś, nie stosując się do zasad interpunkcji w celu łatwiejszego zrozumienia Twojego postu.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Ja piszę innym, pomagam a oni o moim starym temacie

Zakładasz tak idiotyczne tematy, że wyrobiłem sobie opinie o tobie po 2 postach. Jak trafisz na oczywistych czeaterow, to i tak ci zaliczy mecz do wygranych. Co to za ranga jakieś kałaszki zazwyczaj z refleksem szachisty? Więcej sprzętu niż talentu. Kappa.

Opublikowano

Zakładasz tak idiotyczne tematy, że wyrobiłem sobie opinie o tobie po 2 postach. Jak trafisz na oczywistych czeaterow, to i tak ci zaliczy mecz do wygranych. Co to za ranga jakieś kałaszki zazwyczaj z refleksem szachisty? Więcej sprzętu niż talentu. Kappa.

Jak zarobisz to pogadamy, zbierałem na mój komputer itp, i mam teraz takie coś :)

Opublikowano

Prosze cie skoncz juz plakać dobra dostane warna ale kij z tym :D.Typie grasz jak totalne gowno kazdy z tego dzialu ci to moze napisać ze grasz jak to gowno masz wielki problem do teamów na kalaszkach swojego skilla pokazałeś 4/19 na inferno w ktorym plakales tez na team.. gdy typ otwieral z fragami 20 xD.Wytlumacz mi dlaczego gram  solo mixy na smurfach robie po 30/40 killi mecze wygrywam po 16/6 16/2 a ty nie mozesz wygrać meczu bo ci ruskie przegrywaja serio to jest juz smieszne.Grasz jak gowno to cie zabijają z tego zeusa.Ale to nic najsmiesznejsze jest to ze pisales mi na pw ze masz orzelka (ohh tak bardzo dobra ranga kappa) a po kilka minutach twoj temat ze spadles do golda 4 xD .Super kupiles komputer mozesz miec nawet kompa za 600000 milionow euro taki z nasa nawet gdzie masz 500000 fpsow ale to i tak ci skilla nie da nawet jak bedziesz gral na takiej grafice ze cs bedzie przypominal swiat realny to i tak ci to skilla nie da dalej bedziesz gownem czekam na warna bo sie doczekac nie moge xD

EDIT:

A tu jest twoj temat pro graczu 

http://www.mpcforum.pl/topic/1495988-goldy-w-ka%C5%82aszkach/

A tu twoje super staty 

nfbibi.jpg

Jeden mial 20 killi ktory otwieral ty miales 4 xD
Opublikowano

Może mnie nie "zlajkuje", ale to co napisałem i owszem.

Bo widzisz, różnica pomiędzy nami polega na tym, że ja myślę nad tym co piszę, spokojnie myślę i staram się składać logicznie brzmiące zdania. Ty natomiast klikasz w klawiaturę bez opamiętania, nie sprawdzając nawet tego co przed chwilą napisałeś, nie stosując się do zasad interpunkcji w celu łatwiejszego zrozumienia Twojego postu.

Naucz sie pisac blyat po rosyjsku najpierw, potem komentuj
Opublikowano

Narzekasz na rusków boa ci mecze przegrywają?Zrób to co należy zrobić.Poćwicz żeby carrować mecze na mg1 albo znajdz znajomych i graj całą piątką.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Twój nick mówi nam bardzo dużo. Nie wiem jakim ciołkiem trzeba być żeby albo nie wyjść z takiego meczu lub poprostu użyć programu mm server picker... Rozumiem że dla niektórych ludzi ranga to ważna rzecz bo wkładają w to czas serce i nerwy. Nie wiem czy wiesz ale panika i zdenerwowanie w cs to najbardziej nieprzydatne rzeczy? Ogarnij się znajdź sobie dobry team to będzie dobrze.

Karol niektore ustawienia jest warto miec na wysokich.

Opublikowano

Mam dla Ciebie radę, jeżeli w swoim teamie masz Rosjan to nie wyzywaj ich, staraj się zluzować grę tzn. pośmiej się z nimi itd. Nie wyzywaj ich, działa to w 2 strony, aczkolwiek zdarzają się wyjątki :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jak nie potrafisz przeskoczyć to kup smoke i rzuć żeby nic nie widzieli.. Myślenie boli. A słuchawek dużo osób nie ma. Cebulandia ;)

Opublikowano

A więc uważasz, że kupiłeś nowego kompa i jesteś zaje*isty, mimo #4/19 na kałachach? To kup konto z lem'em, tam nie będzie tylu rusków, będziesz mógł spokojnie kerować team :makka:

tenor.gif

Opublikowano

Jak zarobisz to pogadamy, zbierałem na mój komputer itp, i mam teraz takie coś :)

Kurna dzieciaczku, w innym temacie o dinosower napisałeś że twoi koledzy z podstawówki tam należą. Jak w wieku max 13 lat zrobiłeś 5 tysięcy złotych? Kradnąc czy rodzice ci kupili? Faktycznie nie ma różnicy. Chwalisz się kompem a grasz jak Rusek. Przepraszam, Rusek potrafi grać, ty masz ujemnego skilla. Mam komputer łącznie warty z 4k, 200 stabilnych fps. Po co mi więcej? Tobie pierdyliard by nie pomógł bo masz refleks szachisty, 4/19 w meczu. Na smurfie mg2 robię 40 nie chwaląc się. Idź lepiej grać w minecrafta, tam się nada twój komputer.

PS. Internet powinien być od 16 lat conajmniej...

Opublikowano

Witam.

Sami mnie do tego skłoniliście żebym zakładał takie tematy więc proszę bardzo.

Dzisiaj grałem sobie w CS:GO, natrafiłem na ruskowy enemy team  no i okazało się że na tej mapie Dust 2 przeskakując przez bramę na B dostawałem banie od rusków którzy grali only AWP, nawet raz spróbowałem skoczyć w 5 to terroryści wyeliminowali antyterrorystów w 5s.

Ja p******e, RUSSIAN'S FEDERATION Cyka Blyat.

Dlaczego tak jest? 16-0 no i k***a grać się nie da jeden na bunnyhopie mnie z zeusa zabił.

Nawet kupiłem sobie komputer lepszy na święta, ultra CS:GO oraz klawiaturę mechaniczną za 400zł, myszkę steelseries rival za 200zł, hyperx cloud 2 za 500zł no i mój team gra jakby nie miał słuchawek tylko głośniki.

Pozdrawiam.

C**j to kogo obchodzi. Ludzie odpisuja bo nie maja co robic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...