Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGODOUBLE skrypt v3 (beta)

incesser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko mi wywala przeglądarka problem z łącznością kiedy loguje się na double ze steam?

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano

Bot zaje***ty ! wszystko działa poprawnie 

Jest mozliwosc dodania opcji, ze gdy bot przegra 3-4 gry pod rzad, robi przerwa na kilka runda i potem kontynuuje ale bez wracania do podstawowej stawki?

niestety nie widze tego w kodzie lecz trzeba czekać cierpliwie ... moze autor doda cos takiego 

Opublikowano

Teoretycznie to jest mozliwe :P

jak by to zrobil to by dal swoj caly ekwipunek ciagle wjezdzal na wlasciwy kolor a potem by sprzedawal skina wartego 100$ za 100zł

Opublikowano

@incesser

Widziałeś ten link topic? Z tego co obliczałem mniej więcej jest 60% szansy, że kolor wejdzie +duża szansa na trafienie koloru zielonego.

Również przydałby się bot na csgodicegame.com o wiele bardziej opłacalna i szybsza stronka niż double.

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie.. chciałem się zalogować pierwszy raz na csgodouble i niestety nie wchodzi mi logowanie .. wywala błąd i koniec :( Czemu ? Próbowałem na firefox oraz chrome.

Opublikowano

@incesser

Widziałeś ten link topic? Z tego co obliczałem mniej więcej jest 60% szansy, że kolor wejdzie +duża szansa na trafienie koloru zielonego.

Również przydałby się bot na csgodicegame.com o wiele bardziej opłacalna i szybsza stronka niż double.

varn dla niego co dal link do csama !

@incesser 

mam 5 tyś coins co wybrać i jakie stafety wybrać żeby wyjść na + +++ za pomoc daje +++ 

Opublikowano

Ogl.Stawiaj na zielone,kiedy nie byl 10-15 rund. Dawaj dawaj 10,20,30,40.. az nie wygrasz. Tylko jak bedzie dluzszy czas bez zielonego,to lepiej odpuscic

Opublikowano

Ale który to ten do betowania ja się ma mało?;p wszystkie? i w tym przypadku ile to jest mało 100/500 ? A jak wszystkie do betowanie ja się ma mało to jakie najlepiej wziąć?

bo troche tego nie zrozumiałem.

Opublikowano

Może te latency uchroni przed trainem, ale jak takich zdarzy się np. 10 w nocy to coiny lecą, a nic nie trafiasz.

Najlepiej betować samemu.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Remzoo nwm, z 800? choć nwm czy do mnie napisałeś 

i czy ktoś po prostu jeden raz może wytłumaczyć o co chodzi z tymi safetami bo juz się pytało z 5 osoób i nadal nikt nie powiedział ;-;

edit;

czemu nikt nie odpowiada?xD wytłumaczy to ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy mam odpalanego bota betującego na ostatni kolor i wyleci zielony to w kolejnym becie da on na zielony czy da na kolor poprzedzający zielony(np. czerwony/czarny)? Głównie chodzi mi o to czy bot obstawia tylko czarny i czerwony czy też zielony.

Opublikowano

bot nie obstawia green

safety działa tak,że jak za dużo przegramy to pot czeka

safety       rundy

1                 0

2                 1

3                 2

4                 3

itd itd

Opublikowano

bot nie obstawia green

safety działa tak,że jak za dużo przegramy to pot czeka

safety       rundy

1                 0

2                 1

3                 2

4                 3

itd itd

a wiec jesli mamy np safety 4 i bot przeczeka te 3rundy wtedy stawia od nowa minimalna czy leci dalej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...