Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom rang

Wampir7858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opowiem wam coś śmieszniejszego... 

Przed tym całym update miałem LEM'a. Dostałem vaca, na wszystkich kontach (3) za... BÓG WIE CO :) 

Zrobiłem formata, kupiłem kolejne konto. Dziś zostały mi dwa ostatnie mecze do rozegrania, grałem ostatnie dwa na mg1/mg2 i wygrałem oba mecze, będąc 2 w tabeli ze statami: 41:1:12 oraz 20:5:21 - dostałem rangę LE :) to dopiero jest hit, 30min leżałem i śmiałem się z Gabena i nowego systemu rang.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie grajac 2 dni mmow spadlem z mge do mg1 i w kalachu nikt grac nie umie... Robie po 30 fragiw na mecz. Dzisiaj gram na trainie wygrywamy ez 10-2 i wyskoczylem z odnogi wcelowany z awp zabilem typa i spam na chatcie hacker.... Albo rushujemy b z tecami i nagle 3 typow z enemy wyszlo jak zdedali ;-;

Opublikowano

A gdzie pan karol, whynot oraz supremenoob? Przecież napisałeś temat z rangami to powinni napisać jak słabo grasz :)

Słabo grasz :D

Rozumiem jeszcze płakanie na trolli na cheaterow na ludzi bez mikro, derankerow, ale system to system dla każdego działa tak samo.

Ideą tego systemu było żeby ludzie spadali więc spadają

Ludzie nie rozumieją że zmienił im sie tylko obrazek w menu a "skill" został ten sam.

Na redicie milion tematów typu "miałem DMG a teraz mg1 dlaczego!!?!?!?!?" albo "spadłem z gold4 do sem"

Jakoś nie widziałem płaczu że ktos spadł z smfc do lema albo z ge do supreme. Może przypadek :D

Dobra z tym przypadkiem żartowałem, prawda jest taka ze boty myślały że jak już mają mg2 to jeszcze chwila i będzie GE a tu psikus, i płacz.

"Jak to morzliwe mam już 300h gram prawie tak dobsze jak muj idol pasza a spadłem z mg1 do g2, to wina gupiego systemu"

Mi tam was wcale nie żal, jak płaczecie o rangi to znaczy że nie rozumiecie idei cs'a gdzie w 1.6 ludzie siedzieli w kafejkach godzinami żeby być najlepszymi a wy gracie dla obrazka a bardziej od samej gry obchodzą was skiny.

Opublikowano

Przed aktualizacją miałem LEMa, oczywiście zrobiłem błąd i zagrałem od razu po niej. Pierwszy mecz przegrałem no to okej, zagrałem drugi. Ten mecz był wygrany, a co się okazało? Spadłem do DMG. Teraz tak myślę i wydaje mi się, że zrobili coś na wzór tych punkcików w lolu, tzn awans i spadek jest od ich określonej ilości. Jeszcze śmieszniejsze jest to, że w obecnej randze (dmg) wygrałem ok. 15 meczy, 4 zremisowałem, 1/2 przegrałem, a awansu nie widziałem ;d

Natomiast na 2 koncie w wygrałem 7 meczy, zagrałem jeden z kolegą (ranga niżej) i po jednej przegranej u mnie spadła. Możliwe, że od teraz gdy się przegra ze słabszymi przeciwnikami to odejmuje więcej "punktów".

Ogólnie od paru dni nie mogę uwierzyć co Ci gracze robią. Prawie w każdym meczu ktoś zachowuje się podejrzanie, albo strzela przez ściany, albo "wyczekuje". Dwa dni temu miałem pierwszą okazję do zobaczenia aimhack'a, na szczęście było to na overwatchu. Patrzyłem na to demko z niedowierzaniem :D

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Byłem w szeryfie, po miesiącu wrociłem do cs czyli wczoraj, od razu zagrałem sobie 4 mecze i spadłem 4 rangi w dół xD Teraz już wiem dlaczego i szczerze mówiąc mam wyjebane na tą gre. Znowu zostawiam ten syf w spokoju.

Opublikowano

Byłem w szeryfie, po miesiącu wrociłem do cs czyli wczoraj, od razu zagrałem sobie 4 mecze i spadłem 4 rangi w dół xD Teraz już wiem dlaczego i szczerze mówiąc mam wyjebane na tą gre. Znowu zostawiam ten syf w spokoju.

Jesli nie jesteś w stanie wrócić do dmg to znaczy, że byłeś za słaby i możesz płakac

Opublikowano

I bardzo dobrze. Mnie bardzo cieszy to jak zmienili rangi.

Nareszcie człowiek może normalnie pograć, a nie z 'kerowanymi' bobami. 

+rep Gaben.

dokładnie, nawet nie jest mi smutno, że LEMa straciłem i spadłem do MGE. Też jestem zdania, że lepiej grać na poziomie, na którym powinno się grać bez kerowanych botów - w końcu VALVE zrobił coś porządnego. Teraz należy tylko odczekać, aż wszystkie boby spadną. 

­

Opublikowano

A teamu nie znajdę, gdyż mam "za niską rangę i za mało godzin"

Znajdziesz. Tacy, którzy Cię w taki sposób selekcjonują to niezbyt wartościowi ludzie.

Opublikowano

8 winów na supreme - nic, później 2 przegrane i lem. I jakoś nie płaczę bo wcześniej też mi zdarzało się spadać z suprema do lema aby później znów awansować :O

Teraz przynajmniej w meczu czuję, że gra mi się lepiej.

To była dobra aktualizacja. 

Opublikowano

Z lema spadlem po 1 lose, z le po 2 lose. Mialem 7 win na lemie? i chyba 6 na le. Krotko mowiac jedna gra slabo pojdzie albo c*****y team i mozna pozegnac sie z ranga.

System powinien sie troche zbalansowac bo spasc po 1 lub 2 grach majac 6+ wygranych to porazka.

NA dodatek 2 kumpli ktorzy byli supreme zagrali sobie (wczesniej grywali faceit, wiec stracili rangi). 1 dostal mge a 2 dmg, grali przeciwko lem/supreme xD

To samo chyba mial Moe na stream. Tez go wbilo do dmg grajac na normalne rangi.

Moim zdaniem lepiej chwilowo odpuscic mm'y i pograc faceit/cevo/esea

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dziękuje za tyle odpowiedzi(nawet się tylu nie spodziewałem)

A co do tematu:

Gram faceity, mm zaczynam grać z kolegami i dodatkowo znowu gram mapy only hs. (dodatkowo refleks, który mam gorszy niż unranked)

Dobrze piszecie, iż goldy to nie wymagające rangi, ale trafiają na smurfy (typu lem,le) lub haxy walące przez ściany to jest po prostu masakra...

Chyba na razie trzeba pograć faceity i na serwerach only hs.

Opublikowano

Przesadzacie i to grubo :) wszystko zależy od tego jak gracie system jest ok.

Zwalanie na słaby team albo system to parodia, jeśli jesteś naprawdę dobry wbijesz range na jaką zasługujesz. 

Nie ma co płakać ludzie spadają bo na to zasługują . Mogłeś wygrać 6 meczy przegrać 1 i spaść przyjmij to do siebie i staraj sie być lepszym a nie skarżyć się na forach o to jaki Gaben jest zły i gruby. 

Do poziomu dmg można spokojnie grać praktycznie "SAMEMU" i wygrać mecz :) potem troszkę trudniej ale dalej się da. 

P.S Jeśli jesteś w mg2/mge to naprawdę popracuj nad umiejętnościami a nie nad szukaniem wymówek.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przesadzacie i to grubo :) wszystko zależy od tego jak gracie system jest ok.

Zwalanie na słaby team albo system to parodia, jeśli jesteś naprawdę dobry wbijesz range na jaką zasługujesz. 

Nie ma co płakać ludzie spadają bo na to zasługują . Mogłeś wygrać 6 meczy przegrać 1 i spaść przyjmij to do siebie i staraj sie być lepszym a nie skarżyć się na forach o to jaki Gaben jest zły i gruby. 

Do poziomu dmg można spokojnie grać praktycznie "SAMEMU" i wygrać mecz :) potem troszkę trudniej ale dalej się da. 

P.S Jeśli jesteś w mg2/mge to naprawdę popracuj nad umiejętnościami a nie nad szukaniem wymówek.

Pozdrawiam

Dobrze napisałeś iż da sie samemu.. Ale jeśli twoja drużyna obija cię do 20hp czy dasz radę ugrać 1vs5 na eco? (No dobra dwa razy mi się udało)

Opublikowano

Z lema spadlem po 1 lose, z le po 2 lose. Mialem 7 win na lemie? i chyba 6 na le. Krotko mowiac jedna gra slabo pojdzie albo c*****y team i mozna pozegnac sie z ranga.

System powinien sie troche zbalansowac bo spasc po 1 lub 2 grach majac 6+ wygranych to porazka.

NA dodatek 2 kumpli ktorzy byli supreme zagrali sobie (wczesniej grywali faceit, wiec stracili rangi). 1 dostal mge a 2 dmg, grali przeciwko lem/supreme  xD

To samo chyba mial Moe na stream. Tez go wbilo do dmg grajac na normalne rangi.

Moim zdaniem lepiej chwilowo odpuscic mm'y i pograc faceit/cevo/esea

Skoro mieli tego suprima to wbija go znowu zreszta jak taka mala ikona znika to skill tez skina? czemu opuszczać mmy  ? zeby jakiegos durnego obrazka nie stracic :D

Możesz zaryzykować i wgrać WH albo AIM'a albo męczyć się z wbijaniem :P innej drogi nie widzę

Innej drogi nie widzisz bo masz maxymalnie golda ktory spadl do silvera  :yay: .

Dziękuje za tyle odpowiedzi(nawet się tylu nie spodziewałem)

A co do tematu:

Gram faceity, mm zaczynam grać z kolegami i dodatkowo znowu gram mapy only hs.

Graj areny tam lepszy refleks wyłapiesz niz na deatmatchu gdzie cie co chwile bede cie w plecy zabijac :D

Dobrze napisałeś iż da sie samemu.. Ale jeśli twoja drużyna obija cię do 20hp czy dasz radę ugrać 1vs5 na eco? (No dobra dwa razy mi się udało)

Czemu odrazu maja cie obijać mow do nich pokaz im ze jesteś generałem albo kapitanem i bedą cie sluchać jak malpki w zoo na widok banana 

Opublikowano

"Nie ma carrowanych idiotów w teamie", bardzo fajnie. Lecz się mylicie, łatwo trafić na c*****y team, teraz dużo ludzi trolluje bo pospadali z rang. Na przykład, trafiłem na Globale w przeciwnym, które pospadały, mieli po ok. 1600h, a w teamie debile oczywiście. Są plusy i minusy, może Valve trochę złagodzi ten system, może nie. Mi się ten system podoba, jest coraz mniej idiotów, lecz można trafić jeszcze na debili jak wcześniej... Ten system mało co pomógł, ja żadnych zmian nie widzę, może to, że ludzie pospadali do kałacha.

Opublikowano

Skoro mieli tego suprima to wbija go znowu zreszta jak taka mala ikona znika to skill tez skina? czemu opuszczać mmy  ? zeby jakiegos durnego obrazka nie stracic :D

Innej drogi nie widzisz bo masz maxymalnie golda ktory spadl do silvera  :yay: .

Graj areny tam lepszy refleks wyłapiesz niz na deatmatchu gdzie cie co chwile bede cie w plecy zabijac :D

Czemu odrazu maja cie obijać mow do nich pokaz im ze jesteś generałem albo kapitanem i bedą cie sluchać jak malpki w zoo na widok banana 

Mnie obrazek wali, chodzi o poziom rang na mm po tych zmianach. Dlatego juz lepiej pograc gdzie indziej niz sie bawic z dziecmi lub grac na haxy ktorych przez to przybylo.

Nie mam zamiaru o tym bardziej dyskutowac (tym bardziej z toba ...) Wyrazilem tylko swoja opinie i napisalem jak to wyglada u mnie dla ciekawskich.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bardzo dobrze zrobili z tym systemem. Teraz LEM, supreme i global to rzeczywiście są koksy, a nie frajerzy jak wcześniej. Osobiście miałem DMG, teraz spokojnie utrzymuję się w MGE i nie przeszkadza mi to w żadnym stopniu, tylko wy o te rangi płaczecie jak jakieś dzieci. TO TYLKO GRA! Mój kolega z mge spadł do mg2, wygrywał trochę meczy, dużo fragował i za chwilę wbił spowrotem mge. Musisz dużo grać, nie wystarczy wygrywać. Na razie nie jest perfekcyjnie ale niedługo te rangi się ustabilizują.

Nie pier*ol głupot, jeden gra lepiej a drugi gorzej, cs to akurat gra zespołowa w której gracze są w większej części uzależnieni od reszty drużyny. Może przez początek tak tylko będzie że większość spadnie przez słaby poziom drużyny, cokolwiek, myślę że stary system rang był przede wszystkim PRZYJEMNIEJSZY a gra powinna być przyjemna.

#Supreme, ale czy dalej będę siedział na tym to się dopiero okaże po kolejnych meczach.

Opublikowano

Nie pier*ol głupot, jeden gra lepiej a drugi gorzej, cs to akurat gra zespołowa w której gracze są w większej części uzależnieni od reszty drużyny. Może przez początek tak tylko będzie że większość spadnie przez słaby poziom drużyny, cokolwiek, myślę że stary system rang był przede wszystkim PRZYJEMNIEJSZY a gra powinna być przyjemna.

#Supreme, ale czy dalej będę siedział na tym to się dopiero okaże po kolejnych meczach.

Racja jeden gra lepiej drugi gorzej ale jak dla mnie to "goldy" "kałachy" graja jak gówno :P a co do gry zzespołowej "mow takiemu dojczowi B a ten zapierdala na A" jak dla mnie wasz płacz nie ma zadnego sensu ranga nie gra a jezeli spadasz to jest tylko i wyłacznie twoja wina nie zasłuzyłes na range i tyle po co tyle pisac ?

Opublikowano

Wgl nie wiem co tak płaczecie,spadłem z LEM,odpalilem wh i znowu w nim jestem. To ze sb radzic nie umiecie to wasza wina

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...