Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poziom rang

Wampir7858

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chodzi mi o poziom rang po uptade ( to co jest to po prostu masakra).

Przed chwilą skończyłem mixa, gdyż mój kochany team ma taki timing że klękajcie narody (wszystkie rundy dla zespołu wygrane przeze mnie).

Spadłem z mg1 przez haxy (strzelanie przez ściany, ledwo wychylisz a już -40hp).

I teraz pytanie do was:

Jak odzyskać mg1 po tym uptade bo nie mam jak wbić...

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez pracy nie wbijesz. Teraz tak utrudnili to wbijanie i ułatwili spadanie że po 2 przegranych spadasz. Miałem już 7 winów pod rząd by wejść do supreme, przegrałem 3 pod rząd i spadłem do zykłego orzełka... Obecny system rang to największe gówno w tej grze. Jak wszystko poresztą potrafią zepsuć.

Opublikowano

Bez pracy nie wbijesz. Teraz tak utrudnili to wbijanie i ułatwili spadanie że po 2 przegranych spadasz. Miałem już 7 winów pod rząd by wejść do supreme, przegrałem 3 pod rząd i spadłem do zykłego orzełka... Obecny system rang to największe gówno w tej grze. Jak wszystko poresztą potrafią zepsuć.

Przegrałem 3 i dopiero spadłem bo te nowe rangi (mg1/mg2/goldy) to tak strzelają że masakra...

A teamu nie znajdę, gdyż mam "za niską rangę i za mało godzin"

Opublikowano

Osobiście jakoś jeszcze trzymam się w LE ale ogólnie PORAŻKA.

3x LEMa wbiłem, 3ci raz już spokojnie siedziałem na tej randze i dawałem radę w większości meczy, 6 winów pod rząd już grałem z samymi Supreme prawie.... update i 3 lose, spadłem do LE! Kpina.

Volvo wszystko potrafi rozwalić.

PS. Kumpel z Supreme spadł do DMG w ciągu ~15 meczy... pozdro.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Bardzo dobrze zrobili z tym systemem. Teraz LEM, supreme i global to rzeczywiście są koksy, a nie frajerzy jak wcześniej. Osobiście miałem DMG, teraz spokojnie utrzymuję się w MGE i nie przeszkadza mi to w żadnym stopniu, tylko wy o te rangi płaczecie jak jakieś dzieci. TO TYLKO GRA! Mój kolega z mge spadł do mg2, wygrywał trochę meczy, dużo fragował i za chwilę wbił spowrotem mge. Musisz dużo grać, nie wystarczy wygrywać. Na razie nie jest perfekcyjnie ale niedługo te rangi się ustabilizują.

Opublikowano

Jakos dziwne  inni graja i nie spadaja a ty spadles - jest na to proste wyjasnienie nie zasłozyleś na ta range nie jestes na tyle dobry by tam grac innego wytłuamczenia niema 

Opublikowano

Ale nie rozumiem co takiego daje Ci ranga, że tak o nią płaczesz? Spadłeś to spadłeś, teraz jest inny system, jak dla mnie lepszy. Teraz poziom na rangach się wyrównał i jest dobrze, a poza tym grasz dla rangi czy dla zabawy? Bo myślałem że gra się w gry aby dobrze się bawić. Ja też spadłem, ale nie płacze, bo wiem na jakim poziomie gram i wolę nabrać doświadczenia i więcej godzin niżeli siedzieć i zamykać w orzełkach. Jeżeli tak Cie boli te spadanie z rangi to graj Faceity, proste.

Opublikowano

I bardzo dobrze. Mnie bardzo cieszy to jak zmienili rangi.

Nareszcie człowiek może normalnie pograć, a nie z 'kerowanymi' bobami. 

+rep Gaben.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Nie wiem co wy robicie, że z rang spadacie, przez cały tydzień rozegrałem 8 mmów, 2 remisy i 6 lose i ciagle siedzę w globalu :v

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

I bardzo dobrze. Mnie bardzo cieszy to jak zmienili rangi.

Nareszcie człowiek może normalnie pograć, a nie z 'kerowanymi' bobami. 

+rep Gaben.

Nie ma już kerowanych? Zapraszam poziom od g3 do mge(Można spokojnie 40 fragów nabić jeżeli team cię nie atakuje[nie obija cię swój własny team])

Jakos dziwne  inni graja i nie spadaja a ty spadles - jest na to proste wyjasnienie nie zasłozyleś na ta range nie jestes na tyle dobry by tam grac innego wytłuamczenia niema

Sorry ja nie płace za boosting i nie obijam swoim w drużynie(często brakuje nam dwóch i ci dwaj trolują a ja olofmeisterem nie jestem...

A ogólnie co do poziomu rang, uważam iż jest dobry ale gra nadal za dużo ludzi,którzy boostują innych...

Ps:Nie zależy mi na randze, gdyż jest to tylko gra ale warto aby ludzie, z którymi sie gra mieli jakiś poziom :)

Opublikowano

Po to jest friendlyfire żeby go używać:) Płaczą tylko ci, ktorzy nie dają rady wbić tej swojej wymarzonej rangi, bo prawdopodobnie są za słąbi i nie ma o co płakać. a niech się pochwali ktorys z tych szlochających ile ma lat?

Opublikowano

Powiem Ci że po tej zmianie to grając na LEMy będac w LE i grałem na luzie,po 20 fragów itd. A teraz dostaje wpierd*l nawet na zwykłych kałachach,podnosi sie poziom

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie ma już kerowanych? Zapraszam poziom od g3 do mge(Można spokojnie 40 fragów nabić jeżeli team cię nie atakuje[nie obija cię swój własny team])

Ale po co na te goldy kalaszki skoro tam poziomu nie ma i nigdy nie bedzie tam nie ma ludzi kerowanych tylko poprostu jest taki tam poziom i tego nie zmienisz 

Powiem Ci że po tej zmianie to grając na LEMy będac w LE i grałem na luzie,po 20 fragów itd. A teraz dostaje wpierd*l nawet na zwykłych kałachach,podnosi sie poziom

Prosze cie skoro dostajesz po dupie od zwyklych kalaszkow to naprawde musisz byc slaby.

Pytanie jak wyjsc z kalaszka nie wiem moze zabijać przeciwnika? kiedy temat jak wyjsc z silvera? zeby wbic kalacha nie trzeba nawet umiec strzelac wystarczy uzyć mozgu i smokow 

Opublikowano

5 przegranych i z 2ak do g4. Tera z team'em swoim gram 10 win'ów i awansu nie ma :P

Żalić się nie żale bo ranga mnie nie obchodzi gram dla zbicia nudy lecz trochę zjebali :)

Dodam że nom stop 1/2 w tabeli ;)

Opublikowano

Trochę śmieszny ten system rang nowy. Obecnie gram sobie tylko ma smurfie, kałaszek w laurach. Boostuje team w każdym meczu, 7+mvp, 30+ fragow mecze 16:1-3 i przegrałem dzisiaj 1 mecz... (ameby nie dające info i zero wsparcia, mówię Eco i 1 kupuje itd :p) 40 fragow i spadek :D miałem bekę niezła, w meczu po 2 ace ale racja, niech tego smurfa do golda rzuci. Mam wrażenie że im lepiej grasz tym ciężej awansować. Podobno jak się ma np 10winow pod rząd (np ja :)) i przegra a potem wygra to się awansuje, przegrałem i spadlem :O :o wychodzi na to że nie da się awansować. Kolega którego boostowalem spadł o 2 rangi po 1 meczu z mge do mg1 :D

Jakby co to nie płacze tylko wyśmiewam absurd tych rang. Nawet pro player by spadł xD nie chwaląc się mam supreme

Opublikowano

Nareszcie jakieś ciekawe mecze na supremach-globusach są, a nie jak to bywało dawniej - raz dostawałeś wpierdol do 0 a drugim razem ty rozwalałeś enemy do 1-3.

Na mid-rangach poziomu jak nie było tak nie ma. Średnio na mixa ~30 fragów. Po 5 lossach (ogólnie to derank do S1 robię z kolegą) i spadłem.

Jest na pewno lepiej niż było wcześniej, przydało by się tylko coś z silverkami zrobić bo to parodia.

graphic.png
Opublikowano

Wreszcie :> Jakoś ja gram po 3-4 mixiki dziennie i utrzymuje się w globalu. Teraz jest poziom który był kiedyś. Wreszcie nie ma bobów na tych globalach. 

Gaben dobrze zrobił wielki +++

Opublikowano

A gdzie pan karol, whynot oraz supremenoob? Przecież napisałeś temat z rangami to powinni napisać jak słabo grasz :)

Ok. I nie żeby coś, ale on nie pisał, że ma orzełka xD

@top piszę jak słabo grasz.

Jak chcesz odzyskać rangę to trenuj aima, refleks, recoil itp. Goldy to nie są jakieś wymagające rangi przecież. Graj sobie faceit'y, dm'y, only hs itd, a potem wejdź na mm'y to spokojnie wbijesz się wysoko. 

Bądź jak mój brat, 360h w CS'ie, nie grał żadnego MM'a, a patrząc na jego grę, to gra na poziomie mniej więcej orzełka ^^. Możliwe, że trochę pomogła mu gra w 1.6 kilka lat, ale tam :v

Btw. graj z kolegami to będziesz grał na jakimś tam poziomie, o ile też nie są wyboostowani. 

tenor.gif

Opublikowano

Z*******y system będąc w mistrzowski obrońca 2 czułem sie jak pro gamer ale dzięki temu systemowi spadłem 4 rangi w dół w 2 dni i zrozumiałem gdzie jest moje miejsce w szeregu!

Opublikowano

Dzisiaj na smurfie dało mi mg2 po 10 winach, na mainie miałem supreme ale spadłem do LEMa z 3 dni temu ;p

Ogólnie to nie ma co narzekać na system, dużo nowych ludzi zaczęło grać w CS to i poziom spadł, więc jakieś przesunięcia w rangach muszą być. Teraz jak narzekacie jak ranga spada, ale powinniście czuć większą satysfakcję z awansu :)

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...